Prosto ti dodje da zajebesh M radnju i pozovesh majtimikana, obossa, nikolu iz nisha, i druge vitezove stolarskog...stola.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A, brate, ub'o sam pesmu?Funkomat wrote:Sve sto mogu reci... jako lepo.
Ah, nemoj sad tako, crvenim...Funkomat wrote:Ubo si matori i zvuk i sve. Odusevio si me.
Zvučnik je stvarno super seo na pojačalo. Super radi, a mogu da mislim kako će tek biti kad se razradi kako treba.Funkomat wrote:Zvuk Carvina je prelep. Ne znam da li je do novog zvucnika ili sto sam navikao da ga cujem sa onom tvojom divnom gitarom ali ovako lepo jos nije zvucao.
Mislim da je ovo boldovano i podvučeno daleko bitnije.sinisake wrote:Cestitke i tebi i majstoru.
Funkomat wrote:Sve sto mogu reci... jako lepo.
Mada moglo je malo vise klina a manje pedala za prvi snimak...
Mogao bi neko od vas dvojice doneti gitaru do NS-a.
A taman sam izlečio fetiš na teleBaba Slim wrote:
Uf sunce me ogrejalo u ove sumorne zimske dane kada sam cuo i video ovo telece cedo. Svaka cast majstore!!! Vidim uzivaces!Baba Slim wrote:@oboss: Pošto majti nije online, ja ću da odgovorim na pitanje oko šipke - stavljena je, samo nije napravljen otvor za podešavanje na headstocku, već se podešava ispod maske, kod tela. Fretboard je od posebne ploče od javora koja je nalepljena na vrat...
A evo i kratkog demo-a gitare, snimili smo kratak klip sada za vikend. Pojačalo je Carvin Vintage 16 sa G12H30 zvučnikom i odrađenim Hasserl mod-om. Korišćene su sledeće pedale: OCD klon, Fulldrive 2 klon, Behringer Vintage Delay VD400, Ibanez Stereo Shorus CS-9, EHX Small Stone Nano...
Sviranje je aljkavo, znam, i svirao sam šta mi je u tom momentu palo na pamet, jer je ovo bilo bukvalno - pustili fotoaparat da snima, pa šta ispadne, bez neke tačne koncepcije...![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest