Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
^ Ma bad, ono je bio skvajer.
sanjao sam da sam saam u muzičkoj radnji punoj vorvika 

I ovaj jazz je verovatno neki premium squier koji je odlukom marketing menadjera zasluzio F-word na glavi. A nije ni jeftin...MetalFunk wrote:^ Ma bad, ono je bio skvajer.
ako zanemarimo cenu, odkud znas da li je Fender ili Squier? A i da jeste Squier koji je preimium svih premia, da li bi dao 800eur? Predpostavljam da ne bi samo zato sto je Squier... Kupicu Squiera i od 1500eur ako on radi fenomenalno, ne razumem cemu te predrasude. Do pre mesec dana smo pricali o Fender Korea Deluxe od 1200eur i svi su cutali i slozili se da je to to, a sada od jednom nesto nije u redu. Cak ni cena ne valja, mislite da je preskupo-pa ako je "onaj" deluxe bio 1200eur, zasto ovaj ne bi bio 800? Donositi zakljucke na osnovu cene je besmislena. Dobro, nije besmislena, ali niko od nas ocigledno nju nije drzao u rukama niti se raspitivao oko nje da bi mogao da donese bilo kakav zakljucak. Bass je na oko prelep, ima sve one dzidzabidze i dodatke koje ima svaki luxuzni bass sa aktivom, SD bassline magnete, fenomenalni finish, 24 pragaBozha wrote:I ovaj jazz je verovatno neki premium squier koji je odlukom marketing menadjera zasluzio F-word na glavi. A nije ni jeftin...

Ima drugar Fender Telecaster Qmt made in Korea i gitara je odlicna.Kostala je u Mitrosu oko 700e pre nekih 5 godina.

Ja mogu da kažem da je Milke basista pre 2-3 godine imao petožičanog Skvajera Prec-a koji je radio bolesno dobro. Sa druge strane, imao sam prilike da probam užasno lošeg šestožičanog Thumb-a (Stalkeru izvini). Labo iz Niša je imao ekstra petožičanog Cort-a koji je na kraju otišao za 250 evrića..
Cena je bitan pokazatelj ali ne treba joj previše verovati.
Bar je takvo moje skromno iskustvo..
Cena je bitan pokazatelj ali ne treba joj previše verovati.
Bar je takvo moje skromno iskustvo..

Sandberg California MM bubinga
+1
Ali cifra je oko 5-6.000 evra. Najbliži diler je u Grčkoj......
znam. samo mogu da ga sanjam11080 wrote:+1

Bad ass veslo!
Headstock je pobedio - matching ... ali sa čime???
Baš sam zao zar ne? ...ali čak i ovo veslo bih pre svirao nego one plastificirane Fen***e...

Headstock je pobedio - matching ... ali sa čime???

Baš sam zao zar ne? ...ali čak i ovo veslo bih pre svirao nego one plastificirane Fen***e...
jos da ima humove umjesto jezova

не бих стављао хамове на ово, или JJ или JP. и хедсток да буде као на Ibanez destroyer-u