Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jos jedanJoey Sartiani wrote:Daj sinisake nemoj da si partibrejker!sinisake wrote:Nisam za ban, u ovom slucaju.
MA to tebi obecao Shady neki strat na rate pa rekao malo da osvetlas obraz Sartijaniju koji je inace Shadyn klon!![]()
![]()
![]()
![]()
Ma vidi se iz avijona sto bi rekli ostali!
Joey Sartiani wrote:Onaj tamo je ZAMENICA ZA RAZLIKU OD TEBE DOK SAM NEKADA DAVNO BIO SREDNJOSKOLAC BIO SAM NA REPUBLICKOM TAKMICENJU IZ GRAMATIKE TAKO DA NEMOJ TI KLINJOSU DA ZUJIS TU NESTO KAO MALA MUSICA, PRVO POSTIGNI SVE STO SAM JA POSTIGAO PA CU OBRACATI PAZNJU NA TVOJE RECI!
Dal rekao Pera je nesto uzeo, ili On je nesto uzeo isti djavo! ZAMENICE ZA TO I SLUZE BALAVANDERU SEKTASU SA PETAGRAMOM!
Izvini akademski drugar, ali mislim da svaka iole normalno obrazovana osoba, tj sa bar srednjom školom, a i 80% onih u osnovnoj školi znaju da je "onaj što je pričao da je zemlja okrugla", gospodin poznat pod imenom Galileo Galilej. Tako da me već ovo navodi da sumnjam u tvoje "akadmeske sposobnosti".Joey Sartiani wrote: - Svi su pricali i za onog sto je pricao da je zemlja okrugla a ne ploca da je lud pa na kraju ispadose svi ludi a on jedini pametan...
tyler durden wrote:Izvini akademski drugar, ali mislim da svaka iole normalno obrazovana osoba, tj sa bar srednjom školom, a i 80% onih u osnovnoj školi znaju da je "onaj što je pričao da je zemlja okrugla", gospodin poznat pod imenom Galileo Galilej. Tako da me već ovo navodi da sumnjam u tvoje "akadmeske sposobnosti".Joey Sartiani wrote: - Svi su pricali i za onog sto je pricao da je zemlja okrugla a ne ploca da je lud pa na kraju ispadose svi ludi a on jedini pametan...
A druge te pretnje tipa zaklaću te i slično odgovaraju samo nekom klincu.
Treće, za razliku od većine nas ovde, profil ti nije popunjen, i ne piše koliko imaš godina.
Tako da i ako nemam ništa protiv tebe, niti sam se do sada upuštao u raspravu, već me ove stvari navode da mislim da vrlo lažeš. A i u slučaj da ne lažeš, i da si stariji od većine ovde (ne znam za ostale, ali meni je 24 godine), ti si onda vrlo, vrlo nezreo, i krajnje neobrazovan.
iako znam da nema nikakve veze sa temom, i ne mislim nista lose, ali zar nisi ti hteo da bijes Funkomata pre nekog vremena?tyler durden wrote: A druge te pretnje tipa zaklaću te i slično odgovaraju samo nekom klincu.
Guitar_thrill wrote:iako znam da nema nikakve veze sa temom, i ne mislim nista lose, ali zar nisi ti hteo da bijes Funkomata pre nekog vremena?tyler durden wrote: A druge te pretnje tipa zaklaću te i slično odgovaraju samo nekom klincu.
a znam, znam, nego sam se setio, pa sam morao da napisemtyler durden wrote:
To je već bilo na ličnom nivou, jer je dečko mene ispalio lično, i uterao mi patku zbog svojih teorija zavere, ali nećemo sad o tome. Ja sam tad reagovao iznervirano, na šta sam se i više puta ovde izvinio. I njemu lično, a i verovatno na forumu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest