Ako se izuzme velika veličina pedalboarda, kao i njegova težina, ovaj custom gigbag predstavlja jedan takođe značajan problem, i o takvom rešenju treba posebno, pažljivo razmisliti.gricko wrote:to đuture u neki custom gigbag i bob ti je ujak.
Jer, u startu se zna da će ceo pedalboard kad se na njega stave svi planirani efekti i pedale, biti poprilično težak. Ok, njega ne mrzi to da nosi, u tu problematiku sada neću da ulazim.
ALI, napraviti celu tu skalameriju, postaviti sve pedale, i onda to staviti u PLATNENU torbu? Od kakvog god da je platna, ako sam se već iscimao da napravim sve to, onda mislim da treba povesti računa i o adekvatnom pakovanju cele stvari, da ne kažem o zaštiti. Ok, pedale nisu od šećera, to stoji, ali kad-tad će se ta torba pohabati (nisam pesimista, već imam bar nekog iskustva sa raznoraznim torbama, manjim i većim koferima), i zamisli da ti se pocepa u nekom trenutku kada to ne očekuješ. Nimalo prijatan prizor, zar ne?
Uostalom ,treba to spakovati i sa drugim stvarima u preozno sredstvo. A pretpostavljam da ne želiš neprestano da razmišljaš pri pakovanju hoće li ti nešto drugo što je teško i ima ćoškove nezgodno sesti na torbu ili ne...
Just a thought...