Da,ali kada uvedu "konzumaciju" i poligraf na ulazu,ljudi ce iznajmljivati penzose da umesto njih "drze" red. Svima lepo,a i penzosi ce zaraditi extra kesh !sinisake wrote: Dobro sto penzosi, u principu, nisu zainteresovani za muzicku opremu.
Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
- Hotstepper
Penzosi i onako vole da stoje po redovima, da se druzhe.ness wrote:sinisake wrote: ljudi ce iznajmljivati penzose da umesto njih "drze" red...
U Srbiji jedino penzioneri sviraju,ostalih generacija nema nigdeHotstepper wrote:Penzosi i onako vole da stoje po redovima, da se druzhe.ness wrote:sinisake wrote: ljudi ce iznajmljivati penzose da umesto njih "drze" red...
Ljudi, dajte malo lakse sa offom.. ne mogu da cistim vise....
Dali je slučajnost ili je nešto drugo,kako te moji postovi podsete na posao higijeničara

Nisam se samo tebi obratio... a za tebe mi ne pomazu ni Domestos, Cif, Cilit beng zajedno... pa ni mister musculo idrauliko gel...
A fazon je to sto u gomili offa ima i strukturnih poruka... a ne ide da brisem pojedinacno off za offom...

A fazon je to sto u gomili offa ima i strukturnih poruka... a ne ide da brisem pojedinacno off za offom...
Danas sam probao ovu gitaru
[youtube]eWsmsGrEs60&feature=related[/youtube]
Neck magnet zvuci jako lepo, bridge mi se nije narocito svideo, vrat fantastican, boja divna, savrseno odradjen relicing ali ima i mana. Fret out na jako puno mesta, fret buzz-a jos vise. Sve u svemu, pragovi odradjeni jako lose i truss rod cap na glavi nije centriran. Ovo drugo jos i nekako ali su pragovi upropastili gitaru. No... sem toga sam odusevljen gitarom.
[youtube]eWsmsGrEs60&feature=related[/youtube]
Neck magnet zvuci jako lepo, bridge mi se nije narocito svideo, vrat fantastican, boja divna, savrseno odradjen relicing ali ima i mana. Fret out na jako puno mesta, fret buzz-a jos vise. Sve u svemu, pragovi odradjeni jako lose i truss rod cap na glavi nije centriran. Ovo drugo jos i nekako ali su pragovi upropastili gitaru. No... sem toga sam odusevljen gitarom.
novi shecteri u maricu isprobani sve do jednog.najbolji utisak ostavio blackjack superstrat sting thru,odlican vrat,fretboard,blackouti objasnjavaju kad se porede sa slicnim modelom sa emg-jevima,cak i onim x serije.steta sto su onoliko skupi.za 500 e ima slican model,ali sa rouzvudom,dankan dizajnd magnetima (koji uopste nisu toliko losi,kao svi do sad koje sam probao,ali kad se porede sa blackoutima...).sta znam,onako.mnogo je to para,kako god okrenes.ne znam kakve su cijene u ostalim prodavnicama ko jos uzgaja schecter,ali ovamo su nagrdjene.
squier classic vibe strat... Jesam li jedini kome se cini da je ova gitara bolja od nekih meksikanaca?
- Hotstepper
Naravno da nisi!mixerlo wrote:squier classic vibe strat... Jesam li jedini kome se cini da je ova gitara bolja od nekih meksikanaca?
Jel neko probao tele? U NSu ga nema u prodavnici..
@Funkomat
nevezano za gitaru, vec ovaj demo, ono, kapiram da ispunjava svrhu i to, ali je ovaj lik mnogo dosadan
svi su mu klipovi isti, nekada i kada svira nesto ne moz' provalis gitaru.
nevezano za gitaru, vec ovaj demo, ono, kapiram da ispunjava svrhu i to, ali je ovaj lik mnogo dosadan
- Hotstepper
@SLOE
E sad, to je stvar ukusa... ja sam subscribed na Gregov channel (kako se to kod nas kazhe...?), svaki njegov clip preslusham..
Lik ima svoj stil i svoj zvuk, i ima takvih lick-ova da je to neverovatno..
Pogotovo ovi sa njegovim bendom..
http://www.youtube.com/watch?v=lh4uNyBhAkw

E sad, to je stvar ukusa... ja sam subscribed na Gregov channel (kako se to kod nas kazhe...?), svaki njegov clip preslusham..
Lik ima svoj stil i svoj zvuk, i ima takvih lick-ova da je to neverovatno..
Pogotovo ovi sa njegovim bendom..
http://www.youtube.com/watch?v=lh4uNyBhAkw
Yeah, we agree to disagree
I ja imam supskripciju na njegov kanal, gledam klipove uglavnom zbog opreme koju testira. Naravno da ima svoj stil, ima odlican ton itd, ali su u poslednje vreme klipovi poceli mnogo da mu lice, fraziranje i te fore, nije my cup of tea. Voleo bih kada bi bio malo raznovrsniji, no hebiga, ne moz' ugodit' svima.
I ja imam supskripciju na njegov kanal, gledam klipove uglavnom zbog opreme koju testira. Naravno da ima svoj stil, ima odlican ton itd, ali su u poslednje vreme klipovi poceli mnogo da mu lice, fraziranje i te fore, nije my cup of tea. Voleo bih kada bi bio malo raznovrsniji, no hebiga, ne moz' ugodit' svima.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Funkomat wrote:
Imam srece da u zivotu naletim na jako dobre ljude. Ovaj forum je jako plodno mesto za takvu sortu ljudi te sam na listu dodao gosn. Taylera Duren-a
Svojim neodoljivim sarmom uspeo sam da ga ubedim da mi ostavi ovu lepoticu
.
Prosto ne znam kako bih u ove sitne sate opisao kolicinu tona koje ovde ima, kakvog neverovatnog sustain-a, ravnog i brzog freta, kvaliteta samog drveta, finisha, celog dozivljaja sviranja ovakvog jednog istrumenta...
Evo jednog sempla, bice jos kad malo skontam sta da sviram
http://soundcloud.com/drasko-popovic/prs-tremonti-test
Clean - Amplitube3, fender 50w6l6. Nista compresori, eq itd. Neck magnet.
Gain - StudioDevil, gain na 20% takodje na neck magnetu samo jako ukrocenog na vol. potu.
Kolicina dinamike koja se moze izvuci iz njega je izuzetna. Brutalno reaguje na jacinu trzanja.
. Prosto ne znam kako bih u ove sitne sate opisao kolicinu tona koje ovde ima, kakvog neverovatnog sustain-a, ravnog i brzog freta, kvaliteta samog drveta, finisha, celog dozivljaja sviranja ovakvog jednog istrumenta...
Evo jednog sempla, bice jos kad malo skontam sta da sviram
http://soundcloud.com/drasko-popovic/prs-tremonti-test
Clean - Amplitube3, fender 50w6l6. Nista compresori, eq itd. Neck magnet.
Gain - StudioDevil, gain na 20% takodje na neck magnetu samo jako ukrocenog na vol. potu.
Kolicina dinamike koja se moze izvuci iz njega je izuzetna. Brutalno reaguje na jacinu trzanja.