pa to je onda cela oktava iznad Wolfove gitareHotstepper wrote:a petozhichani?mislim_stvarno wrote:zato sto bas ide iz eHotstepper wrote: Shto jednostavno ne svirash bass?
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Oprema Koju Imate
- Hotstepper
Ahhaha! 
Kolege forumaši, danas popodne se išlo u nabavku:

Elem, dugo se već kuva misao o kupovini osnovnog pribora za lemljenje, ali nikako da to sprovedem u delo. Glavni motiv za ovo je to što mi je muka (a boga mi, više postalo i blam
) da druge ljude cimam i da im uzurpiram slobodno vreme, trud i volju oko sitnih, i ne toliko sitnih intervencija oko lemljenja, sitnijih ili krupnijih zamena komponenti i ostalih gluposti... Mislim da će ovom prilikom najviše laknuti pre svih majtimiki, a boga mi i Funkomatu. Obojici javno beskrajno hvala za sve do sada, i bezbroj
, džekova, rakija i ostalog oružja iz bogatog nam arsenala...
Vreme je da se i nešto novo nauči, na kraju krajeva. Pošto sam u ovom polju i više nego potpuni početnik, čisto da upozorim na vreme, očekujte gomilu glupih početničkih pitanja. Sada sledi čitanje literature i početničkih DIY tutoriala, a nadam se uskoro, biće dokumentovan i Triangle Muff Clone samogradnja, jer mi se Funkomatov jaaaako svideo.
Dakle: lemna stanica + unimer + pumpa za tinol + dva minimalna pakovanja tinola (za početak) + sečice + izolovane pincete + šrafciger + pasta za lemljenje = 4800.00 RSD.

Elem, dugo se već kuva misao o kupovini osnovnog pribora za lemljenje, ali nikako da to sprovedem u delo. Glavni motiv za ovo je to što mi je muka (a boga mi, više postalo i blam
Vreme je da se i nešto novo nauči, na kraju krajeva. Pošto sam u ovom polju i više nego potpuni početnik, čisto da upozorim na vreme, očekujte gomilu glupih početničkih pitanja. Sada sledi čitanje literature i početničkih DIY tutoriala, a nadam se uskoro, biće dokumentovan i Triangle Muff Clone samogradnja, jer mi se Funkomatov jaaaako svideo.
Dakle: lemna stanica + unimer + pumpa za tinol + dva minimalna pakovanja tinola (za početak) + sečice + izolovane pincete + šrafciger + pasta za lemljenje = 4800.00 RSD.
- mislim_stvarno
@ baba slim
fino fino...jedino mi je malko sumnjiva lemilica...kvalitetnije kostaju vise od svega toga zajedno,al ok...nadam se da ce izdrzati bar par projekata!
Uzdravlje! 
fino fino...jedino mi je malko sumnjiva lemilica...kvalitetnije kostaju vise od svega toga zajedno,al ok...nadam se da ce izdrzati bar par projekata!
Možda bi bilo kul da se izdvoji jedna ulepljena™ tema koja bi se bavila DIY stvarčicama, da se trpaju šeme i pišu hintovi 
Hvalaxspaceman wrote:@ baba slim
fino fino...jedino mi je malko sumnjiva lemilica...kvalitetnije kostaju vise od svega toga zajedno,al ok...nadam se da ce izdrzati bar par projekata!Uzdravlje!
Videćemo već...
Velikonebojsak wrote:Možda bi bilo kul da se izdvoji jedna ulepljena™ tema koja bi se bavila DIY stvarčicama, da se trpaju šeme i pišu hintovi
Preporucujem i nabavku kontra-pinceta (pritiskas da bi ih razvukao, korisno kad nemas nekog da ti pridrzava), i tinola na kalemu (najlakse je za rad da odseces zicu od... 10ak cm i da tako lemis)
- Hotstepper
@BabaSlim
Vidi se shta je odluchnost i zhelja za znanjem!
ps.
tajna je u tome da imash starijeg brata koji to zna da radi... (nadam se da nece ovo prochitati!
)
Vidi se shta je odluchnost i zhelja za znanjem!
ps.
tajna je u tome da imash starijeg brata koji to zna da radi... (nadam se da nece ovo prochitati!
ajd i ja da se pofalim...od pre par meseci:

Cestitke matori.Baba Slim wrote:Kolege forumaši, danas popodne se išlo u nabavku:
Od juce

Sad vise nemam izgovora. Moram da krenem sa telcom.
Hvala, i čestitke i tebi! Vidimo se večeras, plaćam Džeka
Već imam neke ideje šta bi se moglo praviti...

Već imam neke ideje šta bi se moglo praviti...
Last edited by Baba Slim on 18 Dec 2010, 18:58, edited 1 time in total.
Baba Slim wrote:Vidimo se večeras, plaćam Džeka![]()
To ti kazem. Sad si na'ebo.Baba Slim wrote:Već imam neke ideje šta bi se moglo praviti...