Joey Sartiani wrote: p.s. Bolje bi ti bilo da budes i SaRtijani, 10 puta bolje od tebe sviram vecinu zanrova!

U, bre, brale, slabo je to mnogo.Milanares wrote:Sartijani, 2 reci za tebe:
Persen Forte
i
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Joey Sartiani wrote: p.s. Bolje bi ti bilo da budes i SaRtijani, 10 puta bolje od tebe sviram vecinu zanrova!
U, bre, brale, slabo je to mnogo.Milanares wrote:Sartijani, 2 reci za tebe:
Persen Forte
i
Pa i ja bi' rek'o... Al' cekam Sartijanijevo objasnjenje...xspaceman wrote:mislim da srbi za to i maju izraz Vampir...koja je jelte svecki priznata!sinisake wrote:JOS UVEK VERUJEMO U ZMAJEVE DRAKULE
Pazi - ne kupuju ni neki svaki dan novo pojacalo ili efekte....Zlo wrote:MEni je OK ovo na "kupujem prodajem".Mislim da ne odgovara jedino onima koji često kupuju-prodaju pa moraju više da namuče nažuljane prste da pootvaraju sve .
Ja ,kao prosečni muzikant,ne moram svaki dan da kupujem novo pojačalo ili efekte.Nisam debil.Znam šta mi treba.Jedini razlog iz kog mogu to da radim je recimo,nemam para za Boss pa kupim ,kao privremeno rešenje Behringer.Tako da mi je OK promena.Lakše mogu da nađem ono što me u datom trenutku interesuje.
A jesu traljavo odradili jer je ostalo samo "gitarska oprema"
To koliku će on minimalnu zadovoljavajuću cenu da zatraži, on sam određuje, i ona može da bude koliko god on želi, ali naravno, ako je previsoka, nikad neće prodati stvar. A sistem funkcioniše tako kako sam rekao, ne pričam iz glupih priča, nego iz ličnog iskustva.Funkomat wrote:Ne. Cena koju prodavac postavlja kao onu koju prihvata je nesto ispod vrednosti artikla. Ako se prodavcu posreci da ima puno ponuda, ima i zaradu. Ako ne, kupac prolazi dobro i dobija artikal po dobroj ceni. U suprotnom je cela aukcija lopovluk. Ovo sto ti govoris bi znacilo da svaki prodavac ima zaradu vecu od one koju zeli odnosno vecu od vrednosti artikla.tyler durden wrote: Zamisli da je početna cena ona najmanju koju bi on prihvatio. To bi značilo da svaka aukcija će biti preplaćena.
baš onakva kako piše u mom prethodnom postu. bio sam u americi 6 meseci, i kupio i prodao oko 20-tak stvari preko ebaya.nebojsak wrote:
Kakva su pravila na eBay što se tiče te famozne minimalne cene, možda da nam kaže neko ko ima iskustva? Kapiram da je to reper za te stvari.
Pa i ja bi' rek'o... Al' cekam Sartijanijevo objasnjenje...sinisake wrote: mislim da srbi za to i maju izraz Vampir...koja je jelte svecki priznata!
tyler durden wrote:E pa to nije nešto što ja nagađam, i predlažem, nego TAKO FUNKCIONIŠE CEO EBAY (NAJVEĆI SAJT TOGA TIPA NA SVETU). Tako da njima onda moraš da objasniš da ne rade lepo, i da promene sistem, jer je to lopovlukFunkomat wrote:Ne. Cena koju prodavac postavlja kao onu koju prihvata je nesto ispod vrednosti artikla. Ako se prodavcu posreci da ima puno ponuda, ima i zaradu. Ako ne, kupac prolazi dobro i dobija artikal po dobroj ceni. U suprotnom je cela aukcija lopovluk. Ovo sto ti govoris bi znacilo da svaki prodavac ima zaradu vecu od one koju zeli odnosno vecu od vrednosti artikla.tyler durden wrote: Zamisli da je početna cena ona najmanju koju bi on prihvatio. To bi značilo da svaka aukcija će biti preplaćena.
Pa na ebay-u nije, tako da mora da je ceo ebay prevarathe bassman wrote:Stvarno nisam experta po pitanju aukcija ali sam jednom prisustvovao otvorenoj aukciji i to je izgledalo ovako, svako sranje je imalo neku pocetnu cenu.E sada, bilo je svega i svacega, ali mi je bas ostalo u secanju kako je jedan klinac kupio nekog kramera za 70e, znaci pocetna cena mu je bila 50e, mali je odmah ponudio 60, neki matorac 65 i na kraju, kao sto rekoh, mali 70e nakon cega niko vise nije ponudio, i cao, klinac pokupi djitru sa sirokim osmehom na licu. Znaci stvar mora da ode u ruke onoga koji je najvise ponudio, bilo kolika da je ta ponuda. E sada, mozda postoje neke specijalne aukcije sa nekim minimalnim cenama za koje samo prodavci znaju.![]()
Moj zakljucak iz ovoga, pocetna i minimalna cena su jedno te isto, t.j. trebalo bi biti isto da ne bi licilo na prevaru! I cao
da li stvarno mislis da isti covek koji kupi zlatnu kajlu debelu kao prst zeli da kupi i marshall echo i digitech whammy?!?! smesnoJoey Sartiani wrote:Neverovatno je koliko ljudi bacaju pare za cigare, za alkohol posebno za nalivanje pivom (ovde cak ima i smajlija sa pivom![]()
![]()
) za drogu, za zlatne preskupe fensi kajle, za besne mobilne od 250e pa navise a ne koriste 3% funkcija telefona, zatim za automobile kojima ne mogu posle da kupe gorivo itd itd A SAMO SE ZA INSTRUMENTE I OPREMU NESTO KLOSARISU I STEKAJU I SLADJE MU DA KUPI PEDALU 200 DINARA JEFTINIJU NEGO DA USTEDI NA MOBILNOM 100 EVRA!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest