Koje pedale koristite, kolege moje
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koje pedale koristite, kolege moje
nećeš, ne brini. eventualno, taj [gitarski] overdrive može da ti fikne basove, pa da ti zvuk bude 'tanak'.
-
ok,hvala...gricko wrote:nećeš, ne brini. eventualno, taj [gitarski] overdrive može da ti fikne basove, pa da ti zvuk bude 'tanak'.
- sirac-šunka
- vragolan
Izuzetno lepo!
Ako nije tajna, odakle ti Bass Big Muff? Artist nema vec mesecima, ako ne i vise. Nigde ne mogu da nadjem tu pedalu!
Aj sad, bilo ko, gde da nadjem Bass Big Muff u BGu???
Fala unapred
Ako nije tajna, odakle ti Bass Big Muff? Artist nema vec mesecima, ako ne i vise. Nigde ne mogu da nadjem tu pedalu!
Aj sad, bilo ko, gde da nadjem Bass Big Muff u BGu???

Fala unapred

- sirac-šunka
- vragolan
Možda slučajno ima i Mitros...
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/851 ... -Big-Muff/
Premda se meni više dopada:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/476 ... ISTORTION/
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/851 ... -Big-Muff/
Premda se meni više dopada:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/476 ... ISTORTION/
Hvala Kolege
Bass Big Muff mi je rodbina iz inostranstva donela. Ja zadnji put kada sam bio u Mitros-u nisam video da imaju Big Muff, a provalio sam da su na sajt mnogo toga nabacili sto nema u radnji. Bar nema u Bg-u, mozda u drugim ima.
@siracsunka
Jesi probao Blogger? Kako ti se cini?

Bass Big Muff mi je rodbina iz inostranstva donela. Ja zadnji put kada sam bio u Mitros-u nisam video da imaju Big Muff, a provalio sam da su na sajt mnogo toga nabacili sto nema u radnji. Bar nema u Bg-u, mozda u drugim ima.
@siracsunka
Mitros u radnji nema dobar deo stvari koji ima na sajtu. Nikad nisam video Big Muff tamo, mada nije iskljuceno da su ga nabavili, provericu
Kul je blogger, ali mi Bass big muff mnogo vise prija, meni licno bolje zvuci.

Kul je blogger, ali mi Bass big muff mnogo vise prija, meni licno bolje zvuci.
- sirac-šunka
- vragolan
Ne, kao svaki pravi Srbin-muzikant, formirao sam mišljenje nakon par sati provedenih na YouTube-u!Triad031 wrote:@siracsunka

Kako radi envelope filter?Triad031 wrote:Digitech Bass wah synth
od 10 komada ostalo mi samo 4 (4,5
), a cini mi se i da je to mnogo...
sa desna na levo: Input, boss lmb-3, boss syb-5 (roland ev-5 je nakacen u njegov expresion ulaz), boss odb-3, boss ceb-3, output.

najprimenjivi su lmb-3 i ceb-3, ostalo mi sve ide po potrebi, odnosno trudim se da ih bez preke potrebe ubacujem tamo gde ni ne treba

sa desna na levo: Input, boss lmb-3, boss syb-5 (roland ev-5 je nakacen u njegov expresion ulaz), boss odb-3, boss ceb-3, output.

najprimenjivi su lmb-3 i ceb-3, ostalo mi sve ide po potrebi, odnosno trudim se da ih bez preke potrebe ubacujem tamo gde ni ne treba
- sirac-šunka
- vragolan
E to sam probao jednom prilikom u radnji i nekako su mi svi efekti, a naročito taj envelope, bili neubedljivi... S druge strane pak, kada sam čuo kako ovu pedalu koristi Doug Wimbish, može to da bude vrlo upotrebljiva pedala, naročito u kombinaciji sa ostalim pedal igračkama. Ali čisti pravi auto wah/envelope filter teško da ćeš da dobiješ ovom pedalom.Bozha wrote:Kako radi envelope filter?Triad031 wrote:Digitech Bass wah synth
Kao sto sirac-sunka vec rece, nije ubedljiv. Moze da se nadje OK zvuk, ali nije to onako kako bi trebao da bude envelope. Ja sam pedalu kupio prvenstveno zbog oktaver-a koji radi iznenadjujuce dobro s obzirom koliko kosta pedala. Nesto mi se nije davalo 150-160€ za onaj MXR Bass Octave Deluxe, a Boss OC-3 mi se nesto za Bass ne svidja nikako. Moze i dobrih synth zvukova da se namesti na Digitech-u, samo treba malo vise cackati. Ako juris envelope onda ti je ja mislim resenje MXR Bass Envelope Filter. Koliko sam provalio na snimcima na yt-u zvuci jako dobro, cak bolje od EBS IQ. No, to treba sesti i probati uporedo te pedale. Verovatno je sve stvar ukusa.Bozha wrote:Kako radi envelope filter?Triad031 wrote:Digitech Bass wah synth

Ja sam probao Bass Big Muff i zaista je sjajan,radi bukvalno najbolje sto moze,rusi kucu..a ima i kontrolu dry signala sto je veoma bitno za razliku od bloggera koji to nema, nego kad ga kresnes to ti je sto ti je, ovde kod big muff-a nema cut-ovanja low enda i opadanja levela, radi stvarno genijalno.
Mislim da je to bukvalno jedina stvar koji bi mogla da se nadje izmedju moje gitare i pojacala,pa da i ja ucestvujem u temi koje pedale koristite,kolege moje
Mislim da je to bukvalno jedina stvar koji bi mogla da se nadje izmedju moje gitare i pojacala,pa da i ja ucestvujem u temi koje pedale koristite,kolege moje

Eto i ja trazim neku jeftinu ulaznicu za ovu temu, ali dzhaba, nista bez kamare para. Mozda mi uspe sa nekom ćuner pedalom za desetak evra...