Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Baba Slim
MF veteran

Re: Oprema Koju Imate

Post by Baba Slim » 21 Jan 2011, 08:57

Taman se spremam na fax pred ispit u 11, kad ono - kurir doneo sledeće:

Image

Stanje - novo, za super cenu preko oglasa, od kolege forumaša Roland Oliver-a. :ziveli:

Kratko sam samo spojio sa Pocket POD-om (gitara--->chorus--->POD) na neki klin, čisto da isprobam, i utisak preko POD-a i sluški je super, odlično radi chorus.
Obzirom da su jedini chorusi koje sam jeftinije mogao da nabavim Behringerovi, ili nešto u njihovom rangu, prezadovoljan sam kupovinom... Možda uskoro padne i neka recenzija, ili ću to kad sastavim novi mali setup, pa sve odjednom. :)

:jeej: :butthead:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 21 Jan 2011, 09:33

super je taj chorus, cestitke! :ziveli:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 21 Jan 2011, 14:32

Hvala :ziveli: Kapiram da ću do sledećeg vikenda završiti prikupljanje pedala i pravljenje mini-boarda, pa će već biti isproban na probi u toku nedelje i svirci sledeće subote... Ali prvi utisak je i više nego dobar. :)

umart

Post by umart » 21 Jan 2011, 17:41

srecno kupovanje korusa babi slimu od srca zeli blagoje sa familijom uz pjesmu:
http://www.youtube.com/watch?v=nt1r_9vdoSQ

Hotstepper

Post by Hotstepper » 21 Jan 2011, 19:18

umart wrote:srecno kupovanje korusa babi slimu od srca zeli blagoje sa familijom uz pjesmu:
http://www.youtube.com/watch?v=nt1r_9vdoSQ
:rlol:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 21 Jan 2011, 19:22

Baba Slim wrote:Hvala :ziveli: Kapiram da ću do sledećeg vikenda završiti prikupljanje pedala i pravljenje mini-boarda, pa će već biti isproban na probi u toku nedelje i svirci sledeće subote... Ali prvi utisak je i više nego dobar. :)
Tako se to radi. Odlucis da ti "treba" drugi bord i kupis 5 pedala za 5 dana. :D :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 21 Jan 2011, 20:44

Od malopre:

Image

Jedan od najlepsih drajvova koje sam probao. EQ je apsolutno izvanredan.
Vec neko vreme trazim zamenu za 808 i ovo je upravo to. Taj neki fazon zvuka al s vise muda.

umart

Post by umart » 21 Jan 2011, 20:52

kaako ti zavidim.stvarno ne mogu nikako sad sebi da opravam jos jedan drajv,ali ova sprava... :homer:

Tufli

Post by Tufli » 21 Jan 2011, 21:02

Chestitke Funkomat & Baba Slim! :Teddy:
Last edited by Tufli on 21 Jan 2011, 21:05, edited 1 time in total.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 21 Jan 2011, 21:04

Funkomat wrote:Od malopre:

Image

Jedan od najlepsih drajvova koje sam probao. EQ je apsolutno izvanredan.
Vec neko vreme trazim zamenu za 808 i ovo je upravo to. Taj neki fazon zvuka al s vise muda.
covece ova pedala stoji neprodata u prodavnici u Zrenjaninu vec najmanje 5 godina, tj. od kada sam ja poceo da sviram....uvek sam mislio da je losa jer je niko ne kupuje, bas me zanima kako zvuci, posto se ta u Zrenjaninu u medjuvremenu pokvarila :bambi:
cestitam! :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 21 Jan 2011, 21:21

umart wrote:kaako ti zavidim.stvarno ne mogu nikako sad sebi da opravam jos jedan drajv,ali ova sprava... :homer:
Jesi je probao?
Tufli wrote:Chestitke Funkomat & Baba Slim! :Teddy:
:ziveli:
Guitar_thrill wrote: covece ova pedala stoji neprodata u prodavnici u Zrenjaninu vec najmanje 5 godina, tj. od kada sam ja poceo da sviram....uvek sam mislio da je losa jer je niko ne kupuje, bas me zanima kako zvuci, posto se ta u Zrenjaninu u medjuvremenu pokvarila :bambi:
cestitam! :ziveli:
Hvala lepo. :ziveli:
Koliko kosta u radnji? Ili koliko je kostala dok je bila ispravna?
Treba je obavezno probati.
Ne znam koliko ce se dugo zadrzati kod mene ali me je na prvo slusanje potpuno odusevila.
Vredi sve pare. A i ne kosta puno u sustini...

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 21 Jan 2011, 21:39

Ej ne secam se koliko je kostala, ali se secam da nije bas bila jeftina... :)

majtimika

Post by majtimika » 21 Jan 2011, 22:45

sviro sam jednu par puta i odusevio se. kad sam je video na oglasima malo je falilo da je uzmem jer je bila stvarno smesna cena. cestitke funkomat i ako se ipak odlucis da je otudjis nekad racunaj na mene.

Sto se tice te pedale, prica kaze da je u to vreme u dean markley-u radio glavom i bradom licno gosn B.K Butler i on je dizajnirao tu pedalu , kasnije kad je otisao iz markley-a ,je napravio svoju firmu i izdao verziju koja se sad naveliko juri, a ovi modeli iz marley ere ostaju po oglasima po par meseci iako ih cene 50-70 eura jerbo ljudi ne znaju za njih. malo uporedi seme bk bitlera i overlorda i videces da se radi o prakticno istoj pedali

svaka cast za buy

i jos nisam stigao da ukljucim oni tvoj FF

umart

Post by umart » 21 Jan 2011, 23:08

Funkomat wrote:
umart wrote:kaako ti zavidim.stvarno ne mogu nikako sad sebi da opravam jos jedan drajv,ali ova sprava... :homer:
Jesi je probao?
jesam,mislim da sam i pricao,e sad pitanje je dje i da li uopste odje ili uopste na ovom forumu kad sam ja sebi trazio idealan drajv za tajt i bust radio opsezan risrc svih mogucih od-ova do kojih sam mogao doci et d tajm,i izmolio lika koji se zadesio u studiju potkan preporukom ortaka da je probam.i ne da je radila...i tajt,i bust,i stend eloun drajv,i da prlja klin...tad je ja nijesam mogao naci,a dvoumio sam se izmedju nje i mxr zw,i zw je pobijedio zbog draj/vet odnosa i lakse dobavljivosti et d tajm.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 21 Jan 2011, 23:47

majtimika wrote:sviro sam jednu par puta i odusevio se. kad sam je video na oglasima malo je falilo da je uzmem jer je bila stvarno smesna cena. cestitke funkomat i ako se ipak odlucis da je otudjis nekad racunaj na mene.
Hvala matori.
majtimika wrote:Sto se tice te pedale, prica kaze da je u to vreme u dean markley-u radio glavom i bradom licno gosn B.K Butler i on je dizajnirao tu pedalu , kasnije kad je otisao iz markley-a ,je napravio svoju firmu i izdao verziju koja se sad naveliko juri, a ovi modeli iz marley ere ostaju po oglasima po par meseci iako ih cene 50-70 eura jerbo ljudi ne znaju za njih. malo uporedi seme bk bitlera i overlorda i videces da se radi o prakticno istoj pedali
E vidis to je fino znati.
Inace, trenutno ima jos tri komada na KP pored ovog kojeg sam ja kupio.
majtimika wrote:i jos nisam stigao da ukljucim oni tvoj FF
Ne moras da zuris.

Post Reply