Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
eg303
Varenika wrote:covjek je okacio nove slike, kaze da nije slomljen, ok. Izvinucu mu se na neosnovanim optuzbama kad dodje, neka mu neko posalje link ka ovamo ko ima kontakta sa njim.
haralampije, evo na ovo sam mislio:
Ljudi, treba pitati Dadulu jel' mu se raštimava G žica, ako mu se raštimava onda je to ono "vijuganje" drveta!

-
Milanares
nenadnenad wrote:Milanares wrote:precenjeno sranje
nego ti nenade lepo uzni ibaneza orm-a, izaberi neki mini hum npr. za neck poziciju, ja cu te preporuciti kod profesionalca da ti to sve montira i jos ti od planirane sume ostane ihaha kusura.
a posto nisi siguran kako bi da zvucis, ovako bi zvucao kao niko drugi garantovano

Izvinjavam se sto ne slusam i ne sviram uobicajno sranje pa da mogu da skidam ideje i zvuk ime+prezime gitarosa opsesivno u sitna crevca.
Al hvala na predlogu.

Svidja mi se taj ORM samo uz dosta izmena

E da se razumemo, jako je dobra stvar sto "ne ganjas zvuk" toga i toga pa ti treba to i to. Nekad je dobro da osetis u sviranju neciji uticaj, ali sustina je da mozes zvucati samo kao ti, a sto si blizi nekom "svom zvuku" pocinjes da shvatas da je u celoj prici model gitare koju sviras najmanje bitan.
Ovu temu pratim zato sto mi je simpa, interesantan mi je svaciji put do konacne odluke o kupovini gitare jer i sam periodicno prolazim kroz takav proces.
Nastavi samo sa vise detalja a mi cemo verovatno vise odmagati nego pomagati ali bice zabavno!

-
Kristijan
- Uvaženi član
Varenika wrote:covjek je okacio nove slike, kaze da nije slomljen, ok. Izvinucu mu se na neosnovanim optuzbama kad dodje, neka mu neko posalje link ka ovamo ko ima kontakta sa njim.
nenadnenade, komentar ti je skroz pickast, jel lako je sad biti kul i prosipati naknadnu pamet..
Ako rešiš da uočiš "pukotinu", možeš između svakojakih tačkica u teksturi drveta da iscrtaš crvenu liniju. Veruj ti meni na reč, pošto ja drljam te grafičke programe vasceli dan da platim 'leba - ovo nije peglana fotografija. Ako i jeste peglana, onaj ko je oćoravio da je ispegla sigurno ne bi ostavljao onu mutnu tačku, i to je definitivno prašina na objektivu. Konkretno, to ti je zasigurno dlačica ove kratko šišane jambolije kojom je postavljen kofer - budući da je sintetički materijal, vazda je malkice naelektrisan, i lako se zalepi na koješta, pa eto i na objektiv kad priđeš blizu da slikaš.
-
guv'nor
-
Kristijan wrote:Ako rešiš da uočiš "pukotinu", možeš između svakojakih tačkica u teksturi drveta da iscrtaš crvenu liniju.

Taj rad
Npr iznad ovog što si ti obeležio imaš još jednu, mnogo očigleniju, "pukotinu".
Edit: A evo sada sam video i još jednu, na samom dnu slike.

-
Guitar_thrill
- MF veteran
Verujem da bi cak i na Cortexovom SG-u nasli obilje pukotina i telo iz desetak delova...ajde Cortex slikaj pa postavi, ako smes!

-
Funkomat
- MF veteran
-
Sto napadoste coveka?
Misli da je uocio nesto i na to ukazao... nista lose u tome.
-
kobaccc
eg303 wrote:Varenika wrote:covjek je okacio nove slike, kaze da nije slomljen, ok. Izvinucu mu se na neosnovanim optuzbama kad dodje, neka mu neko posalje link ka ovamo ko ima kontakta sa njim.
Ljudi, treba pitati Dadulu jel' mu se raštimava G žica, ako mu se raštimava onda je to ono "vijuganje" drveta!

A o kakvom "vijuganju" je rec ako nije problem ukratko.....ne vezano za ovu gitaru
-
eg303
kobaccc wrote:eg303 wrote:Varenika wrote:covjek je okacio nove slike, kaze da nije slomljen, ok. Izvinucu mu se na neosnovanim optuzbama kad dodje, neka mu neko posalje link ka ovamo ko ima kontakta sa njim.

A o kakvom "vijuganju" je rec ako nije problem ukratko.....ne vezano za ovu gitaru
Ne znam da li si čitao ovu debatu oko štima:
viewtopic.php?f=20&t=15851&start=15
-
nenadnenad
Gitara kupljena uz veliku pomoc Nemanje.
Slike \ Snimci itd uskoro...Dotle mozete da pogadjate sta sam uzeo

-
dejankuki
- Ćale - moderator
-
-
mislim_stvarno
ako je nemanja pomagao u odabiru, mora biti tele...
cestitike

da te dugo sluzi
-
xspaceman
nenadnenad wrote:Gitara kupljena uz veliku pomoc Nemanje.
Slike \ Snimci itd uskoro...Dotle mozete da pogadjate sta sam uzeo

jaguar? jazzmaster?

neko tele sa bigzbijem ili vibratom? nisi valjda stradžu pazario????

-
Kristijan
- Uvaženi član
Garant nas ložiš. Mislim, razrešenje misterije univerzuma na samo 6 strana forumske diskusije? Pa nismo od juče

-
nenadnenad
Pa dobro, nije rezresena misterija univerzuma al je smisljena teorija relativiteta recimo