Rooster

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
ness

Re: Rooster

Post by ness » 06 Jan 2011, 19:19

:rlol:

xspaceman

Post by xspaceman » 06 Jan 2011, 20:06

nebojsak wrote:Ček da ih Shady dohvati :mrgreen: pa dobiješ 6 Roostera različite boje u Stagg gigbagovima, za samo 479,99 evra na sniženju :)
i nikako da se rasparuju...samo đuture...sve ili ništa! ko i pedalboardove sto valja! :lol:

uketic

Post by uketic » 09 Jan 2011, 12:55

Pozz ljudi uzeh pre neki dan dve ove djitre crvenu i belu po 5000din jednu burazeru jednu meni.
Mogu da potvrdim da je gitara sasvim korektna naspram cene, zvuk je posle odradjenog set-apa sasvim korektan ,žice ne zovone i sve je u najboljem redu vidim da je u Hrvatskoj opšta pomama za ovom djitrom razumljivo jer instrument pruža sasvim koretan kvalitet i upotrebljivost.Na pojačalu Laney LX20 bez pedala i na cleanu i na drive kanalu sasvim lepo zvuči ja sam prezadovoljan :wink:

Sećam se kad sam počeo da svirkam u prvom razredu srednje 1991god jedva sam skupio 250dol da kupim neku matoru ECO električnu gitaru da bi imao kakav takav instrument,ova gitara je par svetlosnih godina ispred što se tiče kvaliteta i svega, za početnike i a i one druge sasvim ok,moje preporuke.Pozz

eg303

Sledeći je Toster (a možda i Poster)...

Post by eg303 » 09 Jan 2011, 21:16

Ako se nećkate oko Roostera, evo jedan roster:

http://www.kupujemprodajem.com/gitara-r ... ter_id=104

a usput da naučite kako se zaradi 40 evara...

nemirkv

Post by nemirkv » 09 Jan 2011, 21:53

Razumem ja da covek zeli da zaradi, al da bude toliki car... Auh, svaka cast!

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 10 Jan 2011, 02:20

ness

Post by ness » 10 Jan 2011, 14:44

Care ! :ziveli:

Stevan Hinic
ex Muzicar koji pije!

Post by Stevan Hinic » 13 Jan 2011, 22:38

Radoznalost me je savladala danas pa sam rasklopio Roostera, kog sam uzeo pre nekoliko dana. Prvo sto sam primetio jeste da telo nije ni blizu punog drveta, vec je od iverice. Bukvalno se vide pukotine u drvetu od loseg presovanja. Sto se tice obrade, katastrofalna je. Mada se ne razumem mnogo u elektroniku, magneti, lemljeni spojevi mi izgledaju bas strokavo. Sve u svemu za 5000 din. to se i dobija. P.S stavio sam i komplet zica, desetke, pre nekoliko dana i mogu da kazem da je gitara sada teza znacajno za sviranje. Prethodno su bile devetke. :ziveli:

Bluesko

Re: Sledeći je Toster (a možda i Poster)...

Post by Bluesko » 13 Jan 2011, 23:16

eg303 wrote:Ako se nećkate oko Roostera, evo jedan roster:

http://www.kupujemprodajem.com/gitara-r ... ter_id=104

a usput da naučite kako se zaradi 40 evara...
ALI glanc NOVA :XD:

nemirkv

Post by nemirkv » 14 Jan 2011, 00:19

Taj oglas mi lici na Vaska :)

eg303

Post by eg303 » 14 Jan 2011, 09:03

Muzicar koji pije! wrote:Radoznalost me je savladala danas pa sam rasklopio Roostera, kog sam uzeo pre nekoliko dana. Prvo sto sam primetio jeste da telo nije ni blizu punog drveta, vec je od iverice. Bukvalno se vide pukotine u drvetu od loseg presovanja. Sto se tice obrade, katastrofalna je. Mada se ne razumem mnogo u elektroniku, magneti, lemljeni spojevi mi izgledaju bas strokavo. Sve u svemu za 5000 din. to se i dobija. P.S stavio sam i komplet zica, desetke, pre nekoliko dana i mogu da kazem da je gitara sada teza znacajno za sviranje. Prethodno su bile devetke. :ziveli:
Da tebi čiča nešto kaže. Nemoj da se sekiraš dal' je od plastike, iverice ili panjovine, sviraj ti to, zamišljaj da ti je u rukama neki CS model, biće dana pa ćeš da kupiš i ono što želiš a ne šta moraš, bez sekiracije. A ovo sa desetkama ti je radikalniji zahvat :bravo: , nadam se da će prsti da ti se naviknu, posle ima da ti bude nja kada se latiš neke gitare sa devtkama. Evo jedan mali OT, bejah za Novu godinu u Vienni kad tamo na jednoj od umetničkih postavki ovo:

Image

Lik je zabetonirao ovaj Epiphone do pola i uključio u pojačalo, hteo sam da džarnem žice ali me sprečiše (verovatno im je frka da promene žice ako pukne). Dakle, neko betonira a neko svira, bolje da se svira.

Stevan Hinic
ex Muzicar koji pije!

Post by Stevan Hinic » 14 Jan 2011, 11:16

eg303 wrote:
Muzicar koji pije! wrote:Radoznalost me je savladala danas pa sam rasklopio Roostera, kog sam uzeo pre nekoliko dana. Prvo sto sam primetio jeste da telo nije ni blizu punog drveta, vec je od iverice. Bukvalno se vide pukotine u drvetu od loseg presovanja. Sto se tice obrade, katastrofalna je. Mada se ne razumem mnogo u elektroniku, magneti, lemljeni spojevi mi izgledaju bas strokavo. Sve u svemu za 5000 din. to se i dobija. P.S stavio sam i komplet zica, desetke, pre nekoliko dana i mogu da kazem da je gitara sada teza znacajno za sviranje. Prethodno su bile devetke. :ziveli:
Da tebi čiča nešto kaže. Nemoj da se sekiraš dal' je od plastike, iverice ili panjovine, sviraj ti to, zamišljaj da ti je u rukama neki CS model, biće dana pa ćeš da kupiš i ono što želiš a ne šta moraš, bez sekiracije. A ovo sa desetkama ti je radikalniji zahvat :bravo: , nadam se da će prsti da ti se naviknu, posle ima da ti bude nja kada se latiš neke gitare sa devtkama. Evo jedan mali OT, bejah za Novu godinu u Vienni kad tamo na jednoj od umetničkih postavki ovo:

Image

Lik je zabetonirao ovaj Epiphone do pola i uključio u pojačalo, hteo sam da džarnem žice ali me sprečiše (verovatno im je frka da promene žice ako pukne). Dakle, neko betonira a neko svira, bolje da se svira.
Naravno da cu da je sviram u to nema sumnje, samo da je opet sklopim jer svaku novu igracku, kao i svako dete moram da rasturim pa ponovo sastavim. :mrgreen: Sto se tice desetki, navici cu se, samo polako ima vremena. Planiram i sam da se okusam u pravljenju stratocastera pa je to bio glavni razlog rastavljanja, cisto da vidim sta se to nalazi ispod haube. :ziveli:

uketic

Post by uketic » 14 Jan 2011, 19:03

Čekaj druže kako se vide pukotine u drvetu ako je gitara od iverice? Ona se pravi od piljevine(krupne,sitne) i lepka ,jedino ako nisi mislio na šper ploču.

Ja sam pratio hrvatski forum što se tiče Roostera stratokaster ala šatrović dejan oni su potpuno odlepili za ovom gitarom razume se... prvenstveno zbog cene a i zbog savim pristojnog kvaliteta, tamo je bilio ludi koji su rasklapali gitaru detaljno al nešto nevideh da je neko konstatovao kako nije od drveta ili su ove u Srbiji drugačije neznam :?: ,sve u svemu zaista pristojan instrumaent za cenu 3 kile kulena i gajbe piva :lol: evo linka baš na toj strani je rasklopljena gitara lik je stavljao neke bolje magnete i sve je rastavio na komade .

http://glazbeni-forum.com/showthread.ph ... 5&page=180

Mancha

Post by Mancha » 14 Jan 2011, 19:47

Ja sam je rastavio cim sam je doneo kuci, ali definitivno je puno drvo i to prilicno dobar komad (i celo telo je iz jednog komada).

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 14 Jan 2011, 20:23

ovaj sa linka je iz bar dva dela. (neck pocket)

Post Reply