Rooster

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Bluesko

Re: Rooster

Post by Bluesko » 14 Jan 2011, 21:18

Naravno da cu da je sviram u to nema sumnje, samo da je opet sklopim jer svaku novu igracku, kao i svako dete moram da rasturim pa ponovo sastavim.
STA TO RADIS SA DECOM PEDOFILCINO!!!!

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 14 Jan 2011, 21:22

Bluesko wrote:
Naravno da cu da je sviram u to nema sumnje, samo da je opet sklopim jer svaku novu igracku, kao i svako dete moram da rasturim pa ponovo sastavim.
:lol:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 14 Jan 2011, 22:57

:rlol:

Rade031

Post by Rade031 » 15 Jan 2011, 19:02

Mancha wrote:Ja sam je rastavio cim sam je doneo kuci, ali definitivno je puno drvo i to prilicno dobar komad (i celo telo je iz jednog komada).
I ja sam zagledao telo, zakljucio sam da je puno drvo ali iz 8 komada :lol:
Bluesko wrote:
:rlol: :rlol:

Stevan Hinic
ex Muzicar koji pije!

Post by Stevan Hinic » 19 Jan 2011, 18:08

Bluesko wrote:
Sta da ti kazem, provalio si me..... :ma bravo:

Stevan Hinic
ex Muzicar koji pije!

Post by Stevan Hinic » 19 Jan 2011, 18:23

uketic wrote:
Muzicar koji pije! wrote:Radoznalost me je savladala danas pa sam rasklopio Roostera, kog sam uzeo pre nekoliko dana. Prvo sto sam primetio jeste da telo nije ni blizu punog drveta, vec je od iverice. Bukvalno se vide pukotine u drvetu od loseg presovanja. Sto se tice obrade, katastrofalna je. Mada se ne razumem mnogo u elektroniku, magneti, lemljeni spojevi mi izgledaju bas strokavo. Sve u svemu za 5000 din. to se i dobija. P.S stavio sam i komplet zica, desetke, pre nekoliko dana i mogu da kazem da je gitara sada teza znacajno za sviranje. Prethodno su bile devetke. :ziveli:
Čekaj druže kako se vide pukotine u drvetu ako je gitara od iverice? Ona se pravi od piljevine(krupne,sitne) i lepka ,jedino ako nisi mislio na šper ploču.

Ja sam pratio hrvatski forum što se tiče Roostera stratokaster ala šatrović dejan oni su potpuno odlepili za ovom gitarom razume se... prvenstveno zbog cene a i zbog savim pristojnog kvaliteta, tamo je bilio ludi koji su rasklapali gitaru detaljno al nešto nevideh da je neko konstatovao kako nije od drveta ili su ove u Srbiji drugačije neznam :?: ,sve u svemu zaista pristojan instrumaent za cenu 3 kile kulena i gajbe piva :lol: evo linka baš na toj strani je rasklopljena gitara lik je stavljao neke bolje magnete i sve je rastavio na komade .

http://glazbeni-forum.com/showthread.ph ... 5&page=180
Stavicu fotke posto mi jos uvek stoji rasklopljena da ne objasnjavam na koje pukotine sam mislio.

uketic

Post by uketic » 19 Jan 2011, 20:08

Muzicar koji pije! wrote:
uketic wrote:
Muzicar koji pije! wrote:Radoznalost me je savladala danas pa sam rasklopio Roostera, kog sam uzeo pre nekoliko dana. Prvo sto sam primetio jeste da telo nije ni blizu punog drveta, vec je od iverice. Bukvalno se vide pukotine u drvetu od loseg presovanja. Sto se tice obrade, katastrofalna je. Mada se ne razumem mnogo u elektroniku, magneti, lemljeni spojevi mi izgledaju bas strokavo. Sve u svemu za 5000 din. to se i dobija. P.S stavio sam i komplet zica, desetke, pre nekoliko dana i mogu da kazem da je gitara sada teza znacajno za sviranje. Prethodno su bile devetke. :ziveli:
Čekaj druže kako se vide pukotine u drvetu ako je gitara od iverice? Ona se pravi od piljevine(krupne,sitne) i lepka ,jedino ako nisi mislio na šper ploču.

Ja sam pratio hrvatski forum što se tiče Roostera stratokaster ala šatrović dejan oni su potpuno odlepili za ovom gitarom razume se... prvenstveno zbog cene a i zbog savim pristojnog kvaliteta, tamo je bilio ludi koji su rasklapali gitaru detaljno al nešto nevideh da je neko konstatovao kako nije od drveta ili su ove u Srbiji drugačije neznam :?: ,sve u svemu zaista pristojan instrumaent za cenu 3 kile kulena i gajbe piva :lol: evo linka baš na toj strani je rasklopljena gitara lik je stavljao neke bolje magnete i sve je rastavio na komade .

http://glazbeni-forum.com/showthread.ph ... 5&page=180
Stavicu fotke posto mi jos uvek stoji rasklopljena da ne objasnjavam na koje pukotine sam mislio.

