Rooster
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Rooster
i nikako da se rasparuju...samo đuture...sve ili ništa! ko i pedalboardove sto valja!nebojsak wrote:Ček da ih Shady dohvatipa dobiješ 6 Roostera različite boje u Stagg gigbagovima, za samo 479,99 evra na sniženju

Pozz ljudi uzeh pre neki dan dve ove djitre crvenu i belu po 5000din jednu burazeru jednu meni.
Mogu da potvrdim da je gitara sasvim korektna naspram cene, zvuk je posle odradjenog set-apa sasvim korektan ,žice ne zovone i sve je u najboljem redu vidim da je u Hrvatskoj opšta pomama za ovom djitrom razumljivo jer instrument pruža sasvim koretan kvalitet i upotrebljivost.Na pojačalu Laney LX20 bez pedala i na cleanu i na drive kanalu sasvim lepo zvuči ja sam prezadovoljan
Sećam se kad sam počeo da svirkam u prvom razredu srednje 1991god jedva sam skupio 250dol da kupim neku matoru ECO električnu gitaru da bi imao kakav takav instrument,ova gitara je par svetlosnih godina ispred što se tiče kvaliteta i svega, za početnike i a i one druge sasvim ok,moje preporuke.Pozz
Mogu da potvrdim da je gitara sasvim korektna naspram cene, zvuk je posle odradjenog set-apa sasvim korektan ,žice ne zovone i sve je u najboljem redu vidim da je u Hrvatskoj opšta pomama za ovom djitrom razumljivo jer instrument pruža sasvim koretan kvalitet i upotrebljivost.Na pojačalu Laney LX20 bez pedala i na cleanu i na drive kanalu sasvim lepo zvuči ja sam prezadovoljan

Sećam se kad sam počeo da svirkam u prvom razredu srednje 1991god jedva sam skupio 250dol da kupim neku matoru ECO električnu gitaru da bi imao kakav takav instrument,ova gitara je par svetlosnih godina ispred što se tiče kvaliteta i svega, za početnike i a i one druge sasvim ok,moje preporuke.Pozz
Sledeći je Toster (a možda i Poster)...
Ako se nećkate oko Roostera, evo jedan roster:
http://www.kupujemprodajem.com/gitara-r ... ter_id=104
a usput da naučite kako se zaradi 40 evara...
Razumem ja da covek zeli da zaradi, al da bude toliki car... Auh, svaka cast!
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Radoznalost me je savladala danas pa sam rasklopio Roostera, kog sam uzeo pre nekoliko dana. Prvo sto sam primetio jeste da telo nije ni blizu punog drveta, vec je od iverice. Bukvalno se vide pukotine u drvetu od loseg presovanja. Sto se tice obrade, katastrofalna je. Mada se ne razumem mnogo u elektroniku, magneti, lemljeni spojevi mi izgledaju bas strokavo. Sve u svemu za 5000 din. to se i dobija. P.S stavio sam i komplet zica, desetke, pre nekoliko dana i mogu da kazem da je gitara sada teza znacajno za sviranje. Prethodno su bile devetke. 

Re: Sledeći je Toster (a možda i Poster)...
ALI glanc NOVAeg303 wrote:Ako se nećkate oko Roostera, evo jedan roster:

Taj oglas mi lici na Vaska 

Da tebi čiča nešto kaže. Nemoj da se sekiraš dal' je od plastike, iverice ili panjovine, sviraj ti to, zamišljaj da ti je u rukama neki CS model, biće dana pa ćeš da kupiš i ono što želiš a ne šta moraš, bez sekiracije. A ovo sa desetkama ti je radikalniji zahvatMuzicar koji pije! wrote:Radoznalost me je savladala danas pa sam rasklopio Roostera, kog sam uzeo pre nekoliko dana. Prvo sto sam primetio jeste da telo nije ni blizu punog drveta, vec je od iverice. Bukvalno se vide pukotine u drvetu od loseg presovanja. Sto se tice obrade, katastrofalna je. Mada se ne razumem mnogo u elektroniku, magneti, lemljeni spojevi mi izgledaju bas strokavo. Sve u svemu za 5000 din. to se i dobija. P.S stavio sam i komplet zica, desetke, pre nekoliko dana i mogu da kazem da je gitara sada teza znacajno za sviranje. Prethodno su bile devetke.

Lik je zabetonirao ovaj Epiphone do pola i uključio u pojačalo, hteo sam da džarnem žice ali me sprečiše (verovatno im je frka da promene žice ako pukne). Dakle, neko betonira a neko svira, bolje da se svira.
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Naravno da cu da je sviram u to nema sumnje, samo da je opet sklopim jer svaku novu igracku, kao i svako dete moram da rasturim pa ponovo sastavim.eg303 wrote:Da tebi čiča nešto kaže. Nemoj da se sekiraš dal' je od plastike, iverice ili panjovine, sviraj ti to, zamišljaj da ti je u rukama neki CS model, biće dana pa ćeš da kupiš i ono što želiš a ne šta moraš, bez sekiracije. A ovo sa desetkama ti je radikalniji zahvatMuzicar koji pije! wrote:Radoznalost me je savladala danas pa sam rasklopio Roostera, kog sam uzeo pre nekoliko dana. Prvo sto sam primetio jeste da telo nije ni blizu punog drveta, vec je od iverice. Bukvalno se vide pukotine u drvetu od loseg presovanja. Sto se tice obrade, katastrofalna je. Mada se ne razumem mnogo u elektroniku, magneti, lemljeni spojevi mi izgledaju bas strokavo. Sve u svemu za 5000 din. to se i dobija. P.S stavio sam i komplet zica, desetke, pre nekoliko dana i mogu da kazem da je gitara sada teza znacajno za sviranje. Prethodno su bile devetke., nadam se da će prsti da ti se naviknu, posle ima da ti bude nja kada se latiš neke gitare sa devtkama. Evo jedan mali OT, bejah za Novu godinu u Vienni kad tamo na jednoj od umetničkih postavki ovo:
Lik je zabetonirao ovaj Epiphone do pola i uključio u pojačalo, hteo sam da džarnem žice ali me sprečiše (verovatno im je frka da promene žice ako pukne). Dakle, neko betonira a neko svira, bolje da se svira.

Čekaj druže kako se vide pukotine u drvetu ako je gitara od iverice? Ona se pravi od piljevine(krupne,sitne) i lepka ,jedino ako nisi mislio na šper ploču.Muzicar koji pije! wrote:Radoznalost me je savladala danas pa sam rasklopio Roostera, kog sam uzeo pre nekoliko dana. Prvo sto sam primetio jeste da telo nije ni blizu punog drveta, vec je od iverice. Bukvalno se vide pukotine u drvetu od loseg presovanja. Sto se tice obrade, katastrofalna je. Mada se ne razumem mnogo u elektroniku, magneti, lemljeni spojevi mi izgledaju bas strokavo. Sve u svemu za 5000 din. to se i dobija. P.S stavio sam i komplet zica, desetke, pre nekoliko dana i mogu da kazem da je gitara sada teza znacajno za sviranje. Prethodno su bile devetke.
Ja sam pratio hrvatski forum što se tiče Roostera stratokaster ala šatrović dejan oni su potpuno odlepili za ovom gitarom razume se... prvenstveno zbog cene a i zbog savim pristojnog kvaliteta, tamo je bilio ludi koji su rasklapali gitaru detaljno al nešto nevideh da je neko konstatovao kako nije od drveta ili su ove u Srbiji drugačije neznam

http://glazbeni-forum.com/showthread.ph ... 5&page=180
Ja sam je rastavio cim sam je doneo kuci, ali definitivno je puno drvo i to prilicno dobar komad (i celo telo je iz jednog komada).
- mislim_stvarno
ovaj sa linka je iz bar dva dela. (neck pocket)