ZAMORCI wrote:Javljam ti kad je uzmem od Pece, pa svrati i probaj, Drashko...
P&K Audio Novotarije
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: P&K Audio Novotarije
Bio do Pece pre neki dan sa burazerom koji je pazario/naruchio amp, i probali smo par modela, shta reci... i dalje stojim pri svome - Peca kicks ass! Burazer je na kraju dobio Jive King 20 za perverzno lavovsku lafovsku cenu i u lepom finishu. Ljubomoran sam.
)) neka, bice vremena i za mene. Drndali smo malo taj Jive King 20 i brate...kad poterash power amp u overdrive pa to SRV samo kaplje, onako na najsladju kashichicu, odushevio sam se bio, Pecin strat je odradio posao super.
Dosta smo drndali i mog Parker-a, Peca ga je svirao sigurno jedno 10 minuta iznenadjen. I on je, kao i mnogi, imao predrasude da je to tezgaroshka gitara heh...a gitaru tek cheka sredjivanje, majushna nivelacija pragova chisto da sve bude cakum-pakum i premotavanje bridge magneta na 59 PAF specifikaciju.
Bio ovo sanitarijumski ispad chika Dersu-a ili neka greshka koja ce rezultirati banovanjem ko zna koga..svejedno je divna ideja da se Peca pojavi sa svojim radom na nekom amp show-u. Imamo njega za amp-ove, imamo Gorana zemunca chiju overdrive pedalu koristi i Lance Lopez => Link
Sve me to ispunjava izvesnom dozom naivnog patriotizma, no...shta cu
Dosta smo drndali i mog Parker-a, Peca ga je svirao sigurno jedno 10 minuta iznenadjen. I on je, kao i mnogi, imao predrasude da je to tezgaroshka gitara heh...a gitaru tek cheka sredjivanje, majushna nivelacija pragova chisto da sve bude cakum-pakum i premotavanje bridge magneta na 59 PAF specifikaciju.
Bio ovo sanitarijumski ispad chika Dersu-a ili neka greshka koja ce rezultirati banovanjem ko zna koga..svejedno je divna ideja da se Peca pojavi sa svojim radom na nekom amp show-u. Imamo njega za amp-ove, imamo Gorana zemunca chiju overdrive pedalu koristi i Lance Lopez => Link
Sve me to ispunjava izvesnom dozom naivnog patriotizma, no...shta cu
Cortex wrote:divna ideja da se Peca pojavi sa svojim radom na nekom amp show-u. Imamo njega za amp-ove, imamo Gorana zemunca chiju overdrive pedalu koristi i Lance Lopez
[trivia]Lance je zemio dva komada, kako bi jedan poklonio svom prijatelju i mentoru
[/trivia]Re: P&K Audio Novotarije
Peco kad ce ti snimci pojachala?
))
Još jedan video sa mojim P&K JTMom

Al' je lud pevac, nema, bez starca nema udarca
Lep ton skroz
Lep ton skroz
jel to iz gana? znam da je matori bio pre neki dan tamo... da sam imao za kartu otišao bi, čisto radi fore... lik ima sto godina i došao je bogu iza nogu da cijepa rokenrol, ultimate rispekta!Avlijaner wrote:Još jedan video sa mojim P&K JTMom
Je, Gun Club osmog... Bilo je odlično, spakovali smo zvuk do jaja, a publika je bila prilično raspoložena za Beograd...
BTW pored mog JTMa, na snimku su još Vlada Markovski - bubanj (Šmajser, NBG) i Filip Ćetković (Rough Blue, Šmajser)
- Guitar_thrill
- MF veteran
Jeste da nisu PiK audio novotarije, ali moram pohvaliti Pecu za brzinu rada, pregledao je i popravio napajanje koje sam mu poslao u minimalnom roku, da sam mislio da mi je AKS vratio paket, tj. da nije ni stigao do Pece

- Hillybilly
Drugari,
Na moju veliku radost ove godine će ponovo biti održan Guitar Art Expo na kom će P&K Audio samostalno izlagati svoje rukotvorine!
Biće mi veoma drago da se sretnemo u prijatnom ambijentu hotela Continental Beograd!

Na moju veliku radost ove godine će ponovo biti održan Guitar Art Expo na kom će P&K Audio samostalno izlagati svoje rukotvorine!
Biće mi veoma drago da se sretnemo u prijatnom ambijentu hotela Continental Beograd!

Što bi rekli Beavis & Butthead - We're there dude... 
Do jaja 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Dolazim takodje! 
Eto i mene obavezno!