Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
mislim_stvarno

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by mislim_stvarno » 14 Jan 2011, 16:06

Toliko o shejdijevim povoljnim cenama kad ni njegov rodjak nece od njega da kupuje :mrgreen: to pod uslovom da je ta prica istina, sto je pod velikim znakom pitanja, a ako nije istina, pa, sta reci onda...

contemporary

Post by contemporary » 14 Jan 2011, 16:41

Da nije covek trazio 1000 za musicmana pre par nedelja,pa je podigao na 1250 ili sam ja pobenavio :O.o:

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 14 Jan 2011, 17:31

Funkomat wrote:
Cortex wrote:eeeej shejdijev rodjak, pa tako da ga prevare, molim vas.
Ain't mister Shady master of the game?

Kao rodjak ne bi pozvao Shady-a da se raspita shto mu je chiniti.
Ma da brate. Cela prica zvuci suludo. :grummel_2:
-1

Ja verujem Sejdiju! :hide:
:cao:
Nisam verovao ni ja ali mi je Sahdy pustio snimak tj poslao preko pp i cuo sam i uverio sam se , pustio mu je jer sam bio ok prema njemu i nisam ga pljuvao bez razloga kao vi!

E sad je fora da li vi verujete meni :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD:

aj sad kazite da mi obecao i JS 1200 na rate :XD: :XD: :XD:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 14 Jan 2011, 17:34

Obecao ti je nesto na rate.

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 14 Jan 2011, 17:35

MetalFunk wrote:Obecao ti je nesto na rate.
:1: + skinuo cenu, plus pomogao mi da uvaljam moju staru gitaru za 200e vise! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Shady je car.....treba da se druzite vise sa njim a ne da ga pljujete!

xspaceman

Post by xspaceman » 14 Jan 2011, 17:38

Joey Sartiani wrote:
Funkomat wrote:
Cortex wrote:eeeej shejdijev rodjak, pa tako da ga prevare, molim vas.
Ain't mister Shady master of the game?

Kao rodjak ne bi pozvao Shady-a da se raspita shto mu je chiniti.
Ma da brate. Cela prica zvuci suludo. :grummel_2:
-1

Ja verujem Sejdiju! :hide:
:cao:
Nisam verovao ni ja ali mi je Sahdy pustio snimak tj poslao preko pp i cuo sam i uverio sam se , pustio mu je jer sam bio ok prema njemu i nisam ga pljuvao bez razloga kao vi!

E sad je fora da li vi verujete meni :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD:

aj sad kazite da mi obecao i JS 1200 na rate :XD: :XD: :XD:
:eek4i_2:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 14 Jan 2011, 17:59

Joey Sartiani wrote:
:1: + skinuo cenu, plus pomogao mi da uvaljam moju staru gitaru za 200e vise! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobro, Shady part II.

Ko ga pljuje? looooooooooooooooooool, looooool, trolol, lolotrol

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 14 Jan 2011, 18:18

Joey Sartiani wrote: Ja verujem Sejdiju!
Nisam verovao ni ja
Taj rad.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 14 Jan 2011, 18:31

Joey Sartiani wrote:

A nikada nisi posumljao da mu ti bash trebash da bi ispao ok pred ocima ostalih koji su ga ovde isprozivali?
"Alatke" su korisne stvari. :ziveli:

Poshto me smara vishe iskreno ovo, a zanima me ova tema (ne da gledam svaki drugi post o Shejdi-ju) evo ovako: Shejdi je trgovac ko i svaki drugi i pokusava da izvuce lovu tamo gde moze. TO je ok. Na ovom forumu sa druge strane gledano, nema mesta takvima jer ovakve teme sluze da bi se upravo vi, mladji, na neki nacin upozorili da roba ima svoju cenu i da neke stvari mogu za dosta manje novca da se kupe. Takodje ova tema sluzi da bi mi, jelte, malko stariji razmenili iskustva o opremi koju nikada nismo posedovali a mozda bi je isprobali...Ne kazem da je doticni nekog zeznuo, barem se ne secam da se neko nesto zalio (ne racunam one nonsense oko aukcija), ali cene su mu malko preterane u odnosu na radnje i to je osnovna stvar zezanja na temu njegovih oglasa.
Sa druge strane Joey, pocinjejes opet da zauzimash vreme i mesto sa tom pricom, naravno za sebe ces ti uvek biti u pravu i to je ok kad si siguran i stojis iza svojih stavova cvrsto, samo potrebno ti je jos nekoliko godinica i iskustva da bi spoznao zdravu komunikaciju sa ljudima, cak i na forumu, a verujem i uzivo. Chill out, niko te ne mrzi, samo si mlad i ponekad smeshan/simpatican sa zustrim izjavama i nastavljanjem u nedogled dok neko ko ti se iole suprostavio ili se jednostavno zajebava sa tobom ne odustane, jer shvati da je to cist gubitak vremena.
Dakle - ostavite se vishe te priche - bilo bi lepo ovako...ja recimo okacim oglas gosn' Shejdija, naprimer kao shto sam pitao za highway strat shto je 680Evra ako je 700 u radnji iliti 650 na Thomannu...On se pojavi i kaze...to je zbog: tog i tog. Mi kazemo argumentovano ono shto mislimo, on kaze ako ima argument ono shto misli i to je jedna uljudna i kvalitetna komunikacija...ovako sve postaje da lici na pijacu i ja pozivam Admin-e da ovo zakljucaju ako se nastavi ovim glupavim pijacarskim tempom jer je tema izgubila smisao.
:ziveli:

