Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
U njegovom slucaju, jos jednu kupioStrat08 wrote: за бољу замијенио!
Z*Z*Z wrote:Cestitke Nemanja, zlo i naopako
hvala matori, jeste sasvim fina za te pare radi vrlo dobroVaske023 wrote:@Nemanja Cestitke i od mene!Lepo ti je stado,teladi nikad dosta!Tog squier-a sam cuo na delu i mislim da je jako fina gitarica
.Uzdravlje je sviro' : !
naravno, stado rasteFunkomat wrote:Cestitke Nemanja! Teladi nilad dosta.
Ma pazi, nije fora u kvantitetu, ali necu da ne znam koje su opcije za teletinu...recepti za kuvanjeguv'nor wrote:Nemanja, definitivno nisi normalan! Čestitke i da ih skupiš bar još toliko!
Zamenicu i njega i blejda ako naleti neki JAKO dobar komad sa maple vratom i recimo P90 u necku i tele standard u bridgeu ili ti neka fora 52Ri Hot Rod (zamalo sam je bio uzeo pre godinu dve...jbg)Strat08 wrote:Честитке, дуго је свирао, за бољу замијенио!
hehehe, od kupovine slabo, nego stara deviza, "jel moze zamena uz doplatu"Wook wrote:U njegovom slucaju, jos jednu kupioStrat08 wrote: за бољу замијенио!
Vidish, dobra ideja, zasad sam snimio ovog telca na voxu i na fenderu a potrudicu se i to da izvedem na minimalno razlicitim podesavanjima...Inace ovi skuplji skvajeri (sa zlatnim logom) nisu uopshte naivne gitare (kao ni classic vibe). Ovo shto sam kupio je made in indonesia verovatno je od starijih i sve je original osim shto nema poklopce od ovih P90, ali posle pretrage neta i zvanja radnji, nasao sam u jednoj radnji, dobijaju ih 25tog januara, pa cu videti da uzmem hrom varijantu da lici malko na gretsch magnete...i bude fensiKristijan wrote:Nemanja - care! Hajde neki fini klipić da padne sa prikazom sva 3 Teleta, kapiram da bi bilo zanimljivo. Inače ja sam ovog Squiera svirao u Mitrosu i mnooooogo mi se dopao, vrlo zanimljiva gitara.
ne lazi ,vis da su odvratne.mislim_stvarno wrote:ove dve leve gitare su mnogo kuuuul
Ko nam to chita rechnik pred spavanje?!Kurtz wrote:... versatilnosti ....
Hvala!Kurtz wrote:E to je covek koji tezi versatilnostiDa te lepo sluzi!
Thanx!!!Rax13 wrote:Cestitke Nemanja, u zdravlje da te sluzi!![]()
@Micha: Lepa kolekcija, koji je ovo Ibanez?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests