Ja se skidam sa 6ice. OBozavam da je sviram (akordi, fore i fazoni sa tappingom i 2 ruke odjednom), ali tako ume da me zamori posle odredjenog vremena sviranja. Da bih imao lep pristup vratu moram stalno da drzim izbacen zglob napolje, ne mogu da "zagrlim" vrat pa da kuliramsixstring wrote:nnkvocka dude u have balls!Tako nešt i ja pomislih,al ajde ćutao,ipak,ne skidam Pastorijusa ko navedeni,pa kosam sad tu da pričam išta,no,ovako,ja sam shvatio jedno,a to je,da bi voleo imat F-bass neki,šestica po standardu mome,i doživotnu rezervu Nickel žica,bilo kog proizvođača,samo da fituje F-bassu,mada oni mučenici nešto svoje prave. Elem,moje javorče sa bartovima mk1 uz nikl pevaju sve u 16,tako da...možda sam i našao svoju dream gitaru
Im happy man these days friends
![]()
E sad,beda mi što nemam funkcionalnih ulaza na zvučnim karticama (CMI-jevi prestali da rade,svaki batalio kablom i bassom :'( )ako nešto uspem i održe se još koji dan,snimam pa postujem
Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
iskreno, mislim da je kvočka u pravu. i ja kačim svakakve baseve, a to su oono... u vrh glave za života ću imati jedan od onih koji sam kačio. dok još ne plaćam svoje troškove 

možda bi trebalo da se otvori tema tipa "bas koji planirate pazariti (ali ozbiljno)", i onda bi taj topik imao večitog smisla, a takođe bi mogli da se pokupe neki komentari i zanimljivosti o bassu.. ne znam da li ima taj topik, a verujem da bi biJo koristan svima..ili da prekrstimo ovu temu da ima baš tu namenu.

možda bi trebalo da se otvori tema tipa "bas koji planirate pazariti (ali ozbiljno)", i onda bi taj topik imao večitog smisla, a takođe bi mogli da se pokupe neki komentari i zanimljivosti o bassu.. ne znam da li ima taj topik, a verujem da bi biJo koristan svima..ili da prekrstimo ovu temu da ima baš tu namenu.
Hehe, ja otprilike imam šta sam hteo... Možda bi još ponešto dokupio al ništa preskupo i fensi. Al šta bi stvarno želeo da imam, to je otplaćen kredit a za opremu ćemo lako

Ljudi ja vas ne kapiram, otkad je loše imati snove?   

Ima instrumenata koji su van dometa bilo kog od nas ovde, jel sad treba da se ubijemo od muke što ih nikad nećemo imati? Svašta.
Treba težiti nečem boljem - tome ova tema i služi. Ko ne želi da teži boljem i zadovoljan je stanjem stvari taj i ne zalazi u ovu temu.
over & out

Ima instrumenata koji su van dometa bilo kog od nas ovde, jel sad treba da se ubijemo od muke što ih nikad nećemo imati? Svašta.
Treba težiti nečem boljem - tome ova tema i služi. Ko ne želi da teži boljem i zadovoljan je stanjem stvari taj i ne zalazi u ovu temu.
over & out
- the bassman

michabass wrote:Ljudi ja vas ne kapiram, otkad je loše imati snove?![]()
over & out
Stalker wrote: možda bi trebalo da se otvori tema tipa "bas koji planirate pazariti (ali ozbiljno)", i onda bi taj topik imao večitog smisla, a takođe bi mogli da se pokupe neki komentari i zanimljivosti o bassu..
- the bassman

MTD, lepo bo'me 

uu kako lep ovi drugi. koji je taj?
želim bartolini na mom budućem fretles basu

želim bartolini na mom budućem fretles basu
Uhhh....sto je lep ovaj MTD  

Jel' ono Sadowsky iznad? Lep i on, ali mi se vise svidja MTD.

MTD - Michael Tobias Design. Ako ne znas ko je Michael Tobias, izguglaj malo i raspametices se 
Pocinjem da verujem da je od elektronike najvazniji preamp, a da magnet nije toliko presudan.

Pocinjem da verujem da je od elektronike najvazniji preamp, a da magnet nije toliko presudan.
znam ja ko je majkl tobias 

- the bassman

Jeste Sadowsky!Triad031 wrote:Uhhh....sto je lep ovaj MTD![]()
Zelim taj MTD  

Da li je probao neko Fender American Deluxe P Bass koji je trenutno na popustu u ''Gepardovoj" i košta par hiljadarki preko stotke? Aktivan, P magnet plus hambaker, birano drvo, čini mi se Hipshot čivije itd, itd... Nije neka ekskluziva u odnosu na razne maštarije koje se ovde reklamiraju ali ako je dobar komad normalnome puna kapa