MUzzY wrote:Tako nekako ali zamisli sad p90 krem ... joj... i recimo ostavis natural binding ... per-ver-zi-jaaaa!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
MUzzY wrote:Tako nekako ali zamisli sad p90 krem ... joj... i recimo ostavis natural binding ... per-ver-zi-jaaaa!
zasto mislis?majtimika wrote:e odma da ti kazem da je velika verovatnoca da je ova kobilica go k***c, ali videces kad je stavis mozda i gresim, sam sistem vintage sa 6 burica je los. za ostalo pohvala. koliko kosta ovaj set leslie magneta
a jel odgovaraju rupe za montazu?majtimika wrote:imam isti takav, problem je sto zica ne naleze na sredinu sedla, nego je zljeb urezan sa strane, tako da je samo jedan sraf kojim se odredjuje visina sedla opterecen. Ovaj drugi prakticno nesluzi nizasta, osim da se od vibracija polako odvrce i da pocne da zveci. kod klasicnog fenderovog sedla (kao za strata) zica ide po sredini pa su srafovi simetricno optereceni, a kod vintage sedla za telekastera, na sedlo idu dve zice , tako da opet nema tog problema. ja cu ovaj moj da menjam sa klasicnim vintage sedlima, zato sto ovako popizde.
Zapisujem ovo. Stvarno tolika razlika?majtimika wrote: i da prosli put kad sam menjao nikl sedla sa mesinganim na telcu nisam mogao da verujem koliko je dobio mase, po srpski muda. Mnogo bolje nego sa nikl sedlima
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests