Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
andrej]

Re: Oprema Koju Imate

Post by andrej] » 26 Dec 2010, 23:51

Duane wrote:od medovače mamurluk?

sine to može da se pije na kile... doduše vrv te vugla cijepala zbog šećera i tih sranja... inače može da se popije u velikim količinama, provereno... ko sok
razbio me mamurluk, a lepa je za piti, klizi. mislim da sam takav mamurluk imao samo jos od vruce rakije, cak ni od vina nije tako. samo, imam naviku da betoniram sve zivo, pa mi nije to lepo leglo, slatko i pivo ne idu.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 27 Dec 2010, 13:02

Evo jos jedan test tog mog prepravljenog behringera al ovaj put na voxu. Probudio se rano da sredim brave na autu pa dok cekam, reko' da snimim test 2 (pre 5 sati) :mrgreen:
:ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Dec 2010, 02:33

ImageImageImageImage

Squier Telecaster Custom P90...ipak je teletina teletina :XD:
Uskoro pricha i test....dao strata Ariju doplatio sitno i sad imam i P90 gitaru konacno. :ziveli:
znam da cete reci da sam lud, ali shta cu kad su mi telecastetri boljka nevidjeno.... :mrgreen:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 28 Dec 2010, 07:36

nisi lud brate svaka chast!
gledam gitaru i skrolujem na dole, i sve chekam da vidim da pishe Fender kad ono Squier, heh..i to neshto znachi, dakle gitara odaje odlichan utisak ovako ne znajuci "marku"...
Uzdravlje je svirao ja je nekad probao! :D :ziveli:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 28 Dec 2010, 08:24

U brate, čestitam! :ziveli: Jako mi zanima kako rade P90, jer sam i sam uprocesu razmišljanja šta-i-kako™ za Telca što će mi majtimika praviti. Jednom ćemo se dogovoriti da se iscimam da dođem da probam, ako već negde ne budeš svirao u okolini pa da banem na tonsku. :)

E da, onu svirku što smo otkazali u Mitrovici - novi datum je 15.januar , tako da, poziv još uvek stoji. Vidimo se ako budeš mogao da dođeš. :ziveli:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 28 Dec 2010, 08:29

cestitke :bravo: stvarno ti svaka cast kad toliko volis telad :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Dec 2010, 10:46

Cortex wrote:nisi lud brate svaka chast!
gledam gitaru i skrolujem na dole, i sve chekam da vidim da pishe Fender kad ono Squier, heh..i to neshto znachi, dakle gitara odaje odlichan utisak ovako ne znajuci "marku"...
Uzdravlje je svirao ja je nekad probao! :D :ziveli:
Pa lozio sam se na Fender Deluxe 72 Black Dove, a za to nemam love, ovo je vrlo dobro izradjena gitara, shtavishe vrat je po prilici isti kao na deluxe-u, niska akcija, debeo vrat, luda gitara, jedino shto dva predhodna vlasnika ili tri su izgubili ili jednostavno skinuli pa nisu vratili poklopce P90 magneta, ali kontam da cu to lako naci u nekoj muzickoj radnji, radi i bez toga odlicno. :D ima i "MOJO :XD: " tj izgrebana je pomalo tako da mi se bash svidela :D
Baba Slim wrote:U brate, čestitam! :ziveli: Jako mi zanima kako rade P90, jer sam i sam uprocesu razmišljanja šta-i-kako™ za Telca što će mi majtimika praviti. Jednom ćemo se dogovoriti da se iscimam da dođem da probam, ako već negde ne budeš svirao u okolini pa da banem na tonsku. :)

E da, onu svirku što smo otkazali u Mitrovici - novi datum je 15.januar , tako da, poziv još uvek stoji. Vidimo se ako budeš mogao da dođeš. :ziveli:
Uradicu test danas, meni super rade P90. Dolazim 15tog na svirku, blagovremeno me podseti, a ako budes imao vremena pre svirke svrni na rakijicu/kafu. Uostaom ako si ranije u sm, svrni slobodno, ne pomeram se nigde do sredine januara, kad krecu svirke ponovo... :)
mislim_stvarno wrote:cestitke :bravo: stvarno ti svaka cast kad toliko volis telad :ziveli:
Hvala! Pa shta cu jbg od malena najvise volim te gitare, a dok nisam kupio prvog telecastera imao sam koverat koji sam sam istampao sa slikom crno belog telecastera i ispod je pisalo "majmune, shtedi pare za telecaster"- to je bila srednja skola, pocetak :mrgreen: :ziveli:

