nebojsak wrote:
Uopšte ne kontriram, nego hoću da kažem da ta opcija ne bi smela ni da se razmatra. Sprava za koju prsneš te pare mora u svakoj situaciji da bude dovoljno dobra da ne treba da cimaš dodatnu opremu.

jbt. ko gluvi telefoni! Pa ne kazem da MORA!!! Nego da
mozes i to da povezes ako zelis da imas zvuk kutije na bini. Ako neces
ne moras! Kada bi ozvucio pojacalo i slusao samo monitoring (znaci pojacalo u posebnoj sobi daleko od tebe) dobio bi vrlo slican psihoakusticni efekat na sceni. Opet, pricam iz
iskustva. Skromnog, ali ga imam.
nebojsak wrote:Loše ti je poređenje. Rig većine ljudi se sastoji od 2-3 pojačala i eventualno nekih sprava, u najgorem slučaju, i u skladu sa tim brojem ga je komplikovano namestiti. A ovde imaš preko 60. A ako ne koristiš tih preko 60, zašto si onda kupovao Axe FX? Pošto mu je to jedan od udarnih fičra na osnovu kog se reklamira.
Uopste mi nije lose poredjenje jel' je nebitno koliko pojacala imas. Mozes da imas samo JEDNO i opet ces ipak provesti neko vreme u namestanju tona u sobi i van nje (citaj: na svirci). Ne kontam kako me ne razumes?
I opet ovo za broj pojacala?? Pa zar je moguce da je to
minus? Da mozes da biras koje ces modele da imas u toj spravi verovatno bi te jos skuplje izaslo jer zasto bi se oni cimali da kroje software samo za tebe koliko god to jednostavno bilo?
nebojsak wrote:Ovo za debile koji imaju jedan svoj zvuk bolje da ne komentarišem. Po tome ispada da samo studijski muzičari nisu debili.
Ja to nisam rekao... Evo, povlacim rec jer sam se zaista lose izrazio i stvarno me mrzi da detaljno objasnjavam zasto sam to tako rekao. Neka i to stoji kao moj formuski minus pored toga sto sam rekao da je fuzz bezveze pa sam sad nesto nabacio hejt od nekoliko ljudi ovde...