Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Rax13
MF veteran

Re: Oprema Koju Imate

Post by Rax13 » 15 Jan 2011, 21:10

Kongredjulejsns! Fino pojacalce, svirao sam ga par puta kod drugara, bas fin clean ima i podosta dobar drajv za tranzistorca, onaj futswichabilan bust je odlicna fora i jako lepo radi pogotovo za pojacalo u tom cenovnom rangu. U zdravlje da te sluzi :ziveli:
Last edited by Rax13 on 15 Jan 2011, 21:12, edited 1 time in total.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 15 Jan 2011, 21:12

Cestitke!

Born_Dead

Post by Born_Dead » 15 Jan 2011, 21:19

hvala :D e pa jeste u artistu ,ali iz ns artista je slucajno bio prebacen u bg,pa su mi resili muke. a pa cena 37k sto je odlicna za ovakvu snagu i ovakav kvalitet :)

nebojsak

Post by nebojsak » 15 Jan 2011, 23:35

Naajs :) Fina qpovina.

umart

Post by umart » 15 Jan 2011, 23:36

najnovija prinova:
Image
desna verzija.
8)

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 15 Jan 2011, 23:44

born_dead

najzad! :D cestitke :ziveli:

Hotstepper

Post by Hotstepper » 16 Jan 2011, 00:21

tHe bLuEsMaN wrote: U Mitrosu u Nisu,1800 dinara.. 8)
Pa tolko bi trebalo da je onda i ovde kod nas na severu domovine, tj. kad ga ima... ^^
No, nije mi hitno da bih ga naruchivao odande, kad ga nadjem uzecu ga.
:ziveli:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 16 Jan 2011, 03:26

Born_Dead wrote:hvala :D e pa jeste u artistu ,ali iz ns artista je slucajno bio prebacen u bg,pa su mi resili muke. a pa cena 37k sto je odlicna za ovakvu snagu i ovakav kvalitet :)
Čestitke! :ziveli:
sinisake wrote:E, stigo Bandit. Nek te sluzi, do prvog lampasa. :ziveli:

:1: :D

MUzzY

Post by MUzzY » 16 Jan 2011, 12:52

Solomon wrote:"Damping is the ability of an amplifier to control speaker cone motion after a signal disappears. A high damping factor (TIGHT) reduces cone vibration quicker than a low (LOOSE) factor."

odvrnes pregain do kraja a post odvrci za jacinu ako oces metalcinu neku, i malo se poigraj sa EQ-om (bass odvrni, mid skroz zavrni, treble isto odvrni :mrgreen: )

Dobar ton ces kao i kod svakog peavey pojacala dobiti tako sto ces pre gain da drzis oko 4 a post oko 6 ;) ne znam da li ima master vol/ kontrolu :( ako nema onda ces skidati farbu sa zidova ;)
Nek te dobro i dugo sluzi! To pojacalo radi jako fino.

Born_Dead

Post by Born_Dead » 16 Jan 2011, 12:56

MUzzY wrote:
Solomon wrote:"Damping is the ability of an amplifier to control speaker cone motion after a signal disappears. A high damping factor (TIGHT) reduces cone vibration quicker than a low (LOOSE) factor."

odvrnes pregain do kraja a post odvrci za jacinu ako oces metalcinu neku, i malo se poigraj sa EQ-om (bass odvrni, mid skroz zavrni, treble isto odvrni :mrgreen: )

Dobar ton ces kao i kod svakog peavey pojacala dobiti tako sto ces pre gain da drzis oko 4 a post oko 6 ;) ne znam da li ima master vol/ kontrolu :( ako nema onda ces skidati farbu sa zidova ;)
Nek te dobro i dugo sluzi! To pojacalo radi jako fino.
pa nema master,vec post gain ima ulogu i volume ali isto i izbacuje zavrsnu definicuju gaina,odnosno onu masivnost,tezinnu,ne umem da opisem recima ,mozda da nacrtam najbolje :D

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 16 Jan 2011, 19:52

Dobio super dva nova posla od nove godine, pa je red bio da počnem da trošim pare. :D
Uzeo pre neki dan od kolege sa foruma,
Image

To ide u box koji pravim, fali mi samo još jedan da uzmem za par dana.

A malo pre sam pazario i ove dve pedale.
Image

Dao mi neki čovek iz Jagodine super cenu, još mi i njegov sin to malo pre doneo do bga, jer je dolazio ovde.
Volim ovog digitechovog dileju, ne znam zašto, ali mnogo mi se sviđa kako radi. A sa obzirom da sam rasprodao pedale pre godinu dana, opet sam počeo da prikupljam šta mi treba. A trebao mi je i štimer, koliko sam video, dobar je ovaj planet waves, (a i sviđa mi se kako izgleda i kako svetli :D lol :metal: ), i čovek mi dao super cenu za obe. Ne znam da li je neki preprodavac ili slično, ili mu je samo neki višak opreme koji prodaje. Sve u svemu, ja prezadovoljan.
Last edited by tyler durden on 16 Jan 2011, 20:01, edited 1 time in total.

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 16 Jan 2011, 20:00

Cestitke kolega, odlican izbor! Bas sam malopre izvadio Digidelay iz steka, nisam se igrao sa njim ne pamtim... Automatski kez od uveta do uveta :D Jos ja konj ga nisam stavljao redovno u lanac, od sad ima ga nosim i do pekare kad krenem :D

:ziveli:

Born_Dead

Post by Born_Dead » 16 Jan 2011, 22:06

tyler durden wrote:Dobio super dva nova posla od nove godine, pa je red bio da počnem da trošim pare. :D
Uzeo pre neki dan od kolege sa foruma,
Image

To ide u box koji pravim, fali mi samo još jedan da uzmem za par dana.

A malo pre sam pazario i ove dve pedale.
Image

Dao mi neki čovek iz Jagodine super cenu, još mi i njegov sin to malo pre doneo do bga, jer je dolazio ovde.
Volim ovog digitechovog dileju, ne znam zašto, ali mnogo mi se sviđa kako radi. A sa obzirom da sam rasprodao pedale pre godinu dana, opet sam počeo da prikupljam šta mi treba. A trebao mi je i štimer, koliko sam video, dobar je ovaj planet waves, (a i sviđa mi se kako izgleda i kako svetli :D lol :metal: ), i čovek mi dao super cenu za obe. Ne znam da li je neki preprodavac ili slično, ili mu je samo neki višak opreme koji prodaje. Sve u svemu, ja prezadovoljan.
nije preprodavac,muzicar je,taj decko sto ti je done je moj drug poznanik,jedan procelav,kratko osisan,nizeg rasta :D
elem ima issto nesto onako solidno jeftino super overdrive,ja sam nesto naumio,ds1 po 3500 komadu,a na slikama pristojno izgledaju.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 16 Jan 2011, 22:41

Chestitke matorani! :)

Nego...kakve su ovo bezobrazno realne cene u Mitrosu za telecastere sa maple vratom?? Pa jel znaju oni da mi svi ovde bolujemo od jedne bolesti...
46K za telca na kome pishe Fender..pa nek je iz meksika, probere se neki dobar sigurno.

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 16 Jan 2011, 23:53

O koleza, pa jel to neka slika u najavi? :)

Post Reply