P.S. Homosi... Ček da vidim - za tri dana će biti tačno godinu dana od kada sam im poslao mail u kome sam pitao baš to - Dobar dan, kako 'te, tralalalala, da li će biti moguće da se šalje distributerima i nisu mi odgovorili...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa kako to sada, jesam li ja tebe lepo pustio da zemaš JH-F1, quid pro quo Mr.Sl0e, quid pro quo...sl0e wrote:Nego, ja ako zavrsim nesto apropo pjedale pre tog probavanja
Možda je nepristojno da vas ometam
prvi prototip warheada je samo bio rabljen studijski,i to na "reinventing" i "new found.."ostalo su sve century 200 i rg100es i rg100ht.nije samo rahmetli dajm ih rabio,poprilicno su krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih bile rabljene,i to od strane poznatih gitarosa.koga zanima,ima gugl,pametniji je od mene.theTrooper wrote:Kranka je svirao pred smrt, posle Pantere. Tj, ono sto znamo kao panterin zvuk (cfh, vulgar, far beyond) je snimljeno na warheadu
hm...ja imam boss pedalboard i sto se tice napajanja sve je ok...nema zujke, ali ne koristim njegove ulaze i izlaze jer sam primetio da sjebava ton...znaci kabel direkt u prvu pedalicu i iz zadnje pedalice u amp...Tufli i ZZZ imaju behringer pedalboardove i mislim da je i kod njih slicna situacija...ok napajanje i sjebavanje tona kad se koriste ulazi/izlazi sa pedalboarda...ali javice se vec neko od njih da napise svoje utiske...nebojsak wrote:Taj i ja merkam u perspektivi, pošto su mi ovi kao firmiraniji trenutno preskupi, a realno me mrzi sam da se bakćem oko izrade. Napajanje i sve oko njega je The Issue, pa bih takođe voleo neko da se javi ako ima iskustva...
Treba znati koji pravac muzike sviraš, ne zove se tRash, već thrash metal.Dimo wrote:Ja imam Randall Rg100 g3,i za Trash se rodilo...Pojacalo vrh !
Znaci,ots'o sam u radnju,prvo probao onaj sa glavom i kutijom Randall Kirk Hammett signature,ton je jadan naspram ovog...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest