cccira wrote:Slicno ajsmenu, a meni licno mnogo ljepse:

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
cccira wrote:Slicno ajsmenu, a meni licno mnogo ljepse:
Born_Dead wrote:cccira wrote:Slicno ajsmenu, a meni licno mnogo ljepse:
Haha ti se ne javljaj ti imas parkeraCortex wrote:Ljudi izvinite shto kvarim zabavu ali da se oglasi i drugi tabormeni je ovaj Iceman jedna od najruzhnijih gitara, tj taj oblik, fucking ever!
Opa! sta mu ovo dodje? Daj neki klip/reviewDersu Uzala wrote:Nasla se i za Rajka (Sinisu) kapa. Baci tog Classic 30, evo stigla zamena. Ta-daa:
Sto, bre? Slicno zvuci, a duplo skuplje...Nasla se i za Rajka (Sinisu) kapa. Baci tog Classic 30, evo stigla zamena. Ta-daa:
Strat08 wrote:Šta ste ovo utanjili sa pisanjem, nije valjda da nemate nikakvih želja![]()
![]()
Meni se ovo čini kao odlično rješenje, za te pare![]()
Naravno da svi mi koji pikamo gitaru volimo da imamo što duži pedalboard, ali za 8.640 rsd koliko košta u Mitrosu, mislim da je daleko, daleko pristupačnije rješenje od kupovine svih ovih efekata posebno... Ne znam koliko je praktično, mislim da jeste, ja ću razmisliti i kad uleti lova vjerovatno i pazariti, jer bi sve ove efekte koristio u ponekoj pjesmi, a za to mi se ne isplati da kupujem posebno svaki efekat, a više gotivim pedale od procesora...
Ovoga, nažalost, nema na oglasima, jedino što se najviše nudi od ove firme su distovi i drajvovi, ne znam zasto ih ljudi ne kupuju, slušao sam po jutjubu i ostale efekte i nijedan ne zvuči loše, mozda je to do mene ili YT-a, ali meni se čine kao skroz ok efekti.
Konačno neko i meni da odgovorivertigo_beat wrote: Imam Regenerator i meni završava posao. Doduse, ja sam sobni svirač, pa nemam neke stadionske prohteve. Naročito je lepa opcija - modern chorus, gde se sve preliva i akordi zvuče kao odsvirani na klavijaturi.
Što se tiče Marshall'ove distorzije, imao sam Guv‚nor II pedalu, koja mi je uvek zvučala mutno i neubedljivo, tako da sam je zamenio za nešto drugo. Neko je, negde, upotrebio termin "kao kad zvučnik pokriješ ćebetom", što odgovara utisku koji je ova pedala ostavila ma mene.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests