Kupovina gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Kupovina gitare
da da al mislim da su bili ipak klasicni jazzmaster magneti tj jaguarovi magneti
Strata samo ako ces svirati blues. Ako ces rockericu po meni ni posto neshto bez humbuckera. Ili naravno strata sa humbuckerom ima i takvih. Nisam citao prethodne postove tako a generalno ne znam sta tacno hoces ali to ti je moj savet. Pozz
a mustang??nenadnenad wrote:da da al mislim da su bili ipak klasicni jazzmaster magneti tj jaguarovi magneti

a dobro, nije mustan za svakoga: meni bi npr. odgovarao da su mi shake duplo manje 

ma znam...to je i jedan od razloga zasto sam prodao svog mustanga...nego ja to onako...nekako mi uz nenada više ide neka egzotika od jaguara jazzmastera ili mustanga nego strat! a i sam nenad je cesto kacio fotke slicnih gitarica...ali ok...nije ni strat loš!andrej] wrote:a dobro, nije mustan za svakoga: meni bi npr. odgovarao da su mi shake duplo manje

-
A, jebiga.Nemam bas para za americshki jazz\jag al voleo bi.
Na mitrosovom sajtu uredno prijavljuju samo meksicke jazzmastere za 80k dinara a u prodavnici nisam video nijednog.
...I je*emu sunce.nemoj mi pominjati jazzmastere,smorices me skroz sad. :mrgreen
Mogu eventualno da trazim nekog polovnog al i onda mi fali jedno 500-600eu ;o
Na mitrosovom sajtu uredno prijavljuju samo meksicke jazzmastere za 80k dinara a u prodavnici nisam video nijednog.
...I je*emu sunce.nemoj mi pominjati jazzmastere,smorices me skroz sad. :mrgreen
Mogu eventualno da trazim nekog polovnog al i onda mi fali jedno 500-600eu ;o
Neso, ne slusaj zrenjaninsku alternativu ™, taman si bio na dobrom putu i sad hoce da te bache u konfuziju...
Mo's ti ambijentalu i sa stratom cepati...

a ono...moze i sa teletinom da se cepa ambijentala!sinisake wrote:Neso, ne slusaj zrenjaninsku alternativu ™, taman si bio na dobrom putu i sad hoce da te bache u konfuziju...![]()

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/929 ... Black-***/

a sta kazes na ovu đitru nenade:
http://control-sound.com/shop/product_i ... f1c19a9590
Ma nemaju oni tog wildcata, to jednom neko narucio preko njih pa nakitili sajt. Isto tako vec skoro punu godinu najavljuju da ce nabaviti swingstera, pa nista dok neko ne kaparise na nevidjeno.
Moj glas ide classic playeru 60s. Iako nisu potpisani magneti postoje jake indikacije da to jesu ti isti custom 69, radijus 12'', two point tremolo....samo mu udaris jedan aluminijumski shielding i bog da te vidi
Moj glas ide classic playeru 60s. Iako nisu potpisani magneti postoje jake indikacije da to jesu ti isti custom 69, radijus 12'', two point tremolo....samo mu udaris jedan aluminijumski shielding i bog da te vidi

nešo i šta bi??
-
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Super zvuci, al pogledajte onaj You Tube klip koji su okacili uz gitaru...znaci ultra egoistican lik koji sa vJerom u boga i kokain kenya ko mashina....

Last edited by nemanjavelimirovic on 13 Jan 2011, 15:19, edited 1 time in total.
Kenny?
Pazi, sa tom cenom si vec dosta blizu jazzmasteru ili jagu
+ veliki downside ovog modela, osim tremola:
Controls: Master Volume, Tone 1.(Neck/Middle Pickups), Tone 2.(Bridge Pickup)
uskracuje ti mogucnost da na onoj lepoj 4. poziciji menjas tone neck i mid magneta.
Mnogo je bolje, po meni da na stratu bude:
Controls: Master Volume, Tone 1.(Neck/Bridge Pickups), Tone 2.(Middle Pickup)
Tako lepo imas sve kombinacije sa tone potovima.

Na stranu to sto bi ti na gitari bio potpisan kennyator

Pazi, sa tom cenom si vec dosta blizu jazzmasteru ili jagu
+ veliki downside ovog modela, osim tremola:
Controls: Master Volume, Tone 1.(Neck/Middle Pickups), Tone 2.(Bridge Pickup)
uskracuje ti mogucnost da na onoj lepoj 4. poziciji menjas tone neck i mid magneta.
Mnogo je bolje, po meni da na stratu bude:
Controls: Master Volume, Tone 1.(Neck/Bridge Pickups), Tone 2.(Middle Pickup)
Tako lepo imas sve kombinacije sa tone potovima.

Na stranu to sto bi ti na gitari bio potpisan kennyator
-
srv ga sije uzduz i popreko!
nego nenad je mozda i odlucio a mi i dalje predlazemo...
nenade....?
nego nenad je mozda i odlucio a mi i dalje predlazemo...
nenade....?