Heh a jes da kul izgleda SG sa vibrato tailpiece-om, al ono..to mi kao da stavljate floyd rose na telecaster, dobro nije bash ali blizu je

Prosto ne mogu da zamislim tog lika nekog kako svira SG i kao desna ruka mu drka tu ruchicu, o bozhe. A i josh jedna stvar, nekako mi se ne svidja ta ideja da taj metalni deo dodiruje telo i da ti kao drndash tenziju zhica vibrato barom, jer SG je krhka gitara, u smislu da se lako krivi pod pritiskom, zato i kazhu nothing screams like a SG, jer kad zgrabish gitaru bendujesh zhicu i pritisnesh dobro vrat i josh ako je desnom rukom gurash ka sebi onda obavezno imash drugachiji pitch nego shto si ti hteo tim bendovanjem da izvedesh. Nekome bi to mozhda smetalo, ali meni je genijalno, jer nekako si za level blizhe simbiozi chovek-instrument, pomisao da se gitara savija oko tebe i za tebe je strava, necu da ona bude neshto na shta cu ja da se nakachim i da proizvodim tonove, ocu da ona svira zajedno sa mnom u punom smislu rechi, zato je SG strava.
Tako da je kul kad Eric JOhnson benduje zhicu na SG-u, ali kad bi ona strvina Zakk Wylde svirala isti jedno pola sata, morala bi shipka malo da se dotera
Preterujem malo, ali ima tu istine, SG je jako chudna gitara. Never gonna part with mine
EDIT: Ovaj sa tri huma mi je odvratan haha