Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
vertigo_beat

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by vertigo_beat » 18 Nov 2010, 13:09

http://www.kupujemprodajem.com/Gitaru-z ... ter_id=104

"...Menjam el. gitaru za 4 nove letnje gume 155R13..."

Kako se ovo ranije nisam setio?

A onda na prolece zamenis letnje gume za neku bolju gitaru...ne, cekaj, zar ne treba sad da se gitara menja za zimske gume?

Haralampije

Post by Haralampije » 18 Nov 2010, 18:01

http://www.kupujemprodajem.com/Fender-C ... ter_id=104

Jel moze neko na ovoj planeti da mi objasni koja je svrha relic-ovanja gitare sa poli finisom?

kwiss

Post by kwiss » 18 Nov 2010, 18:58

Haralampije wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-C ... ter_id=104

Jel moze neko na ovoj planeti da mi objasni koja je svrha relic-ovanja gitare sa poli finisom?
Prosto,nisu zaradili tih 1000e :DNeko drugi je kupio gitaru,mama,tata,baba,deda... :XD:

Stanko

Post by Stanko » 18 Nov 2010, 19:04

kwiss wrote:

Prosto,nisu zaradili tih 1000e :DNeko drugi je kupio gitaru,mama,tata,baba,deda... :XD:
Mozda lupetam al na ovoj slici se cini da je logo prefarban drugim lakom?
Moguce da je do slike/svetla...
http://www.kupujemprodajem.com/photos/o ... 6394_3.jpg

Strat08

Post by Strat08 » 18 Nov 2010, 19:07

Jao kako mene to nervira, samo dzabe upropaste gitaru ::ranting::

Haralampije

Post by Haralampije » 18 Nov 2010, 19:29

Jedno je nitro finis koji je prirodan i na kome ce se to neminovno desiti nakon decenija akanja i drkanja ukoliko se finis ne cuva(ili odradjen profi relic trip iz kastm sopa ili road worn,kome je to vec zelja) ali na gitari s finisom kome se ovako nesto nikada ali nikada prirodnim putem ne bi desilo i jos kada je finis ovoliko slojevit ovo izgleda jadno i smesno bez ikakvog ukusa.

Image

Iz aviona se vidi da je namerno neko 'teo da skine farbu(a sloj bar 1mm debeo),a ne da pokusa da napravi da je djitra relic,od sviranja

sl0e

Post by sl0e » 18 Nov 2010, 19:33

Mah, kada sviras u dangubi ko ce da ti gleda da l' je nitro ili jok. Moja sveca je relic-ovala Squier jedan, odlicno izgleda :D

Haralampije

Post by Haralampije » 18 Nov 2010, 20:06

Taj fazon...onda klinki slazes pricu posle svirke,kako si jednom kad si imao svirku negde u Rusiji,kad su te zaboravili negde u tundrama,dok si cepao neku malu na pauzi,pa kad nije bilo sta da se jede,u bunilu,trzajoom kidao farbu i jeo....i tako preziveo celu zimu,dok te nije neki seljan nasao....od tada se od svoje taNbure ne odvajas nikad.Padaju na to k'o da si dos'o porseom pred splav.provereno radi,verujte. :lol:

sl0e

Post by sl0e » 18 Nov 2010, 20:16

Image

Evo i efikasnog primera za pricu: "Kako sam vukao crte, u nedostatku Scarface™® stola"

:D :kokice:

jagoda

Post by jagoda » 18 Nov 2010, 20:21

http://www.kupujemprodajem.com/Fender-s ... ter_id=104

jos jedan pametnjakovic.
kako se ne plase takvi likovi ?

Margos

Post by Margos » 18 Nov 2010, 20:27

Haralampije wrote:Taj fazon...onda klinki slazes pricu posle svirke,kako si jednom kad si imao svirku negde u Rusiji,kad su te zaboravili negde u tundrama,dok si cepao neku malu na pauzi,pa kad nije bilo sta da se jede,u bunilu,trzajoom kidao farbu i jeo....i tako preziveo celu zimu,dok te nije neki seljan nasao....od tada se od svoje taNbure ne odvajas nikad.Padaju na to k'o da si dos'o porseom pred splav.provereno radi,verujte. :lol:
VRH! :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:

Haralampije

Post by Haralampije » 18 Nov 2010, 20:32

sl0e wrote:Image

Evo i efikasnog primera za pricu: "Kako sam vukao crte, u nedostatku Scarface™® stola"

Brate samo ce kaze...jao narkomancina....mora da zvuci realno.npr vezano za ovu sa slike..Sibir,pre jedno 7-8 godina,pobegnem ti ja od slave buke vreve i svega,i setam ja tako kroz prasumu s djitrom i komponujem o svojoj voljenoj koja se udade za drugog...kad ono ispred mene tigar bogte i krene on,ja ispred sebe postavim djitru on je izgrebe,tu ga ja klepim i pobegnem...od tada se ne razdvajam. :XD:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 18 Nov 2010, 22:45

Haralampije wrote:
sl0e wrote:Image

Brate samo ce kaze...jao narkomancina....mora da zvuci realno.npr vezano za ovu sa slike..Sibir,pre jedno 7-8 godina,pobegnem ti ja od slave buke vreve i svega,i setam ja tako kroz prasumu s djitrom i komponujem o svojoj voljenoj koja se udade za drugog...kad ono ispred mene tigar bogte i krene on,ja ispred sebe postavim djitru on je izgrebe,tu ga ja klepim i pobegnem...od tada se ne razdvajam. :XD:
Al' prodajem je jer mi treba novi bubreg i plućno krilo :D

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 18 Nov 2010, 22:49

Haralampije wrote:Taj fazon...onda klinki slazes pricu posle svirke,kako si jednom kad si imao svirku negde u Rusiji,kad su te zaboravili negde u tundrama,dok si cepao neku malu na pauzi,pa kad nije bilo sta da se jede,u bunilu,trzajoom kidao farbu i jeo....i tako preziveo celu zimu,dok te nije neki seljan nasao....od tada se od svoje taNbure ne odvajas nikad.Padaju na to k'o da si dos'o porseom pred splav.provereno radi,verujte. :lol:
ali lolz

milan019

Post by milan019 » 18 Nov 2010, 22:52

SSMC....sta bi.....jesi probao konacno druze da uglavish Ruskinje?Ne javljash nista.....
Inace kome sta treba od lampi primam porudzbine,isporuka krajem meseca.

Locked