Ja ih srećem dosta, i znaju umereno da me nerviraju sa svojim forama. Ja volim da ne komplikujem ono što nije komplikovano, ne volim nikoga da nipodaštavam, što se često čuje od takvih likova (i ovih hipstera, i metalaca emosa i svih redom). Problem je što se nekada toliko prave pametni da mi zvuče glupo

Meni je svo takvo ponašanje koja god da je grupacija u pitanju bezveze. Ne gledam ni na koga sa visine, uvek se trudim da shvatim svačije stanovište, ali me nerviraju licemerje, umišljenost, uobraženost, odakle god da dolazi.
Na neki način onaj koji misli svojom glavom jeste "kul" jer je takav kakav jeste, neko ko misli svojom glavom neće biti puka kopija nekog drugog ili "trenda". Po meni nije kul svako ko se trudi da bude kul, radi na tome jer ne znam šta, prihvatiće ga bolje društvo ili grupacija koja ga zanima i sl. Mislim dolazimo na paradoks da često onaj ko pokušava da bude kul to nije, a onaj ko se ne trudi nego je takav kakav jeste jeste "kul". To je poenta onoga što sam pričao. Problem su ljudi koji se opterećuju time da budu kul (mada mi se ne sviđa ova reč, inače na romskom znači govno