Napravio si nekoliko logickih gresaka dok si pokusavao da "izgledas pametan" kako bi mogao da zasluzis komunikaciju samnom...ali dzabe.....nenadnenad wrote:Pa, najgori su ljudi koji su ubedjeni da im nista ne fali.Joey Sartiani wrote:...
Ja bi licno predlozio da te uklone sa radnog mesta ako se ovako ponasas i van foruma...mislim , ako si zaposlen negde, ne daj boze, u struci.
Inace mi kazu da imam bas lep osmeh [ bez karijesa ].
Pa, najgori su ljudi koji su ubedjeni da im nista ne fali.
Ja nisam rekao da mi NISTA ne fali.....A i sta bi bilo nista sta bi bilo nesto a sta bi bilo sve??? Bice bivstvo, bivstvovanje....
Ne znas osnove filozofije, ni logike nista-nesto, niko-neski-svi
Pa, najgori su ljudi koji su ubedjeni da im nista ne fali.
Najgori su po cemu? Zasto? Kako?
Vidim i ti se bavis psihologijom....
 Pa kolega daj ta statisticka istrazivaja kojima si izneo ovu hipotezu tj kojima si je dokazao??????
   Pa kolega daj ta statisticka istrazivaja kojima si izneo ovu hipotezu tj kojima si je dokazao??????Ja bi licno predlozio da te uklone sa radnog mesta ako se ovako ponasas i van foruma...mislim , ako si zaposlen negde, ne daj boze, u struci
PA TI BI....u tome i jeste fora....

Sta koga zabole sta BI TI neobrazovan psiholoski i medicinski uradio......Bitna je objektivnost, npristrasnost a ne ONO STO BI TI pazi sad - LICNO HTEO.....hahahha bas me nasmeja
Uuu sta bih ja sve hteo....
Znaci i dalje se igramo psihologa svi mislite da ste psiholozi i svi vi "mislite" nseto (kontradikcija) a nemate ni trunku od te struke...
Kao so se ja ne petljam u Cernu da popravljam masine za sudaranje onih cestica tako se i vi ne petljajte u ono o cemu nemate pojma dok ne postanete kompetentni.....
I MORAM DA VAS RAZOCARAM - ja sad idem vidim da ste vi oni "get a life" tipovi, samo sedide ispred kompa evo vec 4 sata i jedva cekate da posaljem nesto, da bi vas jadan zivot imao nekog smisla.........
Dovidjenja ja odoh u teretanu da vezbam, ne bih da imam stomacine pivske kao vi......
p.s.
Get a life! (znate sta znaci ovaj anglosax.)

^^^^SaRtiani^^^^^^
^^^^SaRtiani^^^^^^    
   .Lepo pise plakata gore
.Lepo pise plakata gore