Ok ajd kad budeš slikao postavi baš me zanima kao i većinu ljudi ovde koji su pazarili ovu girtaru, možda gitara nije ista kao u hrvatskim prodavnicama ,ja sam je nešto kuckao i lupkao ...na crvenoj se jasno ispod providne crvene kao fazon kendi boje vidi tekstura drveta jedino može da bude fejk...mada realno i da jeste od iverice nije strašno zato što te pare stvarno vredi i ima solidan zvuk.Stavo sam neke Džipson žice na nju i sada stvarno lepo zvuči i na klinu i na drajvu.

Opet kažem gitara nije vrhunska ( vrlo laka za sviranje zbog mogućnosti postavljanja žica jako nisko) ali meni je recimo bolja od Skvajer buleta koga sam često svirao u studiju i nisam nešto oduševljen sa nim a on je duplo skuplji od ove gitare.Naravno o ukusima ne vredi raspravljati ono što meni leži nemora ležati i drugom.
Po mom skromnom mišljenju upošte nema dvoumljenje oko ove gitare ko hoće da kupi, te pare sigurno vredi :metal:
Možda vremenom samo koji bolji magnetić staviti i bila bi kao balerina.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 01 Feb 2011, 01:30

Bio sam u Sapcu danas da kupim ortaku Konzumkaster, pa sam eto i sebi uzeo jedan jer mi je delovalo kao dobra opcija...Shto kaze ortak, pa nek je i za ukras, stvarno je jeftino, a opet ne rade loshe gitare ni malo. Crveni na sebi ima stainless steel 0.10 zice a beli nickel steel takodje 0.10. Pojacalo je bassman, a zvucnik je 1x12 alnico. Drajv je Guv"nor. Sve u svemu najveca falinka na gitarama su pragovi koje treba obraditi josh, tu su Kinezi u trecoj smeni izfuserili, akcija je onako srednja ne moze prenisko, ali je ok za sviranje sasvim. (vidjao sam gitare od jako puno evra vishe koje su imale vishlju akciju i bile tvrdje :D )
Civije su odlicne, bridge ko na skvajerima, vrat je prelepo lakiran, telo se na suvo cuje da zvoni fino. Tremolo ne koristim, tako da nemam pojma kakav je.... :D Namena ove gitare bi mogla biti...kad zatreba zvuk strata na snimku, a nemate pravi strat ili kao backup gitara, a shto da ne i kao glavna...drzi stim, ok je za sviranje i ima sasvim ok zvuk, mada ja nisam iz strat klana, al opet, meni ovo zvuci kao strat... :ziveli:
[youtube]-8OS0G--0Gg&feature=feedu[/youtube]

nemirkv

Post by nemirkv » 01 Feb 2011, 02:38

Drugar gleda da uzme neku low budget stratoliku gitaru, a cenim da mu je bolje uzeti Roostera novog nego da juri nekog polovnog bulleta(mrzim ih), pa rekoh samo da pitam, ima li da se kupe ovi Roosteri nedje u Cacku ili u Kragujevcu, jer nam je to blizu da odemo da pogledamo iz Kraljeva... Uzgred, ako je negde vec odradjen popis gradova gde se prodaje, ispricavam se :)

Varenika

Post by Varenika » 01 Feb 2011, 03:13

trebo si umjesto roostera da kupis novu šulju! Vazda radis reviewe u toj kariranoj :XD:
salim se malo :cao:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 01 Feb 2011, 03:22

Varenika wrote:trebo si umjesto roostera da kupis novu šulju! Vazda radis reviewe u toj kariranoj :XD:
salim se malo :cao:
pa nije isto uvek...ovo je duks :D Imam uglavnom sve na kocke u ormanu :XD: :D :ziveli:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 01 Feb 2011, 06:02

Dosta 2 košulje, jednu nosiš dok je druga na pranju :D Ali gitara nikad dosta.

Bozha

Post by Bozha » 01 Feb 2011, 08:32

Pa ovo sjajno zvuci!

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 01 Feb 2011, 09:08

Da jbt, josh jedan dokaz da i taraba sa lastishom i piezom mozhe da zvuchi kao grom kroz dobro pojachalo..
Totalno ok zvuk, chak dosta dobar!
Za te pare - savrshen.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 01 Feb 2011, 09:57

Cortex wrote:Da jbt, josh jedan dokaz da i taraba sa lastishom i piezom mozhe da zvuchi kao grom kroz dobro pojachalo..
Totalno ok zvuk, chak dosta dobar!
Za te pare - savrshen.
za te pare, pa i nisu male, bassman + rooster, to je vise nego moj marshall i rhoads :lol:

Post Reply