Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Nisam to čudo imao prilike da probam... looks cool 

Avlijaner wrote:Pedalboard se raspao... Neke sam rasprodao...
Ovo trenutno koristim, čak je i redosled pogođen
RMC1 -> AMSF -> AMBB -> DBVM -> (ovde nekada udenem Korg DT10) -> AM ADRX20
Kad sviram bas nosim neke pedale koje manje koristim za gitaru, ali mi je bilo žao da ih prodam (i sa basom rade fenomenalno)
Cry Baby classic -> Big Muff T/W -> EH Small Stone
previše, možda, ali...
Uf uf uf lepo za RMC,imam RMC2 i ubija kako radi.Samo bih nekako RMC3 da probam da vidim ima li drastične razlike.
Ja sam hteo RMC3, ali sam morao predugo da čekam, pa ne bi imao ko da mi prošvercuje pedalu ovamo...
On navodno može da zvuči kao svi RMCovi i više... Zvuči kul, ali iskreno već sam video sebe kako više petljam unutar waha nego po njemu
Beano boost je zakon! Uključiš i pojačaš!
On navodno može da zvuči kao svi RMCovi i više... Zvuči kul, ali iskreno već sam video sebe kako više petljam unutar waha nego po njemu

Beano boost je zakon! Uključiš i pojačaš!

Jes' nije ih bilo,i onda sam u nedostatku strpljenja pazario 2-ku pa se posle par meseci tek pojavila 3-ka.Nisam nezadovoljan,al' kopka me sad kako zvuči 3-ka.....GAS valjdaAvlijaner wrote:Ja sam hteo RMC3, ali sam morao predugo da čekam, pa ne bi imao ko da mi prošvercuje pedalu ovamo...
On navodno može da zvuči kao svi RMCovi i više... Zvuči kul, ali iskreno već sam video sebe kako više petljam unutar waha nego po njemu![]()
- rock action
- nikolic025
E,stigao mi MT2 i Ekvilajzer Ibanez iz serije 10....
Gde da ubacim ekvilajzer,nije mi jasno....?
Ide mi ovako sema (bez EQ-a) Wah 535Q,Compresor(Ibanez 10 serija),MT2,Chorus (Ibanez SC10),Flanger (Ibanez SF10),Delay (Ibanez DL10) i ostao jos taj EQ...***** li ga,nigde na netu ne mogu da nadjem ravan board sa ovim stvarima,a da se vidi kako su poredjani,nego sve u 16 redova i sa drugacijim pedalama...
Hvala...
Gde da ubacim ekvilajzer,nije mi jasno....?
Ide mi ovako sema (bez EQ-a) Wah 535Q,Compresor(Ibanez 10 serija),MT2,Chorus (Ibanez SC10),Flanger (Ibanez SF10),Delay (Ibanez DL10) i ostao jos taj EQ...***** li ga,nigde na netu ne mogu da nadjem ravan board sa ovim stvarima,a da se vidi kako su poredjani,nego sve u 16 redova i sa drugacijim pedalama...
Hvala...
Zavisi sta zelis od eq-a.
Sta zelis da postignes eq-om?
Sta zelis da postignes eq-om?
Matori ne zezaj nego lepo reci čoveku gde da stavi EQ, nemoj da ispadne da je bezveze kupovao pedalu! 

- nikolic025
Ma,dobio sam je u zameni,nemam pojma ni koji ce mi...
Al sam ga stavio iza mt-a i sa njim radi bas opako,onako skine mu ono rezanje preterano i bas je lepo dotera,a i clean bude perfektan...
Inace sam razmisljao da se resim viska pedala,da koristim samo neki delay,wah i eventualno compresor,posto drive koristim sa marshalla,pa da ga digne na solazi malo...
Al sam ga stavio iza mt-a i sa njim radi bas opako,onako skine mu ono rezanje preterano i bas je lepo dotera,a i clean bude perfektan...
Inace sam razmisljao da se resim viska pedala,da koristim samo neki delay,wah i eventualno compresor,posto drive koristim sa marshalla,pa da ga digne na solazi malo...
Pa eto, ali ozbiljno, EQ možeš da koristiš za bezbroj stvari i kombinacija, tako da... Moraćeš sam da malo pročačkaš i ispitaš.
Ovo poslednje što si rekao je isto skroz ok, namestiš ga na strelu, tj malo digneš srednje i eto ti vrhunskog solo busta.
Ovo poslednje što si rekao je isto skroz ok, namestiš ga na strelu, tj malo digneš srednje i eto ti vrhunskog solo busta.
Nove stvarcice:

- Dersu Uzala
Shape-shape-shape-shape-shape, shape on you, if you can't get thru. Oh it's a shape shape shape shape shape shape shape, shape on you, if you can't get thru...
-
ima li neka non-umetnicka slika prve pedale?
- Wild Child
da,stvarno?
nenadnenad wrote:ima li neka non-umetnicka slika prve pedale?