Jel ti spoznajes razliku izmedju namirnica,gaca i carapa,usluga i tehnicke robe ili uredjaja?Joey Sartiani wrote:Pa ja kad odem u Maxi oni isto tako rade! Odem u DIs oni isto.....Odem na pijac i tamo isto - malo jeftinije ali i on me je "zayebao" - hahah kupio jeftino a meni oce da proda skuplje! Pu mamu mu prevarant, ccc kakva je to ljiga!
Trenerke na pijaci iz Novog Pazara 5 dinara a ovi na pijaci mi prodaju za 7 dinara...Ccc pu ljige, preprodavci, skotovi!
SHVATITE DA JE TO POSAO - TRGOVINA!
I mene je zubar odrao za popravku zuba...... I elektricar...I automehanicar!
SVE JE TO POSAO I LJUDI RADE POSAO!
NISTA VISE.....
NEMA LAZI NEMA PREVARE!
KO NECE NE MORA BRE!
I NEMA STA VISE DA SE PRICA!
Eto ja kad sam video kako je skup zubar, izasao sam i otisao kod jeftinijeg i to je to!
Prodje vam zivot viseci na ovoj temi i pljujuci Shady-ja!
Da ste umesto toga svirali do sada bi bili Satrijaniji ,Vaiji, Hendriksi, Van Hejleni itd.....
Jesi cuo mozda da roba poput mobilnog telefona,TV-a,kompjutera,bele tehnike,vozila i ne znam....muzickog instrumenta imaju neku garanciju?Nesto od te robe se i registruje..
e sad mi objasni kakva osoba treba da bude da od nekog tamo tipa uzme neku opremu i to neproverenu,polovnu,a jeftinije moze da prodje u legalnoj i legitimnoj prodavnici koja se bavi time gde je ta roba...npr nova.Neupucena osoba ili mentol.
Ako je naivcina i mentol ko ga jebe,neka ga deru,ali ako i jednoj jedinoj neupucenoj osobi pomognes,to je velika stvar...to je mnogo vise nego da dodje neko na forum i da se ovde iskupljuje za lazi i krivotvorenja,za to je sinak crkva,molitva ili ide na cast osobi koja je takva