Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- rock action
Re: Oprema Koju Imate
lampica mikseta-kind je vrh detalj 

Pa eno naveo sam i bezglavog, Hohner G3T. Baš i nisam morao, danas sam ga utopio zajedno sa GR-20.
A i pedalboard je o'šo pre par sati. Mnogo mi težak, ipak sam ja čovek u godinama.
Nego, jel' zna neko za neki 1960 slant treba mi.
Kad već piskaram, znate li i nekog dobrog majstora za lampaše, ovde u NS je bunar.
A i pedalboard je o'šo pre par sati. Mnogo mi težak, ipak sam ja čovek u godinama.
Nego, jel' zna neko za neki 1960 slant treba mi.
Kad već piskaram, znate li i nekog dobrog majstora za lampaše, ovde u NS je bunar.
U NS imaš Predraga Štokovića - Štoka, koji je meni par puta radio servis, i bio sam zadovoljan. Druga je stvar ako nisi zadovoljan njegovom uslugom. Ako ti treba broj, poslaću ti na pp.
Ma znam ga, radio mi je onaj JCM kombo i OK je, ali sada popravlja sitnisajzere, nema vremena za ovo a nema ni opremu.
Još neko?
Još neko?

Od danas posedujem ovo.Probao kod drugara na marsalu,ubija.Al moj Menges je odavno ostao bez visokih tonova,plus subwoofer 12 inca,katastrofa

IJAOOOOOO,Super ti je stvarcica,nek te dugo sluzi ! Samo mi reci,jesi je novu pazario,ako jesi,reci gde plz 

HillyBilly na forumu (Peca - P&K Audio) servisira i pravi pojačala.Zo NS wrote:Ma znam ga, radio mi je onaj JCM kombo i OK je, ali sada popravlja sitnisajzere, nema vremena za ovo a nema ni opremu.
Još neko?
viewtopic.php?f=43&t=9484&hilit=p%26amp;k+audio+peca
- mislim_stvarno
@margos
Jesi li to pravio ili si na zw od nalepio svoje ime?

Drug mi je uradio sve.Od kucista do elektronike.Samo je u fotosopu ubacio moje ime umesto wylde i eto ti ga.Font je original.Pa je odstampao kao "ogledalo" i preneo crtez peglom na kucistemislim_stvarno wrote:@margos

- BaalBehrit
Ja se malo ponovio:

+Hopkins+ je bio voljan da mi proda ovo malo čudo i ovom prilikom mu se zahvaljujem.
Original Big Muff prebačen u manju kutiju i stavljen Tone Bender switch, sve je uradio Rocket Roll. 

+Hopkins+ je bio voljan da mi proda ovo malo čudo i ovom prilikom mu se zahvaljujem.

Koliko drug naplaćuje ovo zadovoljstvoMargos wrote: Drug mi je uradio sve.Od kucista do elektronike.Samo je u fotosopu ubacio moje ime umesto wylde i eto ti ga.Font je original.Pa je odstampao kao "ogledalo" i preneo crtez peglom na kuciste

Nek' dobro sluziBaalBehrit wrote:Ja se malo ponovio

Uploaded with ImageShack.us
I ja sam se malo ponovio

Za mene nista,za druge 65 evraStrat08 wrote:Koliko drug naplaćuje ovo zadovoljstvoMargos wrote: Drug mi je uradio sve.Od kucista do elektronike.Samo je u fotosopu ubacio moje ime umesto wylde i eto ti ga.Font je original.Pa je odstampao kao "ogledalo" i preneo crtez peglom na kuciste![]()

Reci mu da ima novog druga na forumuMargos wrote: Za mene nista,za druge 65 evra

kazi mu da cu da ga zovem da mi pravi do nove godine,koliko se ceka od prilike?Margos wrote:Za mene nista,za druge 65 evraStrat08 wrote:Koliko drug naplaćuje ovo zadovoljstvoMargos wrote: Drug mi je uradio sve.Od kucista do elektronike.Samo je u fotosopu ubacio moje ime umesto wylde i eto ti ga.Font je original.Pa je odstampao kao "ogledalo" i preneo crtez peglom na kuciste![]()