Aj' dok ne smislim.
Minijatura
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- Dersu Uzala
Re: Minijatura
Edit, nesto sam ga tupio ovde, pa sa' se predo mislio.
Aj' dok ne smislim.
Aj' dok ne smislim.
- Dersu Uzala
Cek, pa nista novo vec od pamtiveka?
Predjoh sve snimke. Ima jedan koji bih spalio, ostalo je superkalifradzilisticno. Slao si mi ponesto od toga, ali nisam cuo sve ovo. Stavise, nesto od onoga sto si mi slao, ne ima ovde. Oh well.
Mislim da sam rekao, na onoj Bolek vs. Lolek temi, da mi tvoja svirka uvek vise prija. Roger that. Nemo' se stidis shredovnih (ne)mogucnosti, lepo te posluzilo u onoj jednoj stvari u outro segmentu. Ne znam sad koja po imenu, ali je outro svecki. Ko Kee Marcello na Superstiotious. Or some shit like that. Kido debeli Sved, a nije Ingveta.
Cek da nadjem. Mada, i Superstiotious je...
Cek.
That's how you play:
I da, mozete da ocvirate pentatoniku bas tako (pocevsi od 3:05...javnuse mi ovi nasi), i cure popizde. Bat, ju gada plejit fest.
Predjoh sve snimke. Ima jedan koji bih spalio, ostalo je superkalifradzilisticno. Slao si mi ponesto od toga, ali nisam cuo sve ovo. Stavise, nesto od onoga sto si mi slao, ne ima ovde. Oh well.
Mislim da sam rekao, na onoj Bolek vs. Lolek temi, da mi tvoja svirka uvek vise prija. Roger that. Nemo' se stidis shredovnih (ne)mogucnosti, lepo te posluzilo u onoj jednoj stvari u outro segmentu. Ne znam sad koja po imenu, ali je outro svecki. Ko Kee Marcello na Superstiotious. Or some shit like that. Kido debeli Sved, a nije Ingveta.
Cek da nadjem. Mada, i Superstiotious je...
Cek.
That's how you play:
I da, mozete da ocvirate pentatoniku bas tako (pocevsi od 3:05...javnuse mi ovi nasi), i cure popizde. Bat, ju gada plejit fest.
A, pa dobro sam proso, ondak.Ima jedan koji bih spalio, ostalo je superkalifradzilisticno.
Cek, pa nista novo vec od pamtiveka?
E, mrzi me da:
- trazim/kuckam ritam (ionako ispadne sakato na kraju)
- da spustam djitru za oktavu i glumim basistu
- da miksam na slusalicama u cubasetu, pa sutra sve menjam, ako uhvatim vremena da radim sa/na zvucnjacima
...
ALI, ako ti vec jedared odlucis da se nasnimis (ako i to docekamo), ima da ti odradim materice (samo jedna do dve djitre) samo tak'e... Imam neke harme/melodijice, na kojima bi mog'o da se istutnjis ko Gambale...
I nemo' da mi meces vise ove gejeve (Europe) na temu, svasta ce ljudi pomisliti!
- Dersu Uzala
Ne treba nista da menjas. Kacim se na sve ad-lib.
- Dersu Uzala
Cenim da znasi i koji je neuspeli momenat. Nije toliko neuspeo, koliko nije uspeo. Nekako. Insert Reflektor Diamond Logo Here.sinisake wrote:A, pa dobro sam proso, ondak.Ima jedan koji bih spalio, ostalo je superkalifradzilisticno.![]()
- Dersu Uzala
E sad ozbiljno. Imate internet. Izvinjavam se sto uzurpiram SInisin kanal, ali ako ovde slusate muziku 24x7 jedno nedelju dana, svidece vas se stanica. Garantujem zivotom.
Ovo su ovi moji iz kraja. Zato garantujem za njih. Jedna od jacih radio stanica u svetu.
http://www.kcrw.com
Moste da pratite live program ko da ste ovdi, a moste samo da picite mjuza Channel.
Znaci, najjace je kad je ovde iza ponoci. Posle bureka.
Ovo su ovi moji iz kraja. Zato garantujem za njih. Jedna od jacih radio stanica u svetu.
http://www.kcrw.com
Moste da pratite live program ko da ste ovdi, a moste samo da picite mjuza Channel.
Znaci, najjace je kad je ovde iza ponoci. Posle bureka.
- Dersu Uzala
Pazi ono kad sviras Lydian. Ovako. Motaj odma na 6:30 prvi video pa na drugi video. Nista se ne brini za mene, fala ti ko bratu.
Znaci Superman? Alo, Superman? Alo? Tvoj Lydian je gay! Gay!
Znaci Superman? Alo, Superman? Alo? Tvoj Lydian je gay! Gay!
A, ta ti se ne svidja. Pa ok, prejednostavna je, verovatno.
A i nije bas tradicionalna upotreba tog modusa, sto jes' jes'...
A ko ti je ovaj sa advanced fuzbalerskom frizuricom? Salim se ja malo... snimaj se, a uskoro stizu i malo paklenije podloge.
A i nije bas tradicionalna upotreba tog modusa, sto jes' jes'...
A ko ti je ovaj sa advanced fuzbalerskom frizuricom? Salim se ja malo... snimaj se, a uskoro stizu i malo paklenije podloge.
- Dersu Uzala
Svasta i ti pitas. Kako ko? Kevin Keegan.
I, evo druge verzije, posle konsultacije sa samim sobom i jos nekim ljudima...
Ne znam, men' se ovo svidja, mogu da slusam, skoro kao da nije moje:
Unattainable (academic mix)
Ne znam, men' se ovo svidja, mogu da slusam, skoro kao da nije moje:
Unattainable (academic mix)
Nema sta,vec smo navikli da sve sto izadje iz Sinisine ku'inje bude standardno dobro ! Svaka cast ! 
samo da ne okaci onu "alternativnu" verziju
Ajde pali SD, nisam ti dzabe slao sve preko INTERnetaaa.
I definitivno ti trebaju proTrack-ovi mesto singlova!
Ajde pali SD, nisam ti dzabe slao sve preko INTERnetaaa.
I definitivno ti trebaju proTrack-ovi mesto singlova!
-
nenadnenad
mnogo bolje zvuci akademski miks.mada zbog zvuka gitare i kremastog drajva ja bi obrnuo nazive