Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
nisam, cini ti se. kupujem-prodajem je moja fascinacija.
ipak je najjaci lik koji je skino srafove i plocicu sa bolt-on les pola japanca i zalepio vrat na telo. koliko mi se cini, kod set neck gitara je povrsina spoja tela i vrata MNOGO veca (vrat vise i dublje ulazi u telo), tako da je ovo stvarno paklena ideja.
ipak je najjaci lik koji je skino srafove i plocicu sa bolt-on les pola japanca i zalepio vrat na telo. koliko mi se cini, kod set neck gitara je povrsina spoja tela i vrata MNOGO veca (vrat vise i dublje ulazi u telo), tako da je ovo stvarno paklena ideja.
-
Meni je veci favorit 'renesansni uradak' , sa stikla™ neck jointom, izradjen od cuvenog tonskog drveta, koji tonski™ jebe kevu.andrej] wrote: kod set neck gitara je povrsina spoja tela i vrata MNOGO veca (vrat vise i dublje ulazi u telo), tako da je ovo stvarno paklena ideja.

Kupujem-Preprodajem FTW !
- Guitar_thrill
- MF veteran
meni danas stigne mail, kako puno trazim za krajbejbija, i kako ne bih smeo da trazim vise od 60e,kao, necu propasti za 10-15e! 

Pošteno ti čovjek rekao, šta si zapeo, nećeš propasti za 10 evraGuitar_thrill wrote:meni danas stigne mail, kako puno trazim za krajbejbija, i kako ne bih smeo da trazim vise od 60e,kao, necu propasti za 10-15e!

Svako je danas "jak" preko poruke, a za poziv nema m**a...
Čovek razmišlja za tvoje dobro, 100% nije zainteresovan za wah. Čisto da ne bi imao problema sa potencijalnim kupcima.
Spamovao bih ja sve likove sto prodaju skvajere za soma evra i ostale debile koji imaju specijalna novogodisnja snizenja i sl. 

A sta mislite da izbacimo na sajt oglase za sve stvari koje Shady prodaje (a ima ih u prodavnici), po ceni u prodavnici + 500din, i napisemo na oglasima da cemo za potencijalnog kupca otici do prodavnice (napisemo koje) i kupiti po ceni u prodavnici?
- Guitar_thrill
- MF veteran
kontam da sad sta god budem hteo da prodam, prvo njemu posaljem poruku da proceni realnu vrednost, pa onda da dajem u oglase...nebojsak wrote:Čovek razmišlja za tvoje dobro, 100% nije zainteresovan za wah. Čisto da ne bi imao problema sa potencijalnim kupcima.
Naravno, tako bi mogao da izbegneš razne nesporazume. Pošalješ mejl starcu sa KP planine, i stigne ti odgovor u obliku dubokog, sugestivnog baritona "smanji za 20 evra".
- Guitar_thrill
- MF veteran
a ovu gamad sto pordaje crybaby za preko 60e?sl0e wrote:Spamovao bih ja sve likove sto prodaju skvajere za soma evra i ostale debile koji imaju specijalna novogodisnja snizenja i sl.

To bi bio fazon!andrej] wrote:A sta mislite da izbacimo na sajt oglase za sve stvari koje Shady prodaje (a ima ih u prodavnici), po ceni u prodavnici + 500din, i napisemo na oglasima da cemo za potencijalnog kupca otici do prodavnice (napisemo koje) i kupiti po ceni u prodavnici?

Narocito tu
Salu na stranu, ono, ja osim jednog Hendrix wah-a za 65e nisam video na KP niti jedan Dunlop wah jeftiniji od 90-100 evra. Nisam video tvoj oglas, niti sta prodajes, a ono misljenje je bilo upereno ka onim vec proverenim i prodiskutovanim ovde

Salu na stranu, ono, ja osim jednog Hendrix wah-a za 65e nisam video na KP niti jedan Dunlop wah jeftiniji od 90-100 evra. Nisam video tvoj oglas, niti sta prodajes, a ono misljenje je bilo upereno ka onim vec proverenim i prodiskutovanim ovde

Oglas na Mitrosovom sajtu

Ma jebe mi se sto ga je Krle svirao 

- Joey Sartiani
Ne znam mozda sam ja lud ali ova gitara koju drzi Krle i ona u koferu (sto je onaj na KP stavio sliku) uopste nisu te 2 iste gitare..... Na toj gitari na slici na KP nema izbledele boje kod vrata na telu tacnije na mestu gde se vrat i telo spajaju negde blizu 6. zice na 12. pragu tj povise malo od neck hambakera....Margos wrote:Ma jebe mi se sto ga je Krle svirao
A ako ga Krle stvarno i prodaje a zasto nije napisao na KP ime Krle i da kaze evo prodajem moju gitaru a ne da neko drugi prodaje i prica sve u trecem licu o Krletu, kao Krle nije covek on je supermen, on nije kao i mi svi ostali koji kacimo oglase sami sebi.....
A i koja glupost - treba mu kinta normalno i sad hoce da proda svoju gitaricu ali ne bas da je proda jer nema sta da jede, nego da je proda i dooobro da odere.....
MEni je to glupo.....Zasto prodaju svoje gitare??? Pa to je bre deo istorije i licnog njegovog identiteta...Postoje neke stvari koje se ne prodaju kao npr bulja obraz i dugogodisnja gitara koja je svasta prozivela sa tobom.....Ne radi se tu o novcu....Ja moju ne bi prodao ni za 200 e a ni za 200 000e ......
Prodati svoju veoma skupu staru i kvalitetnu gitaru koja te je pratila kroz ceo zivot i uvek bila tu kad si srecan da je zasviras i kad svi odu od tebe ona je opet tu da je zasviras jer si tuzan, neki bluzic, je isto kao kad zena proda sebe na zeleznickoj stanici nekom napaljenom muskarcu koji se nije izziveo u tinejdzerskom periodu......