Fender Affinity ili Fender Bullet

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
mitke91

Fender Affinity ili Fender Bullet

Post by mitke91 » 03 Dec 2010, 17:29

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/807 ... W---Black/
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/607 ... h-Trem-RW/

Koje su razlike(osim u cenui)? I imali ih uopste, posto se slabo razimem, tj uopste se ne razumem. :D Hvala unapred!!!! :bow: :bow: :bow:

Funkomat
MF veteran

Re: Fender Affinity ili Fender Bullet

Post by Funkomat » 03 Dec 2010, 17:33

Ni jedna ni druga nisu savrsene ali mogu da budu ok. Bitno je samo da ih probas sto vise i uberes dobar komad.
Ako mozes, skupi za gitaru iz classic vibe serije. Te gitare su daleko bolje od ostalih skvajera a nisu nesto narocito skupe (za gitaru, jel).
http://www.mitrosmusic.com/search/t:classic+vibe

Haralampije

Post by Haralampije » 03 Dec 2010, 18:37

Samo jedna ispravka,to nisu fenderi vec skvajeri,a Fender Bullet je postojao kao model davne 1981. godine

Vaske023

Post by Vaske023 » 03 Dec 2010, 19:10

Haralampije wrote:Samo jedna ispravka,to nisu fenderi vec skvajeri,a Fender Bullet je postojao kao model davne 1981. godine
Rece mi prijatelj da je procitao da su fender bulleta u pocetku pravili od kombinacije fabrickih skartova teleta i strata,njihovih delova.Dosli su na ideju da iskoriste svako parce :) ...i na kraju napravise veoma ruznu gitaru.
Image

Hillybilly

Post by Hillybilly » 03 Dec 2010, 19:23

Vaske023 wrote:
Haralampije wrote:Samo jedna ispravka,to nisu fenderi vec skvajeri,a Fender Bullet je postojao kao model davne 1981. godine
Rece mi prijatelj da je procitao da su fender bulleta u pocetku pravili od kombinacije fabrickih skartova teleta i strata,njihovih delova.Dosli su na ideju da iskoriste svako parce :) ...i na kraju napravise veoma ruznu gitaru.
Image

Ja sam imao istog ovakvog sa slike iz '81. Vrat je od telca a telo je nevidjeno tezak laminat od dvadesetak slijeva javora i mahagonija. To sam imao priliku da vidim jer je prethodni vlasnik skinuo originalnu farbu nebi li napravio od njega nesto sto lici na blonde ili natur telca posle gledanja filma Crossroads! Kad je video da je u pitanju laminat odmah je prodao gitaru.

Varenika

Post by Varenika » 03 Dec 2010, 19:53

odakle fenderu skart mahagonija? imaju li oni ikakav proizvod(tj. jesul imali tad) od mahagonjija pa da im ostane :?:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 03 Dec 2010, 20:14

Varenika wrote:odakle fenderu skart mahagonija? imaju li oni ikakav proizvod(tj. jesul imali tad) od mahagonjija pa da im ostane :?:
mislim da je tele fmt od mahagonija

mitke91

Post by mitke91 » 04 Dec 2010, 18:32

Funkomat wrote:Ni jedna ni druga nisu savrsene ali mogu da budu ok. Bitno je samo da ih probas sto vise i uberes dobar komad.
Ako mozes, skupi za gitaru iz classic vibe serije. Te gitare su daleko bolje od ostalih skvajera a nisu nesto narocito skupe (za gitaru, jel).
Dace Bog pa cu kupiti valjda neku pristojnu gitaru, nekada, a sve mi se vise i vise zuri :D :D :D :facepalm:
Hvala na odgovoru... :)

kwiss

Post by kwiss » 04 Dec 2010, 18:58

Varenika wrote:odakle fenderu skart mahagonija? imaju li oni ikakav proizvod(tj. jesul imali tad) od mahagonjija pa da im ostane :?:
Fender pravi Guild el. gitare vrat mahagoni.Akustične dg145 ,145lh,dg2o8...katalog iz 2002god.

Hotstepper

Post by Hotstepper » 16 Dec 2010, 00:47

Sushtina prve gitare je da bude dovoljno jeftina da mozhesh da ubedish mamu i tatu da ti je kupe i dovoljno dobra da se u nju zaljubish i da je svirash i svirash i da ti se ne ispushta iz ruku!
Ako to uspe, onda cesh svakako kupiti drugu, jer cesh ovu da prerastesh... :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 16 Dec 2010, 01:03

mitke91 wrote:
Funkomat wrote:Ni jedna ni druga nisu savrsene ali mogu da budu ok. Bitno je samo da ih probas sto vise i uberes dobar komad.
Dace Bog pa cu kupiti valjda neku pristojnu gitaru, nekada, a sve mi se vise i vise zuri :D :D :D :facepalm:
Hvala na odgovoru... :)
Evo na moju odgovornost uzmi Affinity Telecaster sa maple vratom, povedi nekog da ti izabere i bices sretan. :ziveli:

Post Reply