Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Vaske023

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by Vaske023 » 28 Nov 2010, 16:56

cccira wrote:Buleta se ne isplati prodavati :)
:) taman dobijes kintu za jednu pedalu,polovnu.Ja mog gax30 udomio za 90e,a bio je vrlo mlad...godinica i po :D .

kwiss

Post by kwiss » 28 Nov 2010, 16:58

jagoda wrote:Kakav bedan photoshop pokusaj prevare. Inace , taj lik ima "prodavnicu" muzickih instrumenata, duboko u brdima izmedju Kragujevca i Arandjelovca, mislim da se selo zove Blaznava. I svi artikli su mu takvi. Polovni, poluispravni, jako sumnjivi i duplo skuplji nego novi. Jedino ne razumem , koliko covek treba da bude glup, pa da kupi nesto kod njega.
Mislim da je basista iz Osvajača :?:

Haralampije

Post by Haralampije » 28 Nov 2010, 17:04

cccira wrote:Buleta se ne isplati prodavati :)
Sta kazes?! Daj mi tu lopatu :XD: :XD: :XD:

Driver

Post by Driver » 28 Nov 2010, 18:09

jagoda wrote:Kakav bedan photoshop pokusaj prevare. Inace , taj lik ima "prodavnicu" muzickih instrumenata, duboko u brdima izmedju Kragujevca i Arandjelovca, mislim da se selo zove Blaznava. I svi artikli su mu takvi. Polovni, poluispravni, jako sumnjivi i duplo skuplji nego novi. Jedino ne razumem , koliko covek treba da bude glup, pa da kupi nesto kod njega.
Slazem se donekle, ali ima stosta da se probere, ali da dodjes kad stigne roba spolja i, naravno- cenkanje.

Strat08

Post by Strat08 » 28 Nov 2010, 18:49

Born_Dead wrote: lika licno ponzajem .nikada nisam sam pricao sa njim o instrumentima,ali znam da je lik 100% korektan i nikada ne bi zajebao coveka.
Mislim da niko nije pomenuo da je prevarant, već da mu ta priča Zappa - Vai ne pije vodu, pogotovo ne ovdje gdje su ljudi skeptični za instrument od 500 evra, a kamoli za instrument od 2.500 evra...
:krstise:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Nov 2010, 18:57

ness

Post by ness » 28 Nov 2010, 19:00

:lol: :lol: :lol:

Vaske023

Post by Vaske023 » 28 Nov 2010, 19:30

Samo da ne bude ko u onom vicu kad Pirocanac prodaje gitaru:Super gitara,vrlo malo svirana,ko nova,broj telefona je....ako se javi moj sin,nikako ne spominjite gitaru :D

Bozha

Post by Bozha » 28 Nov 2010, 20:01

Pecaroski trip na internet oglasima - srocis mamac, okacis na stranicu i cekas da se sharan upeca. U svakom slucaju, manje cimanja od odlaska na reku.

http://www.kupujemprodajem.com/Dimarzio ... ter_id=488
http://www.bestbassgear.com/dimarzio-ul ... ickups.htm

Born_Dead

Post by Born_Dead » 28 Nov 2010, 20:12

Strat08 wrote:
Born_Dead wrote: lika licno ponzajem .nikada nisam sam pricao sa njim o instrumentima,ali znam da je lik 100% korektan i nikada ne bi zajebao coveka.
Mislim da niko nije pomenuo da je prevarant, već da mu ta priča Zappa - Vai ne pije vodu, pogotovo ne ovdje gdje su ljudi skeptični za instrument od 500 evra, a kamoli za instrument od 2.500 evra...
jbg,lik je kolekcionar stradza,to znam potvrdjeno.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Nov 2010, 20:32

Bozha wrote:Pecaroski trip na internet oglasima - srocis mamac, okacis na stranicu i cekas da se sharan upeca. U svakom slucaju, manje cimanja od odlaska na reku.

http://www.kupujemprodajem.com/Dimarzio ... ter_id=488
http://www.bestbassgear.com/dimarzio-ul ... ickups.htm
to je onaj bass sa polomljenim vratom...

Bobi

Post by Bobi » 28 Nov 2010, 23:41

Lik ne odustaje.

oi_ilija

Post by oi_ilija » 29 Nov 2010, 01:08

Image
http://www.kupujemprodajem.com/Vox-Whit ... _id=724273

"Odlicna, ocuvana Vox gitara sa dodatim poboljsanjima (dole). Proizvedena u Enleskoj '70ih godina sa zigom na ledjima gde pise "Manufactured in England by VOX LTD" (poslednja slika).

Zlatni chrome hardver, crni vrat i natural finish su stvari koje daju ovom instrumentu nesvakidasji izgled i lepotu.

Drvo korisceno za telo je tresnja (retkost) a za vrat Americki mocvarni Javor - veoma popularno drvo za izradu kvalitetnih istrumenata.

Gitara ima original Schaller gold chrome civije (sl. 5), original Kahler tremolo system sa top lock (sl. 3)

Pickup's: Bridge - Dimarzio Super distortion (sl. 3)

Midle i Neck - VOX Single Coil pickups (sl. 3)

Gitara ima strasno nisku akciju zica, veoa svirljiva - prakticno se nikad ne rastimava - sve u svemu odlican instrument koji zvuci jos bolje nego sto izgleda. Pogodna je za sviranje svega - od jazz muzike do HC-a

Ako neko zeli nesto fino za sebe nek pozove. Inace ova gitara vredi daleko vise nego sto je dajem za kes ovde tako da nemojte nuditi u zamenu Squier ili slicno."
Image
*preuzeto sa oglasa.

tri, cetri, sad!

