Teletina
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Teletina
drago mi je da upoznam kolegu fana
inace
tko ljeti vrijedi
inace
tko ljeti vrijedi
tko ne ljijeti ne vrijedi...
Kad vidis duha - napij se BIP piva do uha..
Da ne bude totalni off opet..
Gledam ove tvoje izvedbe i razmisljam.. jbte kako neki ljudi umeju!.. Ja se divim ljudima koji znaju neki zanat...
jbga, ja sam svrseni trgovac.. a ne svercujem nista.. pu 'bem ti life!
Ozbiljn, svaka cast svima koji nesto rade sa svojih deset prsta, dve ruke...
Kad vidis duha - napij se BIP piva do uha..

Da ne bude totalni off opet..
Gledam ove tvoje izvedbe i razmisljam.. jbte kako neki ljudi umeju!.. Ja se divim ljudima koji znaju neki zanat...
jbga, ja sam svrseni trgovac.. a ne svercujem nista.. pu 'bem ti life!
Ozbiljn, svaka cast svima koji nesto rade sa svojih deset prsta, dve ruke...
Veoma fino odradjeno. Svaka cast.
I ja volim vratove bez markera.
I ja volim vratove bez markera.
hvala svima na lepim komentarima, generalno sam zadovoljan kako je ispalo za prvi put, ima tu nekih stvari koje cu na sledecem da uradim drugacije, tj, kako treba,ali generalno mislim da ce ovaj jako lepo da svira
Fino ce ovo da bude. Jesi vec nabavio hardver?
@ funkomat, nesto jesam nesto nisam. magneti i kobilica treba da mi stignu za par dana a civije sutra, masku cu da secem na laseru ,i jos mi ostaje da uzmem prekidac i potove, a to cu gledati uskoro da nabavim takodje, ali sledeci bild cu narucivati sve preko guitar fetish-a,bacio sam racunicu i sve mogu da uzmem za manje od 200 eura a da bude sasvim solidan kvalitet.
@kwiss nemre bez maske jako je gadno
@kwiss nemre bez maske jako je gadno
Sviđa mi se jako ova kombinacija, natur boja i crna maska. I oblik maske mi je dobar skroz.
Ako sve bude kako treba, uskoro kad budemo radili primerak za mene, ista maska, ali druga kombinacija boja - telo tamno plavo (hint - PRS boja - Whale blue), i bela maska, verovatno kao sa mog bišeg Thinline-a. Vrat maple, naravno. Za tačkice ćemo videti.

Ako sve bude kako treba, uskoro kad budemo radili primerak za mene, ista maska, ali druga kombinacija boja - telo tamno plavo (hint - PRS boja - Whale blue), i bela maska, verovatno kao sa mog bišeg Thinline-a. Vrat maple, naravno. Za tačkice ćemo videti.

Da, od njih moze za malo para veoma fin hardver da se nabavi.majtimika wrote:@ funkomat, nesto jesam nesto nisam. magneti i kobilica treba da mi stignu za par dana a civije sutra, masku cu da secem na laseru ,i jos mi ostaje da uzmem prekidac i potove, a to cu gledati uskoro da nabavim takodje, ali sledeci bild cu narucivati sve preko guitar fetish-a,bacio sam racunicu i sve mogu da uzmem za manje od 200 eura a da bude sasvim solidan kvalitet.
Izaberi nesto jos gejavije od polumeseca.Baba Slim wrote:Za tačkice ćemo videti.

Funkomat wrote:Izaberi nesto jos gejavije od polumeseca.Baba Slim wrote:Za tačkice ćemo videti.

Ma, ne to bre, nego da li će biti tačkice, ili neće biti ničega napred. Just to put your mind at ease, samo su tačkice u igri.

BTW, jedna gitara sa gejavom estetikom je dovoljna.

meni je nekako ruzan ovaj pickguard, lepsi klasicni 

Brate, kako imaš srca?O.o wrote:meni je nekako ruzan ovaj pickguard, lepsi klasicni

Meni je baš maska prelepa. Ne samo zato što baš nije klasična, već mi nekako skroz dobro leži na Tele oblik tela...
Samo markeri u obliku meseca fale. 

a ne znam nekako sam navikao na ovo

mada moram da priznam da je ovde sa ovim sunburstom mnogo sexy, cak mi se vise svidja nego klasicni

mada moram da priznam da je ovde sa ovim sunburstom mnogo sexy, cak mi se vise svidja nego klasicni