Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- DJ_MY_SOUL
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Jedini spas od tih trgovaca je da im lepo kupujem-prodajem naplati oglasavnje kao pravnom licu i da im traze svu potrebnu dokumentaciju da li su registrovani i da li placaju pdv kao proveru. Sumanjam da neko dobije garantni rok i racun ? A bukvalno vidim to su sve "ugledne" "internet radnje", a o postenju tih trgovaca nemam reci. Cast izuzecima!
LifelessDead wrote:Bilo bi lakse nabrojati one koji su "normalni", koliko sam ja stekao utisak od svih tih preprodavaca jedino onaj Dragan iz Indjije deluje kao korektan i ozbiljan covek. Kazem to iako nisam imao prilike da sa njim trgujem. Mozda postoji jos neko, ne znam, ako neko zna neka kaze

Jedini čovjek sa kojim bi sarađivao od preprodavaca, je definitivno Dragan iz Inđije. Razmijenili smo par mejlova oko nekih gitara, i čovjek je prizeman i zna šta prodaje, i zna kako to bez problema prodati. Je l' se sjećate bijelog Epifona? Otišao je za dan, ja sam htio drugi dan da ga nazovem, nije bilo oglasa. A da je bila kod ovog drugog prvo bi napisao da je to primjerak iz 19-neke i da je to dobio od nekog mudonje i da se samo hvali po oglasima, da se gitara ne prodaje, naravno..... Za 15 dana bi gitara osvanula na oglasima za 650 evra

Ali sa ovim maršalovim pedalbordom je pre.ebao svakog preprodavca na KP, pa čak i onog lika što prodaje kondoma

Spas treba traziti od kupaca a ne od prodavaca.Jedini spas od tih trgovaca je da im lepo kupujem-prodajem naplati oglasavnje kao pravnom licu..........
Zamalo ne padoh u depresiju od tuznih prica koje sam cuo kada sam prodavao pojacalo.
-
[quote="Milanares"][quote="andrej]"]shady je idol, majke mi!
Prvo mesto deli Shady i njegov alter ego Redzi.
Nesto kao Dr Jekyll/Mr Hyde.
Prvo mesto deli Shady i njegov alter ego Redzi.
Nesto kao Dr Jekyll/Mr Hyde.
Shady je cak i pomenut u jednoj pesmi Mortal Kombata
I mi zvučimo sačuvaj Bože
jer su nam bubnjevi od kineske kože.
Oprema se sva raspala
kada koristimo kineska pojačala.
Kablovi prekidaju i pucaju nam žice,
pogodi koja zemlja njih proizvodi?!
Al' kad' skupimo više para,
kupićemo opremu iz Novog Pazara.
I mi zvučimo sačuvaj Bože
jer su nam bubnjevi od kineske kože.
Oprema se sva raspala
kada koristimo kineska pojačala.
Kablovi prekidaju i pucaju nam žice,
pogodi koja zemlja njih proizvodi?!
Al' kad' skupimo više para,
Vezano za plavog "relic" strata:
1. Prethodni vlasnik iz Nisa je kreten.
2. Gitra je ruzna.
3. Ubedjen sam da je gitara zvucno odlicna i veoma udobna za sviranje, to je odlican model, vrh meksicke ponude.
4. Trenutnom vlasniku zelim sve najbolje.
5. Gitara je kupljena u Mitrosu u Nisu.
2. Gitra je ruzna.
3. Ubedjen sam da je gitara zvucno odlicna i veoma udobna za sviranje, to je odlican model, vrh meksicke ponude.
- Joey Sartiani
http://www.kupujemprodajem.com/fender-s ... ter_id=355
Cena: 2.500,00 €
Viđeno: 38 puta
Ivan
Član od 11.05.2009
Svi oglasi (7)
Telefon
Jagodina
Fender Stratocaster Annuversary 25th gitara stara 31godinu donešena iz Njujorka, bila je gitara FRENK ZAPE I STIV VAJA, OČUVANA KAO NOVA SAMO PRODAJA
====================================================================
Jeste jeste kako da nije....Mozda je i Jimmi Hendrix svirao.....

Cena: 2.500,00 €
Viđeno: 38 puta
Ivan
Član od 11.05.2009
Svi oglasi (7)
Telefon
Jagodina
Fender Stratocaster Annuversary 25th gitara stara 31godinu donešena iz Njujorka, bila je gitara FRENK ZAPE I STIV VAJA, OČUVANA KAO NOVA SAMO PRODAJA
Jeste jeste kako da nije....Mozda je i Jimmi Hendrix svirao.....

theTrooper wrote: Al' kad' skupimo više para,

jagoda wrote:1. Prethodni vlasnik iz Nisa je kreten.

