Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- BaalBehrit
Re: Oprema Koju Imate
12ice ernijeva jajca 

- rock action
aha, one zelene

te koristim zato sto mi se dopadaju a i mogu da ih nadjem u beogradu...
ranije sam koristio dean markley 2555 jz blue steel dok je jos bilo da se kupe kod nas

na sg su gibson humbucker 10" zice a na jeanu gibson vintage reissue 10". rade super

te koristim zato sto mi se dopadaju a i mogu da ih nadjem u beogradu...
ranije sam koristio dean markley 2555 jz blue steel dok je jos bilo da se kupe kod nas

na sg su gibson humbucker 10" zice a na jeanu gibson vintage reissue 10". rade super

SENNHEISER HD 201
Priklucene u Roland MC, mnogo fina stvar.

Samo sto su za mene (pocetnika) opasan sudija, svaka greska se cuje, dosta je osetljivije neko kroz pojacalo (makar se meni cini).

jel' to whammy II ili whammy wah?rock action wrote:drugari, konacno skupljeni na jednom mestu
whammy wah XP100
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
koliko si platio?Solomon wrote:whammy wah XP100

Svaka cast na opremi,rekao bih da ti je omiljena boja crvenarock action wrote:drugari, konacno skupljeni na jednom mestu

nisam ja uzeonemanjavelimirovic wrote:koliko si platio?Solomon wrote:whammy wah XP100

- rock action
xp100 sam dobio na poklon bio
strata sam vratio, nije bio moj

strata sam vratio, nije bio moj
zna li ko nesto da mi kaze o whammy dvojci,iskustveno?sve sam sto ima na netu nasao i procitao,ali ako je neko imao prilike da svira nek' rekne koju. 

Evo još malo ovog GAX30, jbt, sve više mi se sviđa. Postavka je ultra flat u Rigu: đitra > EQ > JCM800. Tip kaže da je stavio Air Klasike umesto stock magneta, ali baš nisam siguran, no svejedno. Pozicija oba hama. Još kad mi Čukić zvekne svoje magnete i drkne po elektronici, biće to do jaja 
http://www.box.net/shared/vyzsdx4nf0

http://www.box.net/shared/vyzsdx4nf0
kod mene isto, samo što je kod mene drop B (H)BaalBehrit wrote:12ice ernijeva jajca

- Hotstepper
Shto jednostavno ne svirash bass?Wolf wrote: kod mene isto, samo što je kod mene drop B (H)

- mislim_stvarno
zato sto bas ide iz eHotstepper wrote:Shto jednostavno ne svirash bass?Wolf wrote: kod mene isto, samo što je kod mene drop B (H)

- Hotstepper
a petozhichani?mislim_stvarno wrote:zato sto bas ide iz eHotstepper wrote:Shto jednostavno ne svirash bass?Wolf wrote: kod mene isto, samo što je kod mene drop B (H)