http://www.facebook.com/profile.php?id=1071823409
Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Haralampije
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Dobro,njegovo je da ponudi,ok,ko zeli svoju robu moze da ceni koliko god hoce....ali na koju foru neko bez ikakvog proveravanja i uporedjivanja cena po prodavnicama,na kraju kupi od njega po ceni koju je postavio..a sigurno kupi jer se covek ne bi bavio time cime se bavi da to ne ide.
Eno vidim onaj beli strat nudi za 1000 evara....strat ulazi vec polako u devetu godinu postojanja,a nov ima da se uzme za te pare u radnji(i taj delta ton o kom prica nalazi se na svakom standardu)....ali opet nacice se neko ko ce se upecati i uzeti ga.Ma i za 800 da ga da bice opet na konju.
Nebitno na kraju on,nego me zanimaju ljudi koji od takvih kupuju....na koju foru odu kod njih,ili naruce nebitno,a ne procesljaju net ili prodavnicu(jer koliko se vidi ovi ne prodaju upola jeftinije nego u prodavnici,pa da kazes,jbg polakomio se,ovaj ipak nudi za manje i sl)

Eno vidim onaj beli strat nudi za 1000 evara....strat ulazi vec polako u devetu godinu postojanja,a nov ima da se uzme za te pare u radnji(i taj delta ton o kom prica nalazi se na svakom standardu)....ali opet nacice se neko ko ce se upecati i uzeti ga.Ma i za 800 da ga da bice opet na konju.
Nebitno na kraju on,nego me zanimaju ljudi koji od takvih kupuju....na koju foru odu kod njih,ili naruce nebitno,a ne procesljaju net ili prodavnicu(jer koliko se vidi ovi ne prodaju upola jeftinije nego u prodavnici,pa da kazes,jbg polakomio se,ovaj ipak nudi za manje i sl)
mi smo deca koju su odgajali roditelji preplaseni komunizmom !
sta ste se bre usrali !? covek je vise nego bezobrazan.. a vi ste u fazonu "pa on nikog ne tera da kupi" moze mu se jel ?
pa moze se i meni da odem u obdaniste i budem najjaci !
to sto on radi je necasno ! gde je tu moral bre !?
jel treba da cutimo svi pored takvih PREVARANATA ?????
jbt rodjen sam za revolucionara
sta ste se bre usrali !? covek je vise nego bezobrazan.. a vi ste u fazonu "pa on nikog ne tera da kupi" moze mu se jel ?
Treba sve to u zatvor.
Funkomat wrote:Treba sve to u zatvor.
- tHe bLuEsMaN
mislim stvarno:
isprobaj nedje,kazace ti se samo.
udesno:
jesi li ti to na slici,'leba ti?
isprobaj nedje,kazace ti se samo.
udesno:
jesi li ti to na slici,'leba ti?
- Haralampije
Ma briga me za njega,nego me zanimaju oni koji su naseli......kako su naseli?Nije im valjda pretio da moraju da uzmu.faks wrote:mi smo deca koju su odgajali roditelji preplaseni komunizmom !
Sto?Nikad do sad nije bio levoruki ili cena?Sto rece umart,skokni probaj...tHe bLuEsMaN wrote:http://www.mitrosmusic.com/proizvod/566 ... -L-H---RW-**/
Da li je ovo moguce mens?
Jbt kad pomislim koliko za magnete dam,a mog'o 'vako gitaricu da uzmem....ponekad se pitam da li sam normalan.....
levoruke gitare su bitno skuplje od desnorukih jer se prave u 10-100 puta manjim serijama.tHe bLuEsMaN wrote:http://www.mitrosmusic.com/proizvod/566 ... -L-H---RW-**/
Da li je ovo moguce mens?
- Haralampije
Ne bi smelo,to su te slagali i to zesce....moraju identicne cene da budu,i to svugde,jer je sve isto na njima,ne koristi se nista skuplje,ma mjuzisns frendu(thomman,bilo gde....malo se zaneh za tomana,vidim i oni malo nabudze levorukim...20 evara) su npr identicne cene za levoruku i desnoruku.Diskriminacija levorukih,kazem ja!
A ionako pajseri po nasim radnjama drze samo 3-4 levoruke(i to ukupno u celoj radnji)....a ako hoces nesto,mora da narucujes....pa jos ti nakenja kako je to tesko kako
A ionako pajseri po nasim radnjama drze samo 3-4 levoruke(i to ukupno u celoj radnji)....a ako hoces nesto,mora da narucujes....pa jos ti nakenja kako je to tesko kako
Ma necu, neka stoji gitara, niti mi se zuri, a niti sam nesto nalozen da probam ovaj procesor, hvala timislim_stvarno wrote: Nemam pojma, ako te stvarno zanima da se poigras sa njim, onda uzmi...
Mozda i gresim, pogotovo ako je korejski...
E da je korejski
Funkomat wrote:Treba sve to u zatvor.
Svašta bi' napisao, ali ne zelim da trošim tastaturu na debila
Samo bi najiskrenije volio da mi se javi sa ponudom kad budem nesto prodavao...
- Hotstepper
"Merak cene nema.."Haralampije wrote: Jbt kad pomislim koliko za magnete dam,a mog'o 'vako gitaricu da uzmem....ponekad se pitam da li sam normalan.....![]()
On izgleda bas onako kako sam ga zamisljao.faks wrote:
mozda mu trebaju pare za depilaciju usiju i nosa
E jel imate neku informaciju ili misljenje o ovome:
http://www.kupujemprodajem.com/vrhunski ... -oglas.htm
?
http://www.kupujemprodajem.com/vrhunski ... -oglas.htm
?
Previse sumnjivo.