Mislim da je ovo prvobitno bila Zapina gitara (u oglasu), ali je u medjuvremenu došao i Vai i svirao na njojJoey Sartiani wrote:
Jeste jeste kako da nije....Mozda je i Jimmi Hendrix svirao.....![]()
![]()

- LifelessDead
jagoda wrote:Vezano za plavog "relic" strata:
Zar nije covek ovde rekao da je birana u Nemackoj? Ja sam se posle setio da je taj iz Nisa pominjao da mu je sestra kupila u Engleskoj,ako se ne varam

Smesno je cime se sve ljudi sluze. Mislim, ajde da kazemo da je ovo cak i istina u cemu je svrha komentara ako nemas nikakav dokaz?Joey Sartiani wrote:
Jeste jeste kako da nije....Mozda je i Jimmi Hendrix svirao.....![]()
![]()
mislim da ovaj keps lok uliva dodatnu sigurnost tekstu i da mu zbog toga treba vjerovati.
Ne umeju ni da lazu kako treba. U vise oglasa za jednu stvar , pisu razlicite price.
Ili postave fotografije koje negiraju ono sto pise u tekstu. Napr. napisu da prodaju pojacalo od 50W , a
postave fotografiju na kojoj se vidi da pojacalo TROSI STRUJE za 50W. Ili napisu ima Celestion zvucnik,
a slika pokazuje nesto drugo...
Ili Shady , koji nekim bar-kodom prekriva na pojacalu natpis "made in china".
A lik koji prodaje crvenog strata mesecima
http://www.kupujemprodajem.com/Original ... r_id=22956
promenio je bar 4 price, spominju se dva grada iz Nemacke, Bec i UK. A zapravo je gitara kupljena u Zajecaru za 620 eura sa koferom,
znaci nije cak ni prvi vlasnik kao sto pise. I taj lik ima istovremeno oglas da KUPUJE Fender Stratocaster rosewood.
http://www.kupujemprodajem.com/Kupujem- ... _id=627630
Pa neka mu je ta gitara 100% OK, ko ce da ima hrabrosti da kupi nesto od coveka koji u jednoj recenici slaze 6 puta ?
Ili postave fotografije koje negiraju ono sto pise u tekstu. Napr. napisu da prodaju pojacalo od 50W , a
postave fotografiju na kojoj se vidi da pojacalo TROSI STRUJE za 50W. Ili napisu ima Celestion zvucnik,
a slika pokazuje nesto drugo...
Ili Shady , koji nekim bar-kodom prekriva na pojacalu natpis "made in china".
A lik koji prodaje crvenog strata mesecima
http://www.kupujemprodajem.com/Original ... r_id=22956
promenio je bar 4 price, spominju se dva grada iz Nemacke, Bec i UK. A zapravo je gitara kupljena u Zajecaru za 620 eura sa koferom,
znaci nije cak ni prvi vlasnik kao sto pise. I taj lik ima istovremeno oglas da KUPUJE Fender Stratocaster rosewood.
http://www.kupujemprodajem.com/Kupujem- ... _id=627630
Pa neka mu je ta gitara 100% OK, ko ce da ima hrabrosti da kupi nesto od coveka koji u jednoj recenici slaze 6 puta ?
Dal' je kreten il' ne- njegova stvar.jagoda wrote:Vezano za plavog "relic" strata:
2. Gitra je ruzna.
Lepo-ruzno je subjektivna kategorija. Meni je npr. jako ruzno da vidim coveka od 50 god da svira glanc novu gitaru, al' to je moja stvar.
Cela CP serija je jako dobra, odnos cena/kvalitet je takav da se coveku prosto vrati poverenje u kompaniju Fender.
Hvala na lepim zeljama.
Uz gitaru, u gigbagu sam dobio sve papire koji idu uz novu gitaru, medju njima i barkod i pecat sa necim odstampanim na nemackom. Onda Mitros uvozi iz Nemacke. Svejedno. Da se mom izgrebanom Stradzi desi nedajboze nesto nepopravljivo, kupio bih opet CP 60, naravno u Mitrosu, al' bih birao pazljivo komad (kao i bilo gde).
Ne dirajte mi vise "ranjenicu", nije ona "duboko nesrecna" vise, sad je u pravim rukama, vodi se racuna o njoj, dobija i fast fret i lemon oil i sve ostalo kako spada.
Ne verujem da cu je farbati, oziljci su cool. To nije time relic, to je angst relic

Dosta bre vise sa mojom gitarom, drz'te se topica.
Cela Evropa uvozi iz Nemačke, jer je tamo Fenderovo evropsko sedište.Milanares wrote:i pecat sa necim odstampanim na nemackom. Onda Mitros uvozi iz Nemacke.

zar nije u Holandiji? kad sam pre par god narucivao gitru, spomenuše mi Holandiju!:)guv'nor wrote:Cela Evropa uvozi iz Nemačke, jer je tamo Fenderovo evropsko sedište.Milanares wrote:i pecat sa necim odstampanim na nemackom. Onda Mitros uvozi iz Nemacke.