Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Oprema Koju Imate
ok, ja inace vratim na stalak ili stavim na pod djitru, pa mi je ovo bilo nejasno, tj funkcija ovoga.Funkomat wrote:Kako cemu...? Da se gitara odmori.

Mora ponekad i da odspava. Vidis... pillow.
Salim se.
Za setap je sigurno ok ali ono...stavis neku krpu ispod gitare a za pare popijes pivo i dzeka.

Salim se.
Za setap je sigurno ok ali ono...stavis neku krpu ispod gitare a za pare popijes pivo i dzeka.
Taj rad.
Sad mi se piju pivo i džek.
Sad mi se piju pivo i džek.
sve potrebne informacije i objašnjenja su na stranici: www.merkline.si
- KnightOfDoom
- Site Admin
Meni licno je smesno sto se Merk "castio" jastukom
Pravicemo se da nam nije poznato da ih on proizvodi i prodaje, da mu se vec dve reklame za isti nalaze u arhivi foruma i da je i warn dobio za to. Nije lepo sto nas je slagao, ali dobro sad, pogresi covek... Doduse i on je rec castio stavio pod znake navoda
Necu da brisem (sto ne znaci da neko drugi nece) ali malo je bez veze ovako... realno... a mozda je samo do mene.

Pravicemo se da nam nije poznato da ih on proizvodi i prodaje, da mu se vec dve reklame za isti nalaze u arhivi foruma i da je i warn dobio za to. Nije lepo sto nas je slagao, ali dobro sad, pogresi covek... Doduse i on je rec castio stavio pod znake navoda

Necu da brisem (sto ne znaci da neko drugi nece) ali malo je bez veze ovako... realno... a mozda je samo do mene.
Hehe dobro ne haluciniram, to mi je palo na pamet, al reko da ne lupetam 
Meni je to kao ideja/proizvod generalno smesno
mada simpaticno 

Meni je to kao ideja/proizvod generalno smesno

evo.preliminarno da pohvalim Rocketa za rad,opsirnije uz detaljne slike kad stignem da uslikam pape.naime,ponio sam mu crybaby gcb95f kome je roknuo svic i japansku hm-2 bez kucista uzetu od borislavgajic-a.wah je opravio i stavio true bypass i vratio pot i kalibrisao kako treba (posto je bio obrnut
) a hm2 je skucio,stavio kapice i true bypass i to sad izgleda ovako:

meni se nenormalno svidja dizajn,nenormalna je fora!i da,zuti LED je odlican,prava mjera,ni prejak ni preslab.detaljnije slike kacim uskoro,ako koga zanima.sve je uradjeno PERFEKTNO!!!!
jos jednom,hvala Rocketu za sve,ziv bio,zivio koliko htio,svaka mu dala,i jos nam milion ovakvih genijalnosti napravio!!!
apsolutno svaka preporuka za njega kao za covjeka,tako i za saradnju,a kakav je majstor i sami vidite!

meni se nenormalno svidja dizajn,nenormalna je fora!i da,zuti LED je odlican,prava mjera,ni prejak ni preslab.detaljnije slike kacim uskoro,ako koga zanima.sve je uradjeno PERFEKTNO!!!!
jos jednom,hvala Rocketu za sve,ziv bio,zivio koliko htio,svaka mu dala,i jos nam milion ovakvih genijalnosti napravio!!!
apsolutno svaka preporuka za njega kao za covjeka,tako i za saradnju,a kakav je majstor i sami vidite!

Za Guitar_thrill (sa zakašnjenjem):
E to je jedini pravi wah. I ja sam imao par komada ali kako sam ubo jednog iz 80 i neke, više ga ne izbadam. Ako nisi gadljiv na prepravke, moduj ga da bude true bypass jer mnogo ubije zvuk kad je off.
Ja sam to uradio (tj. Dušan), još sam stavio led diodu i sad je perfektan.
By the way, uskoro mi stiže H&K Switchblade 120W head. Jel' ima neko neka iskustva?
Razmišljam i o TAD Silencer Power Attenuatoru. Koristi li neko to ili nešto slično?
E to je jedini pravi wah. I ja sam imao par komada ali kako sam ubo jednog iz 80 i neke, više ga ne izbadam. Ako nisi gadljiv na prepravke, moduj ga da bude true bypass jer mnogo ubije zvuk kad je off.
Ja sam to uradio (tj. Dušan), još sam stavio led diodu i sad je perfektan.
By the way, uskoro mi stiže H&K Switchblade 120W head. Jel' ima neko neka iskustva?
Razmišljam i o TAD Silencer Power Attenuatoru. Koristi li neko to ili nešto slično?
- Rocket Roll
Hvala tebi za priliku da se igram sa legendarnom HM-dvojkomumart wrote: jos jednom,hvala Rocketu za sve...

Meni se opasno svidja kako je kućište odradjeno, moćnije mi je nego originalumart wrote:hm2 je skucio

Eto, kad ti ne bude mrsko okači, ako mogne malo boljeg kvaliteta, mene zanimaumart wrote:detaljnije slike kacim uskoro,ako koga zanima.

Stigla je

Uploaded with ImageShack.us
Sad to izgleda ovako

Iznjecu svoja zapazanja dok se još malo izigram sa instrumentom i napravim poredjenja sa ostalim...

Sad to izgleda ovako

Iznjecu svoja zapazanja dok se još malo izigram sa instrumentom i napravim poredjenja sa ostalim...

Uuuu,strava!!!Strat08 wrote:Stigla je![]()
Sad to izgleda ovako![]()

- Hotstepper
Lepo... Da te sluzhi 1000godina! 

HvalaMargos wrote: Uuuu,strava!!!

Hvala brate moj, da zasviramo jednog dana zajedno, ako Bog daHotstepper wrote:Lepo... Da te sluzhi 1000godina!