viewtopic.php?f=43&t=9484&start=75
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Ponavljaj ovo par puta dok se ne primi u svestimicha81 wrote: Sto?![]()
Nisam neki ljubitelj aktivnih magneta - al opet, nisam bas ni svirao na aktivnim EMG's
Hz su osrednji magneti i prvom prilikom kad dodjes do nekih parica viska casti se emg 81/85 ako volis ZW ton.
Prelepo! Verujem da fantasticno zvuci! Gledaj taj vratic! Mh!Avlijaner wrote:Guild Starfire VI '64
![]()
Čestitke na gitarama (3 nove sam vidio), prelijepo izgledaju, vjerujem da tako i zvuče
Voleo bih da imam jednog telca, to mi je zelja u budućnosti, od prve plate cu da ga priuštim sigurno
Voleo bih da imam jednog telca, to mi je zelja u budućnosti, od prve plate cu da ga priuštim sigurno
Jel ti cale neki tajkun?Strat08 wrote:Voleo bih da imam jednog telca, to mi je zelja u budućnosti, od prve plate cu da ga priuštim sigurno
Nemam ćaleta, poginuo u ratu... Kontam da ću moći sebi od profesorske plate jednog telca zbavitiness wrote:
Jel ti cale neki tajkun?
Pa nije rekao ćaletove prve plate 
Strat08 wrote: Nemam ćaleta, poginuo u ratu...
Sorry,nisam mogao da predpostavim.
Ma nema frke, znamness wrote:
Sorry,nisam mogao da predpostavim.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

profi chepovi...bar tako kazu.. Javim utiske.
Gratis cep za trece uho! 
e nemanja gde i koliko para? imam opasan problem ,posto bubnjar mnogo slabo udara
pa se mi jadni nista ne cujemo pored njega pa mora se panjimo,zbog njega,pa meni zuji u usima posle probe jedno 2 dana 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Uvek ce faliti visokih, ali se definisanije cuje tako je recheno, kad testiram javim...sinisake wrote:Nemanja, javi kako se cuje, el fali visokih?
Meni zuji zauvjekBorn_Dead wrote:e nemanja gde i koliko para? imam opasan problem ,posto bubnjar mnogo slabo udarapa se mi jadni nista ne cujemo pored njega pa mora se panjimo,zbog njega,pa meni zuji u usima posle probe jedno 2 dana
Sa KP u bubnjarskom odseku (univerzalne su za bubanj gitaru, bass...shtavec)...30jura
http://www.kupujemprodajem.com/Prigusiv ... r_id=15858
Last edited by nemanjavelimirovic on 22 Dec 2010, 13:17, edited 1 time in total.
Nije ti to loša investicija uopće. Mislim da bih mogao to da razmotrim.