Kupovina opreme preko oglasa

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Haralampije

Re: Kupovina opreme preko oglasa

Post by Haralampije » 23 Jan 2011, 19:25

http://www.kupujemprodajem.com/gitara-4 ... ter_id=104
Oho u 2011. godini dobila je meksicko drzavljanstvo....do tada je bila amerikanka. :D
A pre toga se ne zna. :lol: :lol:

nikolaa

Post by nikolaa » 23 Jan 2011, 20:24

:hide: Stvarno nisu normalni...evo vec par dana gledam po netu da nadjem nesto poput classic player `50, ali ono nista sem sladunjavih oglasa krsheva sa fender nalepnicama i nadrealnim cenama ovde poznatih prevaranata...izgleda da cu da skupim jos koji euro i lepo odem u prodavnicu :ziveli:

ApplePie

Post by ApplePie » 23 Jan 2011, 20:33

Milošu priznanje za istraživački rad :bravo: meni je fascinantnije to što je Milos87design ukebao serijal nego što je ovaj pokušao da podvali strata. Toga je bilo i biće ali nadam se sve manje zahvaljujući forumskoj "Brankici Stanković". (nadam se da poredjenje neće biti loše shvačeno) još jednom bravo Milos87design

Milos87design

Post by Milos87design » 24 Jan 2011, 00:20

ApplePie wrote:Milošu priznanje za istraživački rad :bravo: meni je fascinantnije to što je Milos87design ukebao serijal nego što je ovaj pokušao da podvali strata. Toga je bilo i biće ali nadam se sve manje zahvaljujući forumskoj "Brankici Stanković". (nadam se da poredjenje neće biti loše shvačeno) još jednom bravo Milos87design
Hvala na cestitkama! Mislim da je vrlo jednostavno ukucati serial u google kada ga je prodavac naveo i videti sta ce isti da izbaci...

nikolic025

Post by nikolic025 » 24 Jan 2011, 13:04

Pre neki dan okacim post,i zatrazim da ga skinu,jer sam malo pozurio,bojao sam se da ne nestane...Evo o cemu se radi...

Pre dve godine,na gitarijadi u Ratkovu,neko mazne footswitch od Randalla i Trace Elliota.Taj randall je bio moj,a pojacalo prodam dva dana pre toga i kazem coveku da cu mu poslati switch (sa ovog foruma je,ne moram da ga imenujem),ali ga ukradu i ja coveku ponudim kes 30E,nije ni bitno,samo da i njemu dokazem da nisam lagao,nego da je bilo istina,jer mi nije verovao...

A sad nastavak price...Pre dva,tri dana izadje na limundu aukcija za Randall footswitch iz Ratkova,a skoro sve ih znam i siguran sam da ima samo jedan randall tamo i to drugaciji,pozovem druga cije je to bilo pre mene i on mi kaze da je taj sigurno...i da vidim da li je i Trace tu...Malo potrazim i nadjem ga...Isti lik,Ratkovo...Neki saban/seljak,po prici tog druga,problematican...Ponudim ja 10000 din,reko niko nece vise i nahvatacemo ga prilikom primopredaje,kad se neki lik javi i digne iznad 10000din footswitch...ja na 15001 i on do 15000 i za sad stoji...Ja lepo nazovem kolege iz tog sela i oni se pokupe,pokucaju mu na vrata i traze da im se daju ti predmeti,jer su ukradeni,a lik se vadi kako je nasao...

Kako moze da nadje posle dve godine,da ne pita cije je,iako zna cije je,jer je relativno malo mesto i + baci na oglase istog dana obe stvari...Malo providno...No sve je sad reseno i vraceno vlasnicima...

http://www.limundo.com/kupovina/Muzicki ... ay/2159285

http://www.limundo.com/kupovina/Muzicki ... ru/2159318

Ako slucajno istekne,a neko bi zeleo da vidi,imam neke slicice gde se vide oba predmeta na aukciji...

Pozdrav!

jagoda

Post by jagoda » 24 Jan 2011, 13:35

A je ne bih da stavljam link, evo teksta sa KP, za koji verujem da zasluzuje da bude sacuvan i posle brisanja oglasa:

kupujem dobrog, poVoljnog i poLovnog road worn strata 60's ili 50's, bez ikakve i najmanje mane, po povoljnoj ceni. . potrebno je da je gitra bez ikakvih izmena, da bude kako je kupljna, jer trazim da nadjem neku meni mogucu trenutno opciju za kes, povoljnu-onoliko koliko sam odvojio za to, a znam mu vrednost. . . a ne da ima neke skuplje nadogradjene singlove, jer sada nisam u mogucnosti. . zdravlje Boze, bolji singlovi ne ginu, kad se ima vise. . . pozeljne su ponude sa Juga Srbije, radi probe gitare ali dolaze svi krajevi u obzir. .

znam izvore nekih ljudi koji bas po bagateli kupuju i nabavljaju fender gitare, pa i road worn serije< ! ! ! Ali ti izvori i ti ljudi na zalost ne poznaju mene, da bih mogao direktno sa njima da stupim u kontakt i uzmem "novi", izaberem boju i vrat koji mi najvise odgovaraju, ali kao sto rekoh, na zalost, ne poznaju oni mene. . .

