G'n'R ili Nirvana?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: G'n'R ili Nirvana?
NenadBeki wrote:Novi GnR

HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAH EPIC!

- mislim_stvarno
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaha
u pravom trenutku iskoriscena!

u pravom trenutku iskoriscena!

sad imamo oficijelni MF fejspalm
gdje god zatreba 

to je to
hahahahaha
ahaahahahahahhahahahah

Solomon wrote:sad imamo oficijelni MF fejspalmgdje god zatreba
Podrzavam!!!!!!!! Knighte of duume.. jel moze jedan smiley od ovoga!!. ili Da kumkat da u obliku linka na "pogledajte jos smajlija'....
Nego da vas pitam.... gde su vam officijelne majce momci.. Aaa?

lol zaboravio sam da stavim da su sranje...stari gnr rules....nirvana nije nesto...Solomon wrote:NenadBeki wrote:Novi GnR
![]()
![]()

pa sad.... ako gledamo sta je komplikovanije za sviranje i ako po tome zakljucujemo ko su bolji muzicari definitivno GnR, a da ne pricam o solazama, sad meni licno se i po zvucanju vise svidjaju gansi ali to je vec druga stvar, stvar licnog ukusa, e sad kad uporedimo broj izvodjaca... pa 3 prema ...8? to verovatno dodaje par poena nirvani.
ako gledamo realno GnR je poprilicno bolji od nirvane :/ cak i novi, bez obzira na skeptike koji kad god cuju "novi GnR" facepalm-uju se, cuo sam ih uzivo i kidaju, mogu da odsviraju sve kao i stari, sa jos novih pesama koje ukljucuju shredovanje za ljubitelje toga. Axlov glas se poboljsao u odnosu na prvih par godina u 21. veku sto me je iznenadilo
ako gledamo realno GnR je poprilicno bolji od nirvane :/ cak i novi, bez obzira na skeptike koji kad god cuju "novi GnR" facepalm-uju se, cuo sam ih uzivo i kidaju, mogu da odsviraju sve kao i stari, sa jos novih pesama koje ukljucuju shredovanje za ljubitelje toga. Axlov glas se poboljsao u odnosu na prvih par godina u 21. veku sto me je iznenadilo
- whosyourdaddy
NEPOGRESIVA TEMA za prvi post!
Dobrodosao na forum!

Dobrodosao na forum!
haha sta ces... ne volim puno da se mesam u ovakve rasprave al sam se bio smorio pa sam morao nesto da napisem
a i vidim da zanimljivije teme su zastarele pa mi je glupo da tamo komentarisem 

I jedno i drugo, oba benda imaju neki poseban car!
)))