Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Stvarno jeste. Obozavam je. U vreme kada je bila prosecna plata 4 maraka ja sam je platio 1350. Znaci dao sam za nju 337.5 plata, hahahahahahah !!!!
***** te Srbijo !!! Kud se ne rodi kao taliban ili kurd. Zamislite pravoslavnog kurda sa Fenderom. EKSTRA !!!!
***** te Srbijo !!! Kud se ne rodi kao taliban ili kurd. Zamislite pravoslavnog kurda sa Fenderom. EKSTRA !!!!

Kaze se 4 marke, da se ispravim !!!
Dobra dzitra, nema sta. Klasika!

e ovog strata se ne bih bunio da posedujem. bas je lep, posebno ova fora sa dzekom na guardu. koja je ovo serija? koji magneti?Audio wrote:Nagledah se ja dobrih gitara, nema šta. Evo je i moja ljubav.
To je serija iz 1983 iz Dan Smith ere. Njegovo zaduzenje je bilo da Fenderu povrati kvalitet i ugled. Posto je isao logikom "sto vise drveta to vise rezonance " napravio je dva modela bez rupe pozadi. Znaci, zice se stavljaju odozgo, na bridge. Za tako nesto je izmislio freeflyte tremolo sistem koji je dosta nepopularan jer navodno gubi stim. Ja nemam tih problema i ako hocete dacu vam link na youtube-u gde sam to i demonstrirao. Posto su oba modela bila od najkvalitetnijeg drveta,a i vrat je bi-flex, cena je bila dosta velika. Zbog toga je model Elite imao klasican "teardrop" dzek i sva tri potenciometra i bio je dosta skup. Ovaj model je Standard series gde se zarad kvaliteta drveta, zrtvovalo jedan tone potenciometar kao i teardrop dzek. Posto je vec postojala rupa od potenciometra tu si stavili ovaj najobicniji dzek. Dan Smith je 2 godine zaustavio proizvodnju i obucavao ljude. Svaki od ovih modela je rucno radjen i proveravan od srane inspektora. Ja imam i knjizicu sa pecatom i potpisom nekog inspektora. Gitara je vrhunska ali fanovi su odmah trazili da se vrati klasican dizajn tako da se proizvodila samo godinu dana. Glupi Amerikanci. Kunu se u Fendera i u njegovu autenticnost a sam Leo Fender je bio Grk !!!
Pazi, cuce te... Sto se tice Lea 7endera, zajeb' ti to. I Henry kecap je bio njemac, ali se sam sebi priznavao kao amer.Audio wrote:Glupi Amerikanci.
Sad si me podsetio sa tim Nemcom. Kada sam "sredjivao" taj tremolo stvarno sam se iznenadio kada sam video da pise made in Germany !!!
Audio wrote:Glupi Amerikanci. Kunu se u Fendera i u njegovu autenticnost a sam Leo Fender je bio Grk !!!

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Neke silne menjaze i za 35evra uzmem:

uradicu test na oba pojacala sutra ili prekosutra, vrlo su dobro spakovali marshalov zvuk drajva u malu kutiju.

uradicu test na oba pojacala sutra ili prekosutra, vrlo su dobro spakovali marshalov zvuk drajva u malu kutiju.

Kako sam odavno najavio (jos prilikom postovanja o prethodnim novimama)...Spremalo se nesto novo....Svojoj porodici sjekira u drugoj polovini prethodne godine sam (izmedju ostalog) dodao jos ova dva oruzja...
Ultimate superstrat show:
1. Super strat
Body: mahagony
Neck: Alder
Fingerboard: Rosewood
Bridge pickup: Seymour Duncan SH5 Duncan Custom
Neck Pickup: Seymour Duncan SH2 Jazz
Black hardware,
Locking tuners,
Graphite nut,
Finish: cherry red, faded, french polished shellac

2. Super strat
Body: korina
Neck: Maple
Fingerboard: Ebony
Bridge pickup: Duncan JBJr Bridge
Middle pickup: Duncan Lil 59 neck
Neck Pickup: Duncan JBJr Neck
Black Hardware,
Grover locking rotomatics,
Graphite nut,
Straplock,
2 point synchronized tremolo with huge steel block,
ONE OF A KIND!!! And plays like a GOD!!!

1. Super strat
Black hardware,
Locking tuners,
Graphite nut,

2. Super strat
Body: korina
Neck: Maple
Fingerboard: Ebony
Bridge pickup: Duncan JBJr Bridge
Middle pickup: Duncan Lil 59 neck
Neck Pickup: Duncan JBJr Neck
Black Hardware,
Grover locking rotomatics,
Graphite nut,
Straplock,
2 point synchronized tremolo with huge steel block,
ONE OF A KIND!!! And plays like a GOD!!!

- BaalBehrit
Zahvaljujem Baba Slim što mi je javio da je stigao u novosadski Mitros Berindžerov ultra šifter, devojka mi taman danas bila u Novom Sadu i donela mi:

Super radi.

Super radi.

Ali mislim da ipak Behringer u ovom slučaju barem ne zaostaje kvalitetom zvuka. A samo kad pomisliš na razliku u ceni...

Mali hint: nemoj čupati ništa napolje na silu (kabel iz njegovih ulaza/izlaza), jer sam ja majmun u naletu besa s*ebo izlazni džek, pa sad moram da petljam da premeštam recimo onaj džek sa exp.pedale (jer to sigurno neću koristiti) na output... Naravno da ovo nije nikakva mudrost, i bilo je totalno idiotski s moje strane, ali jbg, sad moram platiti cenu svoje gluposti.

Pokušali smo mojom lemilicom ali nije bila dovoljno jaka da otopi lem. Moram negde da nađem neku jaču da samo odlemim ta dva džeka sa ploče i da im zamenim mesta. Nadam se da ću uspeti to da sredim.

- mislim_stvarno
jcm 800 wrote:Kako sam odavno najavio (jos prilikom postovanja o prethodnim novimama)...Spremalo se nesto novo....Svojoj porodici sjekira u drugoj polovini prethodne godine sam (izmedju ostalog) dodao jos ova dva oruzja...
1. Super strat
Black hardware,
Locking tuners,
Graphite nut,
![]()

kako je dobra boja...
@JCM 800
Opa! Jel bi mogao da napišeš nešto više o SH5? Kako radi u mahagoniju? I čemu pickup ringovi na pickguardu, jel sečena ploča ispod pa zbog toga ili si hteo da uradiš Dave Murray-a?
Opa! Jel bi mogao da napišeš nešto više o SH5? Kako radi u mahagoniju? I čemu pickup ringovi na pickguardu, jel sečena ploča ispod pa zbog toga ili si hteo da uradiš Dave Murray-a?