Strat08

Post by Strat08 » 14 Jan 2011, 18:40

JOJ :mrgreen: "Ja braćo moja", šta ispisašte, pa crkoh dok sam sve ovo pročitao :lol:
andrej] wrote:svaka cast. ova tema promovise prevaru na jedan vrlo suptilan nacin:

pocnes da citas zadnjih 10 strana
smuci ti se zivot i hrana
ne interesuje te vise ko vara ko krade, radije bi bio prevaren, samo da ne moras ovo da citas
:1: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Shady wrote:

Inače nije uopšte svjestan na kog se namjerio. :roll:

WTF?! Niko ovo nije komentarisao :O.o:

Joey Sartiani wrote:
Prodje vam zivot viseci na ovoj temi i pljujuci Shady-ja!
Da ste umesto toga svirali do sada bi bili Satrijaniji ,Vaiji, Hendriksi, Van Hejleni itd.....
Khm, khm, pa šta ćes ti ovdje, idi vjezbaj :mrgreen:

Joey Sartiani wrote:
p.s. Bolje bi ti bilo da budes i SaRtijani, 10 puta bolje od tebe sviram vecinu zanrova!

Ajde daj da čujemo, daj MOLIM TE!

Daj jedan klip, da cujemo sve te zanrove, ali da se predstavis na početku, da "NEMA LAŽI, NEMA PREVARE", i da ti se svi ovdje poklonimo!

Lično nemam nista protiv dotičnog gospodina. Samo mi je zasmetalo to sto je negdje neko pitao za cijenu njegovog instrumenata, koja se razlikuje u 20 evra, u odnosu na cijenu novog instrumenta, i nije dobio odgovor. Ja razumijem da se cijena formira po zelji prodavca, ali ne razumijem da dodjete na forum da se pravdate, i prepirete, a kad Vas neko prozove kroz oglase, ne odgovarate, ignorisete pitanje.
Last edited by Strat08 on 14 Jan 2011, 18:52, edited 2 times in total.

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 14 Jan 2011, 18:43

naravno. ovo je ozbiljna tema!
i zasto zezate satrijania. ja sam uvek uz svoje prijatelje do kraja, i kad nisu uu pravu!
(svako bira svoje drustvo)
:ziveli:

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 14 Jan 2011, 18:44

Image

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 14 Jan 2011, 18:57

Strat08 wrote: Lično nemam nista protiv dotičnog gospodina. Samo mi je zasmetalo to sto je negdje neko pitao za cijenu, koja se razlikuje u 20 evra, u odnosu na cijenu novog instrumenta, i nije dobio odgovor. Ja razumijem da se cijena formira po zelji prodavca, ali ne razumijem da dodjete na forum da se pravdate, i prepirete, a kad Vas neko prozove kroz oglase, ne odgovarate, ignorisete pitanje.
Zato sto odgovora nema. Sta da kaze... "zelim da ***** nekog"? :kokice:
Ovaj ga nazvao sabanom i dobio 10 sejdijevih postova zbog te jedne reci a na pitanje za cenu gitare... niko ni rec. Jedini razlog za takve cene je lopovluk. Da nije tako, naveo bi lepo zasto ta gitara kosta vise nego ista u radnji.
Sve su to prevaranti i lopovi i moze ko god hoce da ih do besvesti opravdava i ulepsava situaciju... ona ostaje ista.

cccira
MF veteran

Post by cccira » 14 Jan 2011, 19:51

... a pritom meni nikako nije jasno sta preprodavci tacno naplacuju? I to ne mislim na preprodavce koji dovlace opremu iz inozemstva, jer se treba iscimati, platiti transport i razne dazbine da bi instrument/opremu dovukli u zemlju... nego na ove "pilicare", sto na istim oglasima i nabavljaju i prodaju opremu (naravno po bezobrazno visim cenama). Na osnovu cega oni prave racunicu? Apsolutno svako (ko nema trunke morala) sa malo slobodnog vremena moze time da se bavi.

Biznismeni myass.

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 14 Jan 2011, 19:59

Funkomat wrote:
Strat08 wrote: Lično nemam nista protiv dotičnog gospodina. Samo mi je zasmetalo to sto je negdje neko pitao za cijenu, koja se razlikuje u 20 evra, u odnosu na cijenu novog instrumenta, i nije dobio odgovor. Ja razumijem da se cijena formira po zelji prodavca, ali ne razumijem da dodjete na forum da se pravdate, i prepirete, a kad Vas neko prozove kroz oglase, ne odgovarate, ignorisete pitanje.
Zato sto odgovora nema. Sta da kaze... "zelim da ***** nekog"? :kokice:
Ovaj ga nazvao sabanom i dobio 10 sejdijevih postova zbog te jedne reci a na pitanje za cenu gitare... niko ni rec. Jedini razlog za takve cene je lopovluk. Da nije tako, naveo bi lepo zasto ta gitara kosta vise nego ista u radnji.
Sve su to prevaranti i lopovi i moze ko god hoce da ih do besvesti opravdava i ulepsava situaciju... ona ostaje ista.

ovo sam postovao pre par meseci. evo opet!

Image

Locked