viden wrote:In step wrote:Cemu toliko ubedjivanje,covek tvrdi NE mi kazemo DA i to je to..Bilo bi jako dosadno da svi mislimo isto,ovako se bar nesto dogadja.
Potpuno se slažem.
Izgleda mi samo da je Boogie nekada izbačen iz nekog bluz benda pa se sada ovako sveti svim bluzerima iz ovih krajeva

.
Ili to, ili neće da shvati da ima zaista talentovanih ljudi (svih nacija) koji mogu da sviraju sve što im se prohte jer umeju da "osete" muziku.
U svakom slučaju ja napuštam ovu diskusiju jer ne vidim njenu svrhu.
aha, jel ovo tipično srpsko poimanje kritike? Čim se kritika ne sviđa, onda "mora da nije muzičar", "ako i jeste mora da je izbačen iz benda isl.."
Dozvoljavaš li mogućnost da ovaj "kritičar" možda samo jako dobro vlada materijom? (a i instrumentom) m?
"KO je taj što se drznuo da čačne u temelje srpskago bluzenija..!?"..
Alo, Videne..nauči ovo već jednom, i ti i ostali koji vape za "autoritetima" - nije bitno KO priča, već ŠTA kaže.
Ja znam da mnoge ovakvo razmišljanje provocira i nervira (jer, kako inače priznati sebi da nikad nećeš biti ni B od bluzera i da si sve ove godine pipkao u mraku bez šanse da ikad iz njega izađeš?) ali..diskutujemo, pričamo..i koliko vidim, nikjo od vas nema "argument" zašto je srpski bluz dobar, osim neki "meni-se-baš-sviđa argument " koji pije vodu samo kod male dece.
Ja sam imao nameru da o ovome prodiskutujemo ozbiljno i sa argumentima, ali..nešto kontraargumente još ne videh, osim par dobrih i logičnih pitanja na koja sam, nadam se odgovorio.