Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Joey Sartiani

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by Joey Sartiani » 12 Jan 2011, 21:52

tyler durden wrote:
Funkomat wrote:
tyler durden wrote:E, a stvarno čitajući ovo, navodi me da se pitam. Ima li ovde jedna osoba koju je taj shady zajebao? Mislim nego koga je lično prevario na bilo koji način? Ne te fore sa aukcijom i ostalo, nego neko ko je prevaren, kupio neispravno, felerično, ili mu uvalio falsifikat kao original, šta god..? Čisto me zanima, pošto vidim da se diže i traje velika polemika? Ne interesuju me teze o ispravnosti i časti ljudi i slično, dovoljno sam odrastao da imam svoje mišljenje o tome, nego me interesuje prosto da li ima neko takav ovde? Prevaren ili oštećen od strane njega? Pošto sam već dugo na forumu, i do sad nisam znao ko je taj shady, a dosta sam čuo o njemu, pa da vidim zašto.....
Ja ga licno nisam previse pljuvao, bar kontam da nisam, ali zar treba da kupim od njega polovnu gitaru koju prodaje za isto ili vise nego sto kosta nova u radnji da bih skontao da je prevara? :D
Naravno da ne treba. Ali i ako je kupiš, onda ti nisi normalan. Ali ne vidim kako je on tebe prevario ako je od početka stajala ta cena? Ako u ovo doba ne možeš da se informišeš o tome što kupuješ, onda mislim stvarno....tako da kako ja vidim lik ne vara ljude, samo precenjuje stvari. A to nije prevara. Onaj ko hoće da da toliko para, neka da (i ako i ja smatram da je to nenormalno i nikada ne bi dao), ali to što traži previše para za neke stvari, nije varanje, njegovo pravo. Budala je taj koji kupi polovnu stvar za iste pare koliko košta nova....

Bravo tyler ja ovo pricam daaaanima ali eto izgleda da je istina ono o IQ kada smo ucili na faksu :XD: :XD: :XD: :XD:
E sad i to da je taj LUD BUDALA i sl sto je kupio je diskutabilno...nesto sam objasnio u mojim postovima nesto nisam.....

E a bas glupos to si se javio ti pametan (stvarno mislim) ja bas uzivao sa ovima iz Laze ovde!
Usavrsavam se za praksu hihi!

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 12 Jan 2011, 21:53

Joey Sartiani wrote: Hihihihihi
:lol:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 12 Jan 2011, 21:54

Joey Sartiani wrote: hihi!
:mrgreen:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 12 Jan 2011, 21:55

tyler durden wrote:
Funkomat wrote:
tyler durden wrote:E, a stvarno čitajući ovo, navodi me da se pitam. Ima li ovde jedna osoba koju je taj shady zajebao? Mislim nego koga je lično prevario na bilo koji način? Ne te fore sa aukcijom i ostalo, nego neko ko je prevaren, kupio neispravno, felerično, ili mu uvalio falsifikat kao original, šta god..? Čisto me zanima, pošto vidim da se diže i traje velika polemika? Ne interesuju me teze o ispravnosti i časti ljudi i slično, dovoljno sam odrastao da imam svoje mišljenje o tome, nego me interesuje prosto da li ima neko takav ovde? Prevaren ili oštećen od strane njega? Pošto sam već dugo na forumu, i do sad nisam znao ko je taj shady, a dosta sam čuo o njemu, pa da vidim zašto.....
Ja ga licno nisam previse pljuvao, bar kontam da nisam, ali zar treba da kupim od njega polovnu gitaru koju prodaje za isto ili vise nego sto kosta nova u radnji da bih skontao da je prevara? :D
Naravno da ne treba. Ali i ako je kupiš, onda ti nisi normalan. Ali ne vidim kako je on tebe prevario ako je od početka stajala ta cena? Ako u ovo doba ne možeš da se informišeš o tome što kupuješ, onda mislim stvarno....tako da kako ja vidim lik ne vara ljude, samo precenjuje stvari. A to nije prevara. Onaj ko hoće da da toliko para, neka da (i ako i ja smatram da je to nenormalno i nikada ne bi dao), ali to što traži previše para za neke stvari, nije varanje, njegovo pravo. Budala je taj koji kupi polovnu stvar za iste pare koliko košta nova....
Daj nemoj da zajebavas. :D

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 12 Jan 2011, 21:56

Joey Sartiani wrote: E a bas glupos to si se javio ti pametan (stvarno mislim) ja bas uzivao sa ovima iz Laze ovde!
Usavrsavam se za praksu hihi!
Kao pacijent, hihihih?

