U koliko je "hitova" ta gitara odsvirala.Dersu Uzala wrote:Srdjan Marjanovic uzo ovog meni ispred nosa. Tamo negde '80. u Beogradjanci na muzickom odeljenju.
Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
- Dersu Uzala
Pa svirala je. Mis'im da je svirala na bar dva albuma. E sad, da me ubijes kako se zovu. Al tamo cca 1980.
Dovoljan je samo jedan - Bebo ne plači. 
- Dersu Uzala
Hmm, doesn't ring a bill, or something. Nesto na U se zvao album. A jes on imao te pesme u fazonu sa rechcom 'ne'. Te nemoj ovo , nemoj ono, ne ostavlja, me, ne gledaj, ne mogu, ne idi, ne brini...
U pa covek ima sajt, ne pricas.
Ne kaci se za mene valjda i Uvek ima neki djavo. A mozda i Kod mene imas veliki plus. Bio je on jaje tade. Kosto onaj L6s u bozju mater. 2,800$ ako me secanje ne vara.
U pa covek ima sajt, ne pricas.
Ne kaci se za mene valjda i Uvek ima neki djavo. A mozda i Kod mene imas veliki plus. Bio je on jaje tade. Kosto onaj L6s u bozju mater. 2,800$ ako me secanje ne vara.
Last edited by Dersu Uzala on 26 Dec 2010, 16:31, edited 1 time in total.
Nederlands, neseser 
- Haralampije
Medovacu sam prob'o i uz'o dve flajke....lepa oprema,uhhh.Izvrsna
Samo jos da izdrze do Nove..mislim godine,ne nove flase.
Samo jos da izdrze do Nove..mislim godine,ne nove flase.
- rock action
ne znam tacno sta radi switch, ali kad sam ga ubo kod kuce u hi-fi na poziciji kod samo treble magneta on mu da odsecene niske totalno. neverovatno lepo zvuci, mislim da nijedan EQ ne moz tako lepo to da napravi. kao sa nekog kristalnog tranzistora...
uglavnom nekako stanji zvuk, odsece dole nesto. na pojacalu se ne primeti razlika toliko, tj. to isto (na bridge magnetu) sto sam odmah dobio na hi-fietu, na pojacalu dobijem tako sto zavrnem malo volume pot.
inace, kad zavrnem tone pot dobijem totalno gotivno cebe. na ostalim gibonima obicno mi ostane nesto visokih, ovde totalna mu-mu mutljavina. kao da tone pot ima veci, tj. dublji hod.
uglavnom nekako stanji zvuk, odsece dole nesto. na pojacalu se ne primeti razlika toliko, tj. to isto (na bridge magnetu) sto sam odmah dobio na hi-fietu, na pojacalu dobijem tako sto zavrnem malo volume pot.
inace, kad zavrnem tone pot dobijem totalno gotivno cebe. na ostalim gibonima obicno mi ostane nesto visokih, ovde totalna mu-mu mutljavina. kao da tone pot ima veci, tj. dublji hod.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Imao sam prilike juce da probam japanskog skvajera iz 80ih, nisu one prve serije, nego kasnije sa onim srebrnim logom, kao sto ja imam na mom koreancu....ja sam inace bio prilicno skeptican oko onih prica, kao skvajer japanac radi bolje od ovog, onog fendera itd.....alio ovo je bio jedan od najboljih stratova koje sam svirao...
Prvo cela gitara je odlicno uradjena i sredjena, nista joj ne fali.....ono sto je meni licno smetalo su vintage pragovi,oni bas mali i tanki.....navikao sam na vece pragove, pa mi je to bilo cudno.....
na suvo gitara vise vibrira i ima vise sustaina od oba moja strata, jednostavno oseca se vibracija kroz ceo vrat i telo i traje.....bas je prijatno kad odsviram akord,i osetim vibracije lepo i na toj ruci kojom drzim akord....ne znam ja to da opisem
na pojacalu je sasvim solidna, ne zuji itd, a i magneti su sasvim ok, naravno nisu u rangu seymourd duncan itd. ali su bolji od jeftinijih stock magneta, a i od nekih skupljih....
u svakom slucaju eto, ovo je vec treci skvajer koji me je odusevio, pa sam morao to da podelim, sve vise i vise, na skvajer gledam kao ozbiljniju firmu, bar te matorije gitare, i ovu classic vibe seriju....
