Moj prvi post, (eto desilo se da bude ovde - al bolje ovde, nego onde) a inspirisao me je ovaj oglas za Hohnera. Kao palim se da kupim nekog dobrog LP, pa pratim zaznorazne kopije, s obzirom da, jelte, nema kinte za real deal. Epiphone i Vintage mi nesto ne ulivaju poverenje, bio sam neki dan u Mix-u u BG-u (odakle sam i sam) i covek mi nudi za cca 56,000 nekog Ibaneza, rekao bih da izgleda ovako, ali sam prilicno siguran da model koji sam video u radnji ima pozlacen hardver. Tvrdi da je bolji od Epija za 2 duzine (po jedna za svaki ham

I eto, kontemplirajuci na temu, ne mogu a da ne pomislim, sta ovaj Hohner je kao duplo bolji???

Najbolje da i ja stavim svog Jacksona PS2 iz '92 za 300-400 evara i da cekam da se neki nesrecnik upeca.

Moram da kazem da imam utisak da me je tada lik prevario, uzeo mi je 600 DM (u to vreme) za djitru - ok, nije meni no mom matorom, s obzirom da sam tada imao 15-16 i nije im'o pas za sta da me ujede. Needless to say, taj Jackson se sada prodaje na garage sale-ovima za cc 100-150 USD.
Nego da ne bude da samo mracim (i to jos u prvom postu), moram i da pohvalim jednog decka sa KP, od koga sam pazario Marshall Guv'nor II. Bio je krajnje korektan, iznad svih ocekivanja, cak mi je dao da nosim pedalu kuci, probam je i odlucim sta cu. No strings attached, tipa akontacije i sl... Zaista za svaku pohvalu. To je ujedno bio i moj prvi projekat brljanja sa lemilicom i gitaskim efektima, s obzirom da je pedala bila jedva funkcionalna. Sad je ko nova - i bolja.

Pa eto, kad vec to pomenuh, hteo bih da vam se svima zahvalim na kolicini informacija koju delite ovde, a bogami i sire. Dosta toga sam naucio i podestio se nekih davno zaboravljenih znanja iz oblasti elektronike. Trenutno se bavim nabavkom delova i spremam se da napravim par pedalica. Kad bude gotovo, cuce se. Cekaju se samo neki tranzistori, prekidaci i diode iz Banzaia.

Veliki pozdrav iz Beograda!