misljenje o Crafter akusticno-ozvucenim gitarama

Post Reply
organistk

misljenje o Crafter akusticno-ozvucenim gitarama

Post by organistk » 09 Jan 2011, 00:25

Crafter JTE 100CEQ je instrument koji planiram kupiti pa me interesuju iskustva sa njim.

tzlatko

Re: misljenje o Crafter akusticno-ozvucenim gitarama

Post by tzlatko » 09 Jan 2011, 07:53

Slucajno sam prvo preslusao onaj reklamni snimak (ne na Mitrosovom sajtu gde se vidi cena) pa onda proguglao za cenu. Moj prvi utisak je bio da ova gitara ne kosta vise od 200-tak evra i da nije prikljucena na (bez sumnje) neko vrhunsko akusticno pojacalo, utisak bi bio katastrofalan. Moje mislenje ne vredi dati 320e za gitaru koja nema top solid rezonator a uz to nema ni neko poznato ime (bar za mene), sto je priznacete ipak odlucujuce za preprodaju ,ako nam instrumenat iz kojekakvih razloga dosadi...
Ovo sve ne znaci nista posto nisam ovu gitaru, niti neku drugu ove firme, drzao u rukama, mozda je to odlican instrumenat, ali ipak mislim da je preskupo za lamelirani rezonator i da za te pare moze da se pazari nesto bolje.

TinTin5

Post by TinTin5 » 09 Jan 2012, 15:54

Пре неки дан сам пробао у Митросу Crafter DE6, и поприлично ми се допао, па ме интересујете шта мислите о њему, вреди ли 350 јура колко кошта?

ness

Post by ness » 09 Jan 2012, 17:53

Ti si verovarno probao ozvucenu varijantu D6. Ima i neozvucena D6 koja kosta oko 250 eura ali mislim da je nemaju na lageru u Mitrosu. Obe su solid top. Ja jos nisam stigao da ih isprobam,ali sudeci po komentarima na netu i snimcima sa you tube nisu lose gitare. + sto su made in Korea.

TinTin5

Post by TinTin5 » 09 Jan 2012, 23:20

Jeс, то Е у називу-значи електрик... :D
дреадноут је гитара, солид топ, махагони остало, роузвуд врат, и морам признати да је имала сјајан звук и на суво и на појачалу, није уопште танак тон без појачало као нпр на jamahi apx 500, kоја ми је такође била у оптицају до тог ценовног ранга(350е)...само што их немају много у Митросу , ова је последња..

Post Reply