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 29 Nov 2010, 01:12

Born_Dead wrote:
Strat08 wrote:
jbg,lik je kolekcionar stradza,to znam potvrdjeno.

Brate pa sta ako je kolekcionar gitara!!!!!!???

Niko nije rekao da je prevarant ili pak da je lazov - mozda jeste mozda nije! Ovako ni po babu ni postricevima sudeci po veeeelikom broju prevaranata VEEEEELIKA je verovatnoca da tu gitaru nije svirao Zapa i Stiv Vai nego da je on lazov!!!!!
Ok nemam dokaz ali statisticki gledano u verovatnoci mnoooogo je veci procenat da laze........To sto ti kazes da ga 'ZNAS" nema veze sa vezom...Kao psiholog ti kazem da moras sa nekim da pojedes 100 kila soli da znas KAKAV JE STVARNO ON!!!! Evo i ja za moje komsije tvrdim da su sve fini dobri ljudi koji ne lazu i sl...a neki od njih mozda biju zenu kuci, zaklao kuce, drogira se i slicno.....Znas kako ono kazu za nekog ubicu sociopatu ili samoubicu - a bio je tako fin dobar povucen vaspitan mladic - nikada nije lagao, svima se javljao svima pomagao i slicno...I ONDA JEDNOG DANA ZAKLAO 10 LJUDI.....Ljudi se menjaju....Ljudi lazu manje ili vise...Covek je sposoban za sve i svasta....Dinamika licnosti je uvek ukljucena i radi....

POD 2 - Cak iako ne laze cak i da je istina sto kaze STA IMA KOJ MOJ DA PISE DA JE GITARU SVIRAO ZAPA ILI VAI????
Sta mi kao ne znamo i ne umemo da cujemo kako zvuci kvalitetna gitara, pa ce ta sugestija da je Zapa svirao i Vai nama reci MA GITARA JE NAJBOLJA NA SVETU "PA NE BI JE SVIRALI NI ZAPA NI VAI"......
Znaci svi ovde komentarisu to sto j napisao za Zapu i Vaija a ne za samu gitaru....Pa sta ako je Zapa svirao i Vai?? Sta se postoze sa time???? Neko ko je zainteresovan oticice kod njega licno kuci i probace gitaru natenane i tek ako ga zadovolji kupice je a ne na osnovi toga sto je to bila ZAPINA GITARA ILI VAIJEVA.....Boli mene za njih ona stvar....... :x

Pod 3 - Znaci pod pretpostavkom (koja teeesko da je istinita) dqa je to Zapina i Vaijeva bivsa gitara,sta sad??? Jel to bio prosecan Strat a sad kad su ga dodirnuli i prosvirali Zapini i Vaijevi prsti sad je to postala najbolja gitara ikada koja je zacarana i svako ko je svira ima da bude kao Zapa i Vai.....tj Zapa+Vai..... :XD:

POD 4 Da je ta gitara toliko bolja nebi je Zapa "poklonio" Vaiju tj bacio a znas kad ocemo nesto da bacimo u smece pa nadjemo nekog da mu damo kao poklon jer taj jadan i za to smece ima da se raduje.....E tako i Zapa...A i Vai...mLogo je to dobra gitara kad je i Vai bacio ko zna kome a taj ko zna ko jos dalje i onda stiglo do jednog Srbina koji tek od prekljuce se prekljucio na internet.....

Znaci suma sumarum malo je prica smesna bilo da je istina za Zapu bilo da je laz........Sad samo da se javi neko ko ima i Hendriksovu gitaru......Kao Hendiks je dao onom onaj Kurti Kurta Murti, MUrta Peri, Pera Janku , Janko Branku, a onda Branko prodao nekom liku koji dodje na KP.....I smesna strana price je da niko nije zadrzao takvu genijalnu gitaru koja je bila gitara veeeelikih rokerskih gitarskih zvezda nego svako hoce dalje da je uvali i da se ratosilja od nje hahahahhahahahahah

Pa ja da imam stvarno takvu gitaru ne da su Zapa i Vai svirali na njoj nego npr Vlatko Stefanovski ili Tocak - PA JA BI UMRO GLADAN ALI NE BIH JE PRODAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 29 Nov 2010, 01:21

http://www.kupujemprodajem.com/Squier-b ... ter_id=456

Squier by Fender (JV("')
Cena: 900,00 €
Viđeno: 307 puta

Kneza
Član od 22.11.2010
Telefon
Inostranstvo

Squier by Fender. made in Japan. modan sa Suhrovim pickupima(V80, V60, DSV)setupirana i usvirana. JUST PLUG AND PLAY! !!
======================================================================================================================
Just plug and play.....and you are short for 900 euros :XD: :XD: :XD: :lol: :lol: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD:
Ajmo ljudi ajmo - prodavajte vase Fendere i kupujte skvajere od 900 e, ajmo ajmo, pa ne bi covek prodavao za 900e da ne valja....

Locked