Izrada, održavanje, saveti...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
ApplePie
-
Strat08 wrote:ApplePie wrote:Kako vidim poceli su razni prevaranti da nam posecuju KP
Ja jutros pisao o tome,obećao staviti slike, ali mi je nestala poruka, nema je više

I meni je nestala ali imam mail, obavestenje o poruci na KP

izgleda da KP to tretira kao spam ...
Inace taj se javlja svuda. Našao sam ga u madjarskoj kako kupuje mobilne, u turskoj kako kupuje laptopove ..
Nadam se da necemo slušati priče kako je neko naseo

-
johnny_b_good
Vijam digitech RP90 na KP al uvek kad se nadje odg cena proda se.A meni kes za kupovinu jos ne stize

-
ApplePie
-
Opa ... pa ovaj nije Jakovljević .. ovo je neki mnogo veči zlikovac

evo maila:)
"I live in England.I'm buying the guitar for the media uses to our branch church in Nigeria.I want you to contact your post office and check if the amount i offered for the postage fees is enough for the shipping of the guitar to Nigeria and let me know if i will need to add some more amount to it.
so let me know if you have bank account so i can be able to pay into your account."
NIgerija .. evo baš sam naseo
npopravljivi lenjivac drug Apple Pie ide i korak dalje (izgleda da mi je dosadno) sad cu mu dati racun koji imam u Engleskoj na kome nema nista i na koji moze samo da uplaćuje a ja da vršim transfer, a i troškovi če se popeti na 1000 evra

našao on sa dokonim Srbima da se zayebava....
-
nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
-
by nemanjavelimirovic » 07 Dec 2010, 20:32
ApplePie wrote:Opa ... pa ovaj nije Jakovljević .. ovo je neki mnogo veči zlikovac

evo maila:)
"I live in England.I'm buying the guitar for the media uses to our branch church in Nigeria.I want you to contact your post office and check if the amount i offered for the postage fees is enough for the shipping of the guitar to Nigeria and let me know if i will need to add some more amount to it.
so let me know if you have bank account so i can be able to pay into your account."
NIgerija .. evo baš sam naseo
npopravljivi lenjivac drug Apple Pie ide i korak dalje (izgleda da mi je dosadno) sad cu mu dati racun koji imam u Engleskoj na kome nema nista i na koji moze samo da uplaćuje a ja da vršim transfer, a i troškovi če se popeti na 1000 evra

ahahahhahahahahah, samo hrabro

-
majtimika
-
i ja sam dobio isti mail i prvi i drugi, samo nek mi neko objasni u cemu je prevara, posto meni stvarno nije jasno o cemu se radi
-
sl0e
Efikasnije mi je nekako:

-
ApplePie
-
majtimika wrote:i ja sam dobio isti mail i prvi i drugi, samo nek mi neko objasni u cemu je prevara, posto meni stvarno nije jasno o cemu se radi
Evo link pa ce ti razjasniti sve ... a drugo poruku slicne sadrzine a isti mail sam video na madjarskom sajtu gde je kao kupovao i precenio mobilni telefon i na turskom za neki laptop. A sad logicno .. moj satanistički Jackson kao rekvizit za crkvu nigeriji.. U cemu je prevara vidi na linku.
http://w-security.ru/blog/2010-11-23-143
-
rosoneri
Znam za to za mikrofon ali mi treba nesto bas za gitaru.

-
nikolic025
Probaj ga na finjaka,da ti posalje prvo 100E,pa ces slati...ako posalje,trazi mu i ostatak,.....Ma kontam,to je ko ono sa klavijaturama TYROS III za 670$ i slicno...
-
Dersu Uzala
ApplePie wrote:

Nikako mu ne daj racun. Nikako. Ako uplati ikakvu lovu najebo si.
-
Tenji
Dersu Uzala wrote:ApplePie wrote:

Nikako mu ne daj racun. Nikako. Ako uplati ikakvu lovu najebo si.
Kako je konkretno najebao? Mislim, kako ide uopste prevara?