Evo ja sam ga probao i skroz je ok,lep moderan zvuk,eq i elektronika su me najvise iznenadili,nema zujanja uopste i eq je bas osetljiv.Ne svidja mi se vrlo debeo vrat(veoma mi lici na W) i to sto na gitari nema finisha(ili ima ali je jako tanak a to valjda tako trebaZoxybass wrote:Jel probao nekog ovog Astera?
Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?

claudio nuñez
- sirac-šunka
- vragolan
... and we are back on tracks...
Mada nisam siguran da li bih ja želeo ovaj bas, preteraga sa ovija otvori, mnogo to, sigurno furka promaja i na kolenca i na ramenca, a zdravlje je pre svega...
Mada nisam siguran da li bih ja želeo ovaj bas, preteraga sa ovija otvori, mnogo to, sigurno furka promaja i na kolenca i na ramenca, a zdravlje je pre svega...
tja... bolje da ovo nisi napisao... sad sam nacisto uGASio!Zoxybass wrote:Evo ja sam ga probao i skroz je ok,lep moderan zvuk,eq i elektronika su me najvise iznenadili,nema zujanja uopste i eq je bas osetljiv.Ne svidja mi se vrlo debeo vrat(veoma mi lici na W) i to sto na gitari nema finisha(ili ima ali je jako tanak a to valjda tako trebaZoxybass wrote:Jel probao nekog ovog Astera?)Uglavnom jako lepa i zanimljiva gitara
Zaista prelepo!gricko wrote:
claudio nuñez
Lepo, lepogricko wrote:
claudio nuñez
Kad smo vec kod singlecut bass-eva:

nisu to 'otvori'.Triad031 wrote:Lepo, lepoSamo preterali su ga sa ovim otvorima
to je simulacija akustičnog basa, pa mu to dođe umesto rezonantne kutije.
- sirac-šunka
- vragolan
Malo sam pisao meilove, pa kaže ovako:
Claudio Nuñez wrote: Hello, thank you very much, prices range from U.S.$1400.- + hardware and electronics, up to U.S.$ 2800 .- + hardware and electronics.
Best regards, Claudio Nuñez
sto mu dodje ista cijena kao kod vucka 
ontopik

(ne nije singlkat !
)

ontopik

(ne nije singlkat !

Mayones Patriot Classic

Mayones Caladonius SC Classic

Pedulla Buzz 4

Aquilina Shelby 5

Warr Phalanx BO

Warwick Alien Bass

my most likely future companion
gricko wrote:nisu to 'otvori'.Triad031 wrote:Lepo, lepoSamo preterali su ga sa ovim otvorima
to je simulacija akustičnog basa, pa mu to dođe umesto rezonantne kutije.
Bio sam malo nacirkan sinoc kad sam ovo pisao pa nisam izvalio uopste da bi to moglo da bude to
Da ne bude off topic, evo jos jednog Nordstrand-a:

ima ga čiča u zrenjaninu za 2k€. ako budeš išao po njega, doteraj meni onaj portaflex.Stalker wrote:my most likely future companion
off:
mislim da je taj cica iz Kikinde,i mnogo je zajeban trgovac,...ali nije kao novopazarski odred...ne valja falseve ali brate ima gitara i gitara,i prodao ih je boga oca do sad..treba ga posetiti jer ima svasta zanimljivo uvek...
mislim da je taj cica iz Kikinde,i mnogo je zajeban trgovac,...ali nije kao novopazarski odred...ne valja falseve ali brate ima gitara i gitara,i prodao ih je boga oca do sad..treba ga posetiti jer ima svasta zanimljivo uvek...
novi petožičani BO košta manje od 2k..koji tamb ima čiča zrenjanin-kikinda?gricko wrote:ima ga čiča u zrenjaninu za 2k€. ako budeš išao po njega, doteraj meni onaj portaflex.Stalker wrote:my most likely future companion