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 12 Jan 2011, 21:59

Stanko wrote:Tajlere, bilo je par slucajeva, samo navedenih na ovoj temi, ako te ne mrzi da cesljas naci ces ;)
I meni licno je ubedjivao da nikad necu prodati moje staro pojacalce, a to je po meni, cisto malo nekulturno, nije prevara...
Ma imao sam i ja takvih slučajeva, ali to su teški pacijenti, i ja im samo spustim slušalicu sa rečenicom da dotična stvar više nije na prodaju.
Pa sećate se verovatno priče kada me je zvao baja za mesa boogie pojačalo (koja je novo oko 2600evra kod nas), i rekao "e, aj da se ne glupiramo, dam ti 500evra i završimo posao" :D :D Naravno, samo sam mu rekao da nije normalan, i spustio slušalicu

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 12 Jan 2011, 22:00

andrej] wrote:@satriani: nemas veze sa zivotom, covece. veze nemas. dodirnih tacaka. sta li si ti iskonstruisao, ja stvarno da shvatim ne mogu. ali odavno nisam cuo nekoga ko ima manje veze sa zivotom od tebe.

satriani je shady.

.

Hahhahaha cekaj malo

1) JEl je mene Shady potplatio da ga hvalim?

2) Jel je meni Shady dalo JEM na rate a da mu malo "sperem obraz"

3) Ili sam ja sam Shady koji je napravio 2 akaunta, pazi kad prica ijekavicu pazi na padeze, menja nacin pisanja, pricanja i slicno????

E a pazi namerno sam trazio JEDNOG ALI JEDNOG COVEKA koji nije napljuvao ovde Shady-ja i tek sada sam nasao Tajlera koji je ono uzdrzan i rekao sam PRVI KOJI DODJE OVDE I NE NAPADNE SHADY-JA IMA DA KAZU - E LJUDI OVO JE SEJDI NAPRAVIO DRUGI AKAUNT CCCCCCC
HAHAHAHAHA :XD:

E moji vi.....zao mi je zbog vaseg psihickog zivota!
Sejdi nema sta drugo da radi nego ovde visi sa 2 akaunta zezajuci se sa vama HAHAHAHAHAHA jao Shady ima da umre od smeha kad ovo vidi :XD: Ima da mi da ds 1 na poklon za ovo kako se vi tripujete!

Ccc Znaci sta je od ona 3 gore??

Ja tek sada vidim koliko ste vi bre zaokupljeni tim Shady-jem i koliko vam on tera komplexe, frustracije i slicno!
polako ljudi dobicete sizofreniju!

Kladim se da ce nocas 85% vas da sanja Shady-ja kako vam prodaje Roostera za 700 e!
E bas hocete - EVO DAJEM VAM SUGESTIJU A VASA PODSVEST PAMTI!

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 12 Jan 2011, 22:02

Funkomat wrote: Daj nemoj da zajebavas. :D
Ozbiljno bre, prevara je nešto totalno drugo. Visoka i nenormalna cena nije prevara. Ja npr kad vidim takav oglas, nebitno da li se desilo da kupujem kola, ili nešto od opreme za gitaru, samo ga preskočim, i u fazonu sam, vidi budalu, koliko para traži....i predpostavljam da takvog lika niko nikad ne zove.....

I da se zna, nikoga ne branim niti pljujem ovde...ali ako se desi da saznam da me je taj shady tada zvao za mesu i rekao mi ono, e to je već napad na moj intelekt, i onda ću ozzbiljno da mu se zamerim..... :D aj sad dosta sa tim likom više, smorilo me da čitam ovoliko postova, dajte neki drugi novi zanimljivi oglas da se smejem...kao onaj za kondome što se dugo provlačio... :D :ziveli: :metal:

Milanares

Post by Milanares » 12 Jan 2011, 22:14

E da! Ajde sad svi dosta vise! Tyler se smorio od citanja!
Ajde sad svi brzo nesto da se Tyler nasmeje!

Stanko

Post by Stanko » 12 Jan 2011, 22:16

Milanares wrote:E da! Ajde sad svi dosta vise! Tyler se smorio od citanja!

Ja na ovo mogu danima da se smejem :D :ziveli:

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 12 Jan 2011, 22:17

@sartiani
Image

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 12 Jan 2011, 22:18

Tako je jer kad Tyler says! :D
Pretpostavljam da si gledao fight club, pa znaš o čemu pričam :D :ziveli:
Ali stvarno, samo sam rekao, dosta više o liku, aj sad malo o satrianuiju sa zamenjenim t i r.... :D lol :ziveli:

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 12 Jan 2011, 22:20

Stanko wrote:

Ja na ovo mogu danima da se smejem :D :ziveli:
Hvala za ovo, stvarno sam se nasmejao. :D Meni je omiljena kada del boj prodaje farbu i farba stanove. Ali je na kraju ispalo da je farba koju je krao farba za znakove u železničkim tunelima, i da je fluoroscentna! :D I njegovu facu kad je uveče ušao u tu sobu treba videti

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 12 Jan 2011, 22:47

Samo nastavite ovo je ludiloooo :mrgreen:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 12 Jan 2011, 23:04

joey:

Locked