ponude sa slikama slati na moj mejl -vlada. nish@gmail. com- (sa opisom gitare, godiste, koliko je svirana, u kakvom stanju pragovi, kakav je vrat da li je prav kao strela i ne oseca desetke-regularne zice za njega i tako to). . sve to ako je moguce i imate dobre aparate, lepo zabelezite na fotoaparatu i da se malo blize pogleda gitara, u slucaju da niste iz Nisa ili bas blizu nisa. . Znaci da je spremna za zivu svirku i da gitarist moze da se uzda u nju! ! ! A to vec svako zna sta je bitno da se napise o gitari. . I molim vas sto vise, i sto kvalitetnije slike saljite. . Kada naidje neki sa razumnom cenom, moze se probati, dogovoriti i kupiti. . . sve je to hitno, moguce je da mi se javi covek koji prodaje predivnog JV-a, ako prihvati moju ponudu, pa ako se on javi, puvuci cu oglas. .

zato pozirute sa ponudama, nemo' se stidite ; )))

pozz

LifelessDead

Post by LifelessDead » 24 Jan 2011, 14:20

Ako se ne varam to je onaj lik sto je prodao onog osakacenog classic strata nekome sa ovog foruma i koji voli da pise dugometrazne oglase, eto sad trazi road worn :XD: Ocigledno ni sam nije bio zadovoljan kako mu je majstor uradio relic :XD:

BeAuty

Post by BeAuty » 24 Jan 2011, 16:35

http://www.kupujemprodajem.com/LEM-akti ... id=1724590
Sta misli ko.. .Vrijedi li ovo..?.. Cijena je vise nego pristojna,, a i snaga sasvim dovoljna za neke moje potrebe...
Samo problem je sto Google nista ne zna,, pa se nadam da vi znate nesto vise..:P...?

nikolic025

Post by nikolic025 » 24 Jan 2011, 16:54

Nisam imao prilike da probam ista od te marke,ali po snazi bih rekao da je za probe (ako imas Marshalla od 100W i bass pojacalo od 300W i ako mislis i bubanj na njega,nece ici) ili manje akusticne svirke...Ili eventualno da stoji u kaficu kao neki snagas...To je bas mala snaga za razglas,ja sam imao sa trafom 2x130W pravih i bilo je jako slabo za probe i akusticne svirke,eventualno za pustanje muzike na zurkama (manjim) ili za neke kucne karaoke fore...Dobro razmisli za sta ti treba...Mozda da dodas jos 50-100E i da kupis mnogo novije i mnogo bolje...

Recimo pre mesec dana je u oglasima bio Martin Wisman PM800 za 170E...Uvek nesto naleti...

Probaj da spustis na nekih 70-80E,pa ako da,uzmi...

Mada mi je to mnogo tanko da u njega stane torus,a i vidis da nema pola kapica za klizace,pitanje da li su i oni polomljeni,da li krce i slicno...Sto se tice takve elektronike,bolje novo,ipak...ali naravno i to se bira,da ima trafo,a ne coper i slicno...

BeAuty

Post by BeAuty » 24 Jan 2011, 17:01

ma neee.. Mi smo tek okupljena ekipa.. I imamo 3-4 autorske stvari. ovo bi mi trebalo samo da ozvucim glas pijevacice,, da bi mogla da nadglasa zivi bubanj.. .A nas 2 gitarista skrpili smo nesto od 30/40 W...

BeAuty

Post by BeAuty » 24 Jan 2011, 17:02

ili mozda da pazarimo neki vrlo jeftini aktivni zvucnik..?

andrej]

Post by andrej] » 24 Jan 2011, 17:33

samo da vam kazem da su gitarski zvucnici dosta ogranicenog frekv. odziva i mnogo efikasniji od zvucnika za razglas. tako da ce ti trebati bitno veca snaga za razglas.

BeAuty

Post by BeAuty » 24 Jan 2011, 17:45

to sam odprilike razumio..:D.. u svakom slucaju hvala..

Milanares

Post by Milanares » 24 Jan 2011, 18:57

Vlada iz Nis, ljubitelj strata i neostvareni esejista (ili obratno) :lol:
Velika je steta sto nam nije ovde na forumu da piskara i da nas razonodi.
inace, ni meni se taj relic nije dopao, cak ga ni ne smatram relicom, ali ta gitara izuva kako zvuci!
izgleda da sam je na vrema spasio :)

nikolic025

Post by nikolic025 » 24 Jan 2011, 23:32

Oglas za DVD player-e na bubnjarskoj opremi:

Ovaj oglas nema bas puno veze sa bubnjevima, ali i mi bubnjari znamo decu da pravimo, pa ih i imamo.

Evo opisa:

DVD sa dva ekrana, namenjen prevashodno za decu na zadnjem sedistu, ekrani se kece na dva prednja sedista, i sa tim obezbedjujete mir medju decom na zadnjem sedistu.

Moze i suvozac uzeti jedan ekran, kablovi su 1.5 metara. Mogu se gledati filmovi, slusati muzika. . .

Ukljucuje sa na mesto upaljaca.

Ima i redovan adapter, pa moze da se koristi i u kuci, ima kabel sa kojim ga mozete spojiti sa kucnim televizorom, i gledati redovno.

Uz sve to ima i daljinski, i ide torba uz njega, gde se to sve moze spakovati.

Svaki monitor ima regulaciju volume, brightness, colour, i prebacivanje 16:9, ili 4:3, i ulaz za slusalice.

Locked