Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
MetalFunk

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by MetalFunk » 15 Jan 2011, 18:33

x, space, man, citas mi misli... ponovo...
:1: :mrgreen:

Strat08

Post by Strat08 » 15 Jan 2011, 18:34

Kako Sartijani planski odgovara i izbjegava škakljiva pitanja, ma treba dati ljudu© nagradu jer je uspio da na sebe skrene ovoliku paznju.... :bambi:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 15 Jan 2011, 18:41

Ja bih to banovao.

doyle777

Post by doyle777 » 15 Jan 2011, 19:00

Joey Sartiani wrote:
sinisake wrote:Nisam za ban, u ovom slucaju. :bambi:
Daj sinisake nemoj da si partibrejker!

MA to tebi obecao Shady neki strat na rate pa rekao malo da osvetlas obraz Sartijaniju koji je inace Shadyn klon! :XD: :XD: :XD: :XD:

Ma vidi se iz avijona sto bi rekli ostali!
Jos jedan :bambi: za tebe.
Joey Sartiani wrote:Onaj tamo je ZAMENICA ZA RAZLIKU OD TEBE DOK SAM NEKADA DAVNO BIO SREDNJOSKOLAC BIO SAM NA REPUBLICKOM TAKMICENJU IZ GRAMATIKE TAKO DA NEMOJ TI KLINJOSU DA ZUJIS TU NESTO KAO MALA MUSICA, PRVO POSTIGNI SVE STO SAM JA POSTIGAO PA CU OBRACATI PAZNJU NA TVOJE RECI!
Dal rekao Pera je nesto uzeo, ili On je nesto uzeo isti djavo! ZAMENICE ZA TO I SLUZE BALAVANDERU SEKTASU SA PETAGRAMOM!
:XD: Pa ja sam bio na takmicenju iz matematike, ja sam jos uvek srednjoskolac, i nisam te nijednom vredjao, tako kao sto ti mene vredjas. Ali neka, ja cu nastaviti da ti lepo odgovaram.
Pera je razlicito od zamenica ON, ukoliko kazes svom sagovorniku "On je nesto uzeo", sagovornik ce ti postaviti pitanje: "Ko?", a ako mu kazes: "Pera je nesto uzeo", njemu je sve jasno.
Dalje, ja ne zujim, ja pisem, postujem i ne vredjam. (za razliku od nekih)
I da sam satanista, ti bi kao hriscanin trebao da me postujes i da ne psujes i ne vredjas (narocito nekoga koga nikad u zivotu nisi video). Nisam satanista (pravoslavac sam sa nekim svojim dodatnim misljenjem, nisam lud da mi popovi truju mozak), a i vidi se da ne poznajes dovoljno dobro svoju religiju. Proveri zasto na sledecem linku: http://en.wikipedia.org/wiki/Pentagram#Christianity
Image

I na kraju, mene zanima taj tvoj video na YouTube-u sa 8 miliona pregleda... Ili si i za to lagao zato sto je bilo previse smesno. :hide:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 15 Jan 2011, 19:02

Naravno da je lagao ljudi... sta vam je...? :D

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 15 Jan 2011, 19:05

Joey Sartiani wrote: - Svi su pricali i za onog sto je pricao da je zemlja okrugla a ne ploca da je lud pa na kraju ispadose svi ludi a on jedini pametan...
Izvini akademski drugar, ali mislim da svaka iole normalno obrazovana osoba, tj sa bar srednjom školom, a i 80% onih u osnovnoj školi znaju da je "onaj što je pričao da je zemlja okrugla", gospodin poznat pod imenom Galileo Galilej. Tako da me već ovo navodi da sumnjam u tvoje "akadmeske sposobnosti".
A druge te pretnje tipa zaklaću te i slično odgovaraju samo nekom klincu.
Treće, za razliku od većine nas ovde, profil ti nije popunjen, i ne piše koliko imaš godina.
Tako da i ako nemam ništa protiv tebe, niti sam se do sada upuštao u raspravu, već me ove stvari navode da mislim da vrlo lažeš. A i u slučaj da ne lažeš, i da si stariji od većine ovde (ne znam za ostale, ali meni je 24 godine), ti si onda vrlo, vrlo nezreo, i krajnje neobrazovan.

doyle777

Post by doyle777 » 15 Jan 2011, 19:06

tyler durden wrote:
Joey Sartiani wrote: - Svi su pricali i za onog sto je pricao da je zemlja okrugla a ne ploca da je lud pa na kraju ispadose svi ludi a on jedini pametan...
Izvini akademski drugar, ali mislim da svaka iole normalno obrazovana osoba, tj sa bar srednjom školom, a i 80% onih u osnovnoj školi znaju da je "onaj što je pričao da je zemlja okrugla", gospodin poznat pod imenom Galileo Galilej. Tako da me već ovo navodi da sumnjam u tvoje "akadmeske sposobnosti".
A druge te pretnje tipa zaklaću te i slično odgovaraju samo nekom klincu.
Treće, za razliku od većine nas ovde, profil ti nije popunjen, i ne piše koliko imaš godina.
Tako da i ako nemam ništa protiv tebe, niti sam se do sada upuštao u raspravu, već me ove stvari navode da mislim da vrlo lažeš. A i u slučaj da ne lažeš, i da si stariji od većine ovde (ne znam za ostale, ali meni je 24 godine), ti si onda vrlo, vrlo nezreo, i krajnje neobrazovan.
:1: :ziveli:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 15 Jan 2011, 19:08

tyler durden wrote: A druge te pretnje tipa zaklaću te i slično odgovaraju samo nekom klincu.
iako znam da nema nikakve veze sa temom, i ne mislim nista lose, ali zar nisi ti hteo da bijes Funkomata pre nekog vremena? :lol:

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 15 Jan 2011, 19:12

Guitar_thrill wrote:
tyler durden wrote: A druge te pretnje tipa zaklaću te i slično odgovaraju samo nekom klincu.
iako znam da nema nikakve veze sa temom, i ne mislim nista lose, ali zar nisi ti hteo da bijes Funkomata pre nekog vremena? :lol:

To je već bilo na ličnom nivou, jer je dečko mene ispalio lično, i uterao mi patku zbog svojih teorija zavere, ali nećemo sad o tome. Ja sam tad reagovao iznervirano, na šta sam se i više puta ovde izvinio. I njemu lično, a i verovatno na forumu. ;)

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 15 Jan 2011, 19:15

tyler durden wrote:
To je već bilo na ličnom nivou, jer je dečko mene ispalio lično, i uterao mi patku zbog svojih teorija zavere, ali nećemo sad o tome. Ja sam tad reagovao iznervirano, na šta sam se i više puta ovde izvinio. I njemu lično, a i verovatno na forumu. ;)
a znam, znam, nego sam se setio, pa sam morao da napisem :ziveli:
Iskričavog stalno neko hoce da bije :mrgreen:

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 15 Jan 2011, 19:20

Locked