Wook

Post by Wook » 28 Dec 2010, 12:13

nemanjavelimirovic wrote:Pa shta cu jbg od malena najvise volim te gitare, a dok nisam kupio prvog telecastera imao sam koverat koji sam sam istampao sa slikom crno belog telecastera i ispod je pisalo "majmune, shtedi pare za telecaster"- to je bila srednja skola, pocetak :mrgreen: :ziveli:
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Inace, svaka cast za gitaru, i jedva cekam da okacis snimke, zivo me zanima kako to zvuci :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 28 Dec 2010, 12:21

Nemanja, ti si kralj. :lol: :ziveli:
A glede snimka... klin me se mnogo vise dojmio, opak taj deluksic, jasta. :ziveli:

Igraj se malo, dok ne predjes na strat. :P

Hotstepper

Post by Hotstepper » 28 Dec 2010, 12:23

@nemanja
:bow: :bow: :bow:
Zvanichno si moj idol. :mrgreen:

ps.
jel to prodajesh Blade-a...?

xspaceman

Post by xspaceman » 28 Dec 2010, 13:01

Nemanja, ovo vec postaje malko dosadno...pa kad ces vec jednom da nas obradujes nekom gitrom koja nije tele?? daj malo egzotike...mustang,jaguar, jazzmaster i sl... :mrgreen: :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Dec 2010, 15:55

Wook wrote: Inace, svaka cast za gitaru, i jedva cekam da okacis snimke, zivo me zanima kako to zvuci :ziveli:
Sad cu preko popodneva da obavim i na voxu i na fenderu pa cemo videti shta nam daju P90 u odnosu na standardne magnete....Meni su jako simpa, izmedju hama i singla, ali drugi karakter u odnosu na wide range sa deluxe-a... :ziveli:
sinisake wrote:Nemanja, ti si kralj. :lol: :ziveli:
A glede snimka... klin me se mnogo vise dojmio, opak taj deluksic, jasta. :ziveli:

Igraj se malo, dok ne predjes na strat. :P
Hehehe, kad naletim na strat koji mi se stvarno svidja, onda da, mozda...mora da bude ko tvoj da bi kupio straJu. :D :ziveli:
Hotstepper wrote:@nemanja
:bow:
Zvanichno si moj idol. :mrgreen:

ps.
jel to prodajesh Blade-a...?
Pa stavio sam ga na oglase jer cu imati neke love (sajt neki radim) pa bih uzeo telac jedan sa singlovima ali sa Maple vratom, cak i da mi ostane Blejd, nece nishta smetati posto radi za sve pare. :ziveli:
xspaceman wrote:Nemanja, ovo vec postaje malko dosadno...pa kad ces vec jednom da nas obradujes nekom gitrom koja nije tele?? daj malo egzotike...mustang,jaguar, jazzmaster i sl... :mrgreen: :ziveli:
Najradije bi neki jazz/jag, ali kad ih ima na oglasima kostaju po milion maraka, maltane mozes uzeti auto za te pare, a ovako u radnji, nit imam zive love nit mi se neshto posebno dojmi, cekam blacktop da stignu pa cu videti a u nekom futuru bi mozda uzeo onaj kao Zzz shto ima. Retke su gitare i to je frka najveca.... jbg..

Zasad imam te tri teletine pa cemo videti shta sutra nosi... :mrgreen: G.A.S. ne spava, ubija.
:ziveli:

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 28 Dec 2010, 16:13

Cestitke Nemanja, zlo i naopako :ziveli:

Vaske023

Post by Vaske023 » 28 Dec 2010, 17:35

@Nemanja Cestitke i od mene!Lepo ti je stado :D ,teladi nikad dosta!Tog squier-a sam cuo na delu i mislim da je jako fina gitarica :) .Uzdravlje je sviro' :ziveli: !

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 28 Dec 2010, 17:38

Cestitke Nemanja! Teladi nilad dosta. :ziveli:

Post Reply