Prvo cela gitara je odlicno uradjena i sredjena, nista joj ne fali.....ono sto je meni licno smetalo su vintage pragovi,oni bas mali i tanki.....navikao sam na vece pragove, pa mi je to bilo cudno.....
na suvo gitara vise vibrira i ima vise sustaina od oba moja strata, jednostavno oseca se vibracija kroz ceo vrat i telo i traje.....bas je prijatno kad odsviram akord,i osetim vibracije lepo i na toj ruci kojom drzim akord....ne znam ja to da opisem
na pojacalu je sasvim solidna, ne zuji itd, a i magneti su sasvim ok, naravno nisu u rangu seymourd duncan itd. ali su bolji od jeftinijih stock magneta, a i od nekih skupljih....
u svakom slucaju eto, ovo je vec treci skvajer koji me je odusevio, pa sam morao to da podelim, sve vise i vise, na skvajer gledam kao ozbiljniju firmu, bar te matorije gitare, i ovu classic vibe seriju....
Probao u music media centru,godin progression

Gitara dosta jednostavnog izgleda,meni veoma lepog...jos maple vrat
.Lepo legla u ruci,svirljiva,jedino bih malko zice spustio i taman.Na klinu je fina,ali distorzija mi se bas svidela.Nisam neko ko bas najbolje opisuje svoje odusevljenje instrumentom
pa evo ...
Rock Maple neck
Rosewood or Maple Fingerboard
12" fingerboard radius
25 1/2" Scale
1 11/16" nut width
Silver Leaf Maple body with poplar wings
3 X Godin GS-2 single coil pickups
Controls 5-way switch
1 x Volume
1 x Tone,
1 x Godin High-Definition Revoicer (H.D.R.)
H.D.R. High-Definition Revoicer
The H.D.R. revoices and augments the frequency range of each pickup and allows the player to go from passive to active pickups with the simple push of a button. Th H.D.R. provides extra bite, dynamic response and redefines the character of each pickup. It’s like having 2 sets of pickups in 1 guitar for 5 pure passive tones + 5 pure active tones.
[youtube]OHbaJ36JzqQ&feature=player_embedded#[/youtube]
!

Gitara dosta jednostavnog izgleda,meni veoma lepog...jos maple vrat
Rock Maple neck
Rosewood or Maple Fingerboard
12" fingerboard radius
25 1/2" Scale
1 11/16" nut width
Silver Leaf Maple body with poplar wings
3 X Godin GS-2 single coil pickups
Controls 5-way switch
1 x Volume
1 x Tone,
1 x Godin High-Definition Revoicer (H.D.R.)
H.D.R. High-Definition Revoicer
The H.D.R. revoices and augments the frequency range of each pickup and allows the player to go from passive to active pickups with the simple push of a button. Th H.D.R. provides extra bite, dynamic response and redefines the character of each pickup. It’s like having 2 sets of pickups in 1 guitar for 5 pure passive tones + 5 pure active tones.
[youtube]OHbaJ36JzqQ&feature=player_embedded#[/youtube]
- mislim_stvarno
imam i ja to.. 
- rock action
gde ste kupili melodiku? to moj buraz juri godinama
moja je bila crvena sa izgrizenim piskom 
Hahah, koliko ovo predobro zvuci!Stalker wrote:
a fora je da evolutionary sleeper i intermission nisu jedine pesme koje smo cepalicccira wrote:Hahah, koliko ovo predobro zvuci!
@danilo: ne znam gde se ima naći, imao ortak staru